FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Poraďte s třesem Jeden příspěvek | Celý strom
Poraďte s třesem   25. 7. 2007 / 10:39
havran   
Po dosažení určité rychlosti (v závislosti ny typu či modelu) dojde k roztřesení leadla nebo vrtulníku (aniž by hlásil vysokou rychlost). Jde to nějakým způsobem odstranit nebo ovlivnit buď v cfg souboru nebo v air, popř. jinak? Jak? Díky za rady a názory.
ps.- dopředu upozorňuji, že nejde o třes v souvislosti s mým věkem
 

Re: Poraďte s třesem   25. 7. 2007 / 23:06
Cirrus/Pindra
hehe to s tim věkem dobrý

jinak, musíš spíš uvést na jakém typu letounu se ti to přihodilo a při jakém druhu letu... ono totiž třes letounu se objevuje u každého letounu jinde ( u některých snad vůbec) v závislosti na rychlosti, úhlu náběhu, náklonu apod...

Proudová letadla se začnou jemně třást, když začnou překonávat svou maximální rychlost, u menších letadel (typu cessna apod) se tohle moc neobjevuje. Pak je tu možnost fáze letu kdy letadlo se blíží svou rychlostí pádové rychlosti a obtékání profilu křídla se stává turbulentní(tím se také zvyšuje vztlak) a jak letoun začne ztrácet vztlak kvůli odtrhávání proudnic, pak začneš cítit třes... nevim co se tvému problému víc podobá. Uved vic detailů...
 

Re: Re: Poraďte s třesem   26. 7. 2007 / 00:17
havran   
Je to po vzletu při dosažení cca 460 mph, přičemž se jedná o stíhače, takže ani minimálka ani maximálka. Jde mi o to, jestli se to dá nějak ovlivnit a jak a kde a s jakým prográmkem... Protože letadla se za letu prostě takhle netřesou a mě to rozčiluje a basta!!!
 

Re: Re: Re: Poraďte s třesem   26. 7. 2007 / 10:16
OK-Milda (BHA410)   
Nějakej konkrétní prográmek asi neseženeš. Ovlivňovat chování modelu se dá úpravou dat v příslušném *.cfg a *.air, ale je to poměrně šílená alchimie. Jelikož si nenapsal o jaký konkrétní model jde, tak se budu asi těžko vyjadřovat nějak "hodnotně", ale problém by mohl být v kvalitě zpracování samotného modelu.
A mimochodem, není 460 mph po vzletu nějak zbytečně mnoho? V jaké výšce to takhle rozkulíš?
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ