FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 4. 5. 2024, svátek má Květoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS 9 na USB Flash Jeden příspěvek | Celý strom
FS 9 na USB Flash   22. 5. 2008 / 13:57
Sloupek   
Přišla mi do hlavy myšlenka koupit rychlou USB flashku a nainstalovat si na ní jen to nejnutnější pro spuštění FS tzn. Win XP, FS 9 a nějaký utility a ovladače. Z této flashky bych pak nechal nabootovat pc. Veškerý výkon pc by pak byl volný pouze pro běh XP a FS. Je to reálné nebo ani ta nejrychlejší flashka by nebyla schopna dodávat data dostatečně rychle?
 

FS 9 na USB Flash   22. 5. 2008 / 14:01
MaPa   
Rychlost FLASH disků klesá s jejich velikostí. Takže to je zatím dost nereálná představa. Spíš si počkej na externí SSD.
 

FS 9 na USB Flash   23. 5. 2008 / 10:27
MarekB
Odporúčam rozdeliť si disk na viac partition, na jednom mať normálne XP, na druhom mať TinyXP (vygoogli, je toho plný internet), pri reštarte vyberáš z ktorého to nabootuješ, tie tinyXP sú určené pre hranie, neprebieha v nich toľko procesov na pozadí, niektoré funkcie dokonca vôbec nemajú, ja sa hrám na notebooku a veľmi mi to pomohlo.
 

FS 9 na USB Flash   23. 5. 2008 / 12:35
memorex
bych to videl radsi na externí HDD...je to rychlejsi a ma to svoje vlastni napajeni....to by mělo fachat si myslím
 

FS 9 na USB Flash   23. 5. 2008 / 13:41
MzM   
To si raději udělej uživatele s profilem, kde nebudeš pouštět všechny ty nepotřebné služby atd. Flashky jsou ještě pořád pomalé. Jestli chceš rychlost, tak kup paměti a více disků do RAIDu.
 

FS 9 na USB Flash   23. 5. 2008 / 16:57
Sloupek   
Díky za odpovědi.Hlavní důvod proč jsem to chtěl taky udělat je že mám FS na firemním noťasu a jak to tak vypadá tak to budu mít brzo zakázaný. Pořád cestuju a tahat s sebou navíc HDD se mi nechce takže jsem uvažoval o něčem jako flash. Rozdělení HDD mi taky asi neprojde tak nevim... Btw máte někdo ty TinyXP vyzkoušené a na kolik příjdou?
 

FS 9 na USB Flash   23. 5. 2008 / 22:24
MarekB
Myslím, že tie tinyXP sú pre teba bezpredmetné ak používaš firemné PC, pretože je to pirátsky produkt, dá sa zadarmo voľne stiahnuť na fórach na internete. Myslím, že sa tu nebudem o tom viac rozpisovať, lebo tým asi porušujem pravidlá fóra.
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ