FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 30. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Počasí Jeden příspěvek | Celý strom
Počasí   20. 11. 2003 / 14:43Viktor
Je super, že ve FS 2002 se dá nastavit lokální počasí, t.j. v Praze je hnusně a na Slovensku hezky a pod. Jenže se musí udat počasí u každé jedné meterologické stanice počasí zvlášť, což tam, kde takových stanic je hodně, je celkem namáhavé. Proto by mne zajímalo, zda existuje nějaký způsob (popř program, kerý to umí), jak nastavit lokální počasí pro větší oblasti, např. celá Británie zataženo, déšť, nad záp. Evropou polojasno, u nás skoro jasno a u Slováků bouřky či tak něco. Díky a letu zdar.
 

Re: Počasí   20. 11. 2003 / 14:58
Karel
nejjednodušší je používat add-ony (komerční či freeware) pro stahování aktivního počasí během letu.
Karel
 

Re: Počasí   20. 11. 2003 / 15:29jelsta
můžeš si stáhnout např activeSky, který ti bude průběžně stahovat aktuální počasí, nebo si můžeš v menu FS2002 "Weather" zaškrtnout políčko "download real weather" a to ti po připojení na net automaticky stáhne aktuální počasí pro všechna (nebo aspoň pro většinu) letiště. Pak se zase můžeš odpojit a budeš mít všude jiný počasí, vítr, tlak, teplotu atd..
 

Re: Re: Počasí   20. 11. 2003 / 15:51Viktor
To já právě nemohu. Bouhužel na počítači, kde provozuji FS, ani v jeho bezprostředním dosahu, nemám internet. Proto sem se ptal, jesli by to nešlo nastavit nějak jednodušeji ručně.
 

Re: Re: Re: Počasí   21. 11. 2003 / 07:46Zdeněk N.
Stáhni si free program GetWeather (bude určitě na avsimu a bude mít max. půl mega), nainstaluj ho na počítači s internetem, on ti po spuštění nahlásí, že nanašel FS, ale může uložit aktuální počasí do souboru.
Potom ho nainstaluj doma, nahraj do příslušného adresáře soubor s počasím a po jeho spuštění vyber volbu "Stored file" a ze seznamu zvolený soubor. Nezavírej Getweather, spusť FS a zvol "current weather" jako kdyby byl připojený k internetu a to je vše. Akorát si moc neužiješ bouřky nad Evropou, snad až v létě.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ