FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 22. 5. 2024, svátek má Emil Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ortofoto - jsou nejake vyhlidky Jeden příspěvek | Celý strom
ortofoto - jsou nejake vyhlidky   10. 12. 2003 / 15:15jirpe
A pokud ne...

I kdyz neletam v Cechach moc, stejne mi chybi reky. Zvlast potom, co jsem si nainstaloval nemecke reky (uz ani nevim autora) a prozil si ten prechod v Hrensku pri preletu z default Labe na Labe udelane jako VTP2 (odhaduji). Ja bych to hrozne chtel. Aspon Labe, Vltavu, Sazavu, Berounku, Luznici, Ohri, Moravu, Dyji, Svratku... Cirou nahodou se na to nikdo nechysta, ze ne.

Ted jsem delal nejakou malickost a mam pocit, ze udelat tu reku jako VTP2 polygon, tedy jako caru, ale aspon viditelnou, by nemuselo byt tak narocne. Vcetne usazeni do aktualniho meshe. Zkusil bych pro zacatek kousek Labe z Hrenska (to proto, abych ho navazal na to nemecke Labe) proti toku nekam k Lovosicim. Tam je to celkem komplikovane, protoze to prochazi clenitym meshem Stredohori. Takze docela slusny test.

Ptam se tu hlavne proto, jestli se nepripravuje neco, co reky bud obsahuje, nebo by to mohlo byt s takovymito rekami nekompatibilni.
 

Re: ortofoto - jsou nejake vyhlidky   10. 12. 2003 / 15:47
OK-EUU46   
Kupodivu se na tom dela. Ne zrovna tam na severu ,ale postupne se delaji cverce LOD8 , ktere budou obsahovat vsechno- vesnice-mesta-silnice i reky...Vse s edel pomoci Groundu. Chtelo by se to domluvit co kdo bude delat aby se to pak dalo dat dohromady a casem by mohla byt takto ztvarnena cela republika. Ja mam v planu napriklad. cast JIznich Cech.
 

Re: Re: ortofoto - jsou nejake vyhlidky   10. 12. 2003 / 15:59jirpe
Fajn, takze jde jen o to, aby byly jednotlive LWM soubory prenositelne, resp. aby se moc neprekryvaly. Pak uz neni problem k rekam dodelat mesta, silnice atd.

Rozumim-li tomu dobre (treba ne), tak mi z toho vyplyva, ze jeden LWM soubor pokryva prave jeden LOD8? To by bylo na konci tech BGL tosicku moc, takze to asi ne.

Pokud jde o Ground, jde rozdelanemu projektu nanutit jinou podkladovou mapu? (s tim, ze souradnice a rozliseni zustavaji) A kdyby ne, tak se da prejmenovat, to vlastne neni problem. Jde mi o to, aby pokud neco udelam, si to pripadne mohl vzit nekdo jiny a pokracovat na tom.
 

Re: Re: Re: ortofoto - jsou nejake vyhlidky   10. 12. 2003 / 18:19
OK-EUU46   
Vsechno jde, akrorat tech souboru bude jeste vic nez si myslis. Jeden LOD 8 jich ma vic nez jeden. Treba dvacet. To ale prece vubec nevadi, tech muze bejt klidne tisice. FAT 32 zvlada 10000 souboru v jednom adresari , na rozdil od textur pro orto foto toto neni problem. Takze tvorbe zdar..
 

Re: Re: Re: Re: ortofoto - jsou nejake vyhlidky   10. 12. 2003 / 20:17
Tragédie v JRD
Mno .. FAT32 to sice zvlada, ale dopad na vykonnost je celkem velky... i pri ctecich operacich ....
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ