FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Aeroklubový AI provoz Jeden příspěvek | Celý strom
Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 11:36
Srandista
Vážení přátelé a je to tu zase. Po delší odlmce (fakt jsem si už ot toho musel dát pauzu), jsem tu zase s informacemi o připravovaném AI balíčku. Jak už bylo několikrát zmíněno bude to AI aeroklubový provoz pro ČR. Bude obsahovat všechny věci dostupné na internetu, doplněné o spoustu nových modelů, repaintů, AFCADů letišť a letových plánů. No prostě všeho aby stačil jen jediný balíček a AI provoz fungoval. Protože bude tento balíček obsahovat i věci postahované z internetu, tak bych byl moc rád, aby mi autoři AI provozu ( modelů, repaintů,...) kteří svá díla zveřejnily na internetu a nepřejí si být součástí tohoto balíčku (teoreticky by problém neměl nastat, protože se bude samozřejmě jednat o freeware), tak aby mi případně ozvali. Většinu autorů jsem samozřejmě kontaktoval a informoval, ale je možné že jsem na někoho pozapoměl.
A k samotnému balíčku, přidal jsem pár nových obrázků na FSscreens.cz , tak že kdo chcete tak se můžete podívat. Ukončil jsem již první fázi (tj. tvorbu repaintů) a přešel na truhou (úpravu AFCADů a tvorbu letových plánů). Mrzí mě to zdržení, ale už jsem byl z těch repaintů fakt úplně zblblej. Navíc jsem se stále snažil dokopat se k tvorbě repaintů na Cessny (bohužel v první verzi budou Cessny jen s už zveřejněnýmy repainty, protože se nenašel nikdo kdo by je byl ochotný udělat a já jsem zatim svůj odpor k nim nepřekonal. Tak ty budou snad v dalších verzích.). Tak že to zatím vypadá tak, že první verze by měla být v průběhu tohoto léta. Řečeno přesnější terminologií tak ve 3 kvartálu tohoto roku. Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem co se na tomto balíčku se mnou podílejí, nebojte se, nevykašlal jsem se na to, už na tom zase tvrdě pracuju.
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 12:11
Antonio
Vypadá to přímo nádherně. Držím palce a těším se. Perfektní práce!
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 12:22
Pips   
Díky za info, už se na něj moc těším! Před nějakým časem jsem ti posílal nějaké aktualizace zbarvení zbraslavické OK-LNJ.Bylo to v době, kdy bylo kolem balíčku ticho a ani na mail, kterým jsem to posílal, jsi nereagoval.Nic nevyčítám (aby to neznělo blbě) jen bych rád věděl, jestli jsi to obdržel, nebo pokud ne, jestli je o to stále zájem.
Držím palce při tvorbě
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 16:51
Srandista
Ahoj, jestli jsem ti neodpověděl na email, tak se moc omlouvám. OK-LNJ mám udělanou následovně. Tak že jestli vypadá jinak než na fotkách co jsi mi poslal, tak to bude znamenat že mi nedošli a pak bych tě požádal jestli by jsi mi je mohl poslat znovu. No a jestli vypadá tak, jako na fotkách, tak jsem fotky dostal a jen jsem zapoměl odpovědět.
15394 B / 600 x 377 / Z-142 OK-LNJ.JPG
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 19:27
Pips   
Máš to v mailu na centrumu
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 21:13
Srandista
Moc děkuju za fotky. Bohužel jsi mě moc nepotěšil, protože je to další hotový repaint, který budu muset předělat. Ach jo. To furt musíte mít na každým letišti jinak natřený letadlo a ještě měnit nátěr s každou opravou? Kdo to má furt předělávat? Ale neboj, když jsi poslal tolik pěkných fotek tak to teda předělám.
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 22:08
Pips   
Já za to nemůžu, ona šla do generálky dřív, než jsi začal strouhat ten traffic Jenom se dost dlouho nevědělo, jak vlastně bude vypadat každopádně za ty zbraslavický děkuji
 

Aeroklubový AI provoz   20. 3. 2008 / 20:18
Srandista
UF! Tak jsem si stím dneska trochu vyhrál a předělal jsem ji. Teď bude vypadat takhle. Jestli chceš tak na ní vymysli nějakej pěknej letovej plán. V rámci celého týdne. Když jsi místní tak víš nejlíp kdy a kam lítá. .)
13937 B / 600 x 361 / Z-142 OK-LNJ(2).JPG
 

Aeroklubový AI provoz   19. 3. 2008 / 22:30
Palo-LM   
Toto znie neskutocne dobre - velmi sa tesim DAKUJEM
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ