FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Něco nechápu... Jeden příspěvek | Celý strom
Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 07:53
havran   
...ono je toho víc, ale momentálně mám tenhle problém: Nainstaloval jsem FS-ku a ona mi běží (jakoby) poloviční rychlostí - ovladatelnost i rychlost vrtulníku, otáčení pohledů,... Přeinstaloval jsem Windows i FS-ku, měnil jsem umístění na různých HDD, kontroloval nastavení, dával nové ovladače na grafiku,... Má-li někdo (normální) radu, prosím o ni buď sem nebo na mejl. Díky.
 

Re: Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 09:21
Vita Zenisek
No a nemas jen v menu nastavenou polovicni rychlost simulace?
Vita
 

Re: Re: Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 09:39
havran   
Jestli myslíš ve volbách (po ALT ve hře), tak tam je nastavená normální rychlost. Při nastavení na 2x je to rychlejší, ale třeba manévry jsou trhavější a zůstává problém s plynem, který reaguje velmi vlažně. Při kalibraci Joysticku i v jiném simulátoru funguje všechno bezvadně.
 

Re: Re: Re: Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 09:46
FSPilot   
Ono to funguje tak, že vpravo nahoře by se ti mělo ukázat "Time 1/2x" třeba nebo tak něco a odstraníš to tím, že stiskneš "R" a pak klávesu pro přiblížení (zrychlení) nebo oddálení (zpomalení) pohledu. Pozor, aby sis pak na přibližování neklikal více, to R se zruší až po učité docela dlouhé době a nebo změnou pohledu(tzn. překlikáš pohledy a vrátíš se zpět do toho svého). Jesli to není tento problém, tak fakt netuším, čím by to mohlo být P.S.: pokud ti to tam nepíše nic, tak je problém někde jinde. (asi)
 

Re: Re: Re: Re: Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 09:51
havran   
Tohle vím, ale tady problém není. Zatím díky, třeba je na mě PC prostě nas... se zlobí Každopádně vítám jakýkoliv nápad a názor.
 

Re: Něco nechápu...   25. 5. 2007 / 10:02
lulinak
tohle je tezky laborovat, udelej si nejaky benchmarky prociku, pameti, HDD v Sandre, prosjed to trebas i 3DMarkem a porovnej s vysledky stejnych sestav, koukni na nasteveni BIOSu, zapni DMA u disku, novy obladace k desce, cipovy sade, grafice, atd. atd. jiny gamesky jsou stejne rychle? hrabe porad disk?? je to asi na dlouhy laborovani, kdyz to nebude v SW zbejva pak jen testovani jednotlivych komponent a kabelu...
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ