FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LkprAfd.bgl Jeden příspěvek | Celý strom
LkprAfd.bgl   7. 4. 2002 / 20:38Vláďa
Jen pro pořádek bych na první místo v autorech zmiňovaného souboru dal Martina Košťála, který předělal značnou část bodů na LKPR a na kterého práci navázali zbývající dva "autoři".
 

Re: LkprAfd.bgl   7. 4. 2002 / 22:11
JM   
OK - máte to mít. Už tam je vyznačené pod kterým rukama a v jakém pořadí lkprafd.bgl prošel. Doufám že někdo jiný pracuje na dalších úpravách.
 

Re: Re: LkprAfd.bgl   7. 4. 2002 / 23:28Marky Parky
Ze bych to nekomu predal?
Ne, ale to co jsem minule nazval FINAL je asi jenom dalsi beta - zrovna jsem totiz dodelal ty gejty 1 a 8 a zacinam premyslet o tom jak rozchodit rwy13 bez velkych komplikaci.
 

Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 08:51Martin Kostal
Ja na tom STALE PRACUJI. Zrovna vcera jsem dokoncil svuj soft, ktery pracuje primo se souborem lkprafd.bgl. Umi pridavat gejty pointy i taxiways. Samozrejmosti je jejich editace.
 

Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 14:27Zdeněk
Pánové, je to všechno krásné, ale až budete mít pocit, že máte hotovo nebo budete potřebovat změnu, bylo by reálné udělat něco podobného pro některé aeroklubové letiště? Ne všichni použíjají ty "autobusy" a reálný provoz na sportovním letišti by asi taky zaujal dost lidí.
 

Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 14:54Marky Parky
Mam to v planu, ale zatim je to odsunute do pozadi LKPR. Chci postupem casu zpracovat takove Ceske AI, kde by misto plovakovych cesen a Piperu litaly treba Zliny a tak. a ten provoz vypadal trochu realisticky. Ale je to dlouhodobej horizont, takze pokud to bude mezitim delat nekdo jinej, poskytnu treba online help k principum a hlavnem vychytavkam/chybam na ktere jsem uz prisli.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 15:05Zdeněk
Díky, rád bych to zkusil, ale sám se na to necítím. Pokud by existoval nějakej mustr, tak by to snad šlo. Jen ten čas
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 16:16Martin Kostal
Co jsi tim mel namysli?
CHyby pri editaci afd ?
Nebo chyby pri praci s AI Tools (ai traffic) apod softum ?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 16:55Marky Parky
Chyby v AI samotne + chyby kterych by se autori meli vyvarovat.

Myslim tim treba vzajemne cekani na sebe letadel, ktera se tim zablokuji a pod. Co se tyka tech druhych, tak proste poskytnout rady "jak to nedelat". Tedy chyby typu zamena cisla gejtu za jeho poradi v souboru a pod.
 

Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   8. 4. 2002 / 16:53Vláďa
Pokud mě paměť nešálí a čtu všechna fóra týkající se problému, tak je problém přidat tzv. ATC nebo-li věž na nějaké letiště, které ho od MS nemá. Příkaz Tower v AFD souboru nepomáhá.

Ale možná se mýlím ...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   9. 4. 2002 / 20:19Marky Parky
Mylis se.

Prave jsem uspesne a bez problemu pridal ATC na LKRK. Neni dulezite pridat Tower ( to je jen umisteni kamery ), ale ty spravne frekvence. Zatim nevim ktere ( pridal jsem pro jistotu vsechny typy ), ale vypada to ze nutnou podminkou je frekvence CT. Teste se, za par hodin je tu update LKRKAFD.BGL ))) Timhle zpusobem by pak bezproblemu sla udelat i ostatni mala letistata v CR a pak i ta ATC pro mala letadla. Je to ale hodne prace. Nechcete se to jeste nekdo naucit????
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   9. 4. 2002 / 21:37Martin Sedlařík
Šel bych do toho ... pravda je, že zatím jen experimentuji co se da a neda
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LkprAfd.bgl   9. 4. 2002 / 21:59Marky Parky
Oki. Umis SCASM? Bez toho to bohuzel nejde. Ke stazeni na www.scasm.de Pak se nejak domluvime kdo co bude delat, at zbytecne neco nedelame dvakrat. Pokud se sches na neco zeptat, ptej se hned, pokud to potrebujes akutne, tak mailem, kdyz jsem u kompu, odpoved leti okamzite. Je taky jednodussi se ptat nez vsechno objevovat znovu. Pokud naopak znas nejakou vychytavku - sem s ni.

Zatim jsem premyslel ze by se mela vzit mala letiste, predelat je na atc a na kazdem udelat alespon 2, 3 stojanky pro mala era + jednu twy na runway. Pak muzeme prubezne na jiz hotova letiste pridavat provoz. Tak se ozvi, kde zacnes ))
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ