FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 11. 5. 2024, svátek má Svatava Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Mazání threadů !! Jeden příspěvek | Celý strom
Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 12:42
Cirrus/Pindra
Zdravím...

Dovoluji si ostře vystoupit proti činnosti některých pseudoadminů a proti nově nastavenému pravidlu, kdy několik lidí má možnost mazat příspěvky ba i celá vlákna diskuze,která se neshodují s pravidly fora.

Myslím, že už to každý zažil, že vlákno, do kterého přispěl, po několika hodinách zmizelo. To by asi nebylo to nejhorší, ale jsou(byla) tu vlákna,kde diskutující debatovali nad věí k tématu a nebo když už ne k tématu, tak alespon se to točilo okolo létání. A pak si přijde nějakej pseudoadmin, kterej vidí, že tam zas někdo plácnul kravinu a smaže celej thread. Jako nezlobte se na mě,ale tohle zavání trochu totalitou. Ano, toto je soukromý podnik jednoho člověka, ale jak už jsem v jednom vlákně zmínil, podobné manýry se podepisují negativně na kvalitě celého fora. Já nebo někdo jiný se tu přece nebudem pachtit s půlstránkovou radou, aby mi to vzápětí kdejakej nýmand smazal!

Příklady z nedávna tu najde každý; přínosná debata, nějaký návod, pak přijde blbeček se stupidním nápadem, 5 hodin tam visí jeho příspěvek a následně je celý thread smazán.

Můj názor je ten, že právo mazání by se těmto lidem mělo zase odebrat, protože to tu chodilo dobře i před tím, (lidé byli varováni přímo účastníky diskuze) a navíc většina z "mazačů" něco závadného smaže stejně až po několika hodinách co tu kdejaká blbost visí třeba x hodin a přečtou si ji stovky lidí.

Řešení by bylo prosté. Jednoduše by se blbečkum co tu spamujou jeden tupej dotaz za druhym, plus lidem, kteří si prostě neprojdou forum a nebo nedokážou si nastudovat ani nejzákladnější věci a data k lítání a nebo k danné problematice, dala třeba výstraha a pak regulérní ban. Ať si táhnou otravovat jinam, když se neuměj přizpůsobit.

A ty nejstupidnější, nejvíce OT příspěvky, by byly smazány třeba Jirkou. Jednou za dva dny, by to forum prolézt určitě dokázal a věřím, že tito pseudoadmini ho rádi upozorní na kdejaký nešvar v diskuzi.

Jako fakt mě tohleto štve. Není fér,aby kvůli několika puberťákum nebo línejm lidem se tu mazali celý thready a kdekdo se tu ukájel svou mocí cenzurovat!!

Toto je můj osobní názor a doufám, že můj příspěvek spustí trochu debatu nad tímto problémem, a ne odsouzení za vzpurnost proti nastaveným pravidlům. Těmi se řídím.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 12:51
Peetrs (Robert)   
Dle mého názoru si majitel webu dobře rozmyslel komu dá pravomoce k mazání příspěvku. Takže bych těm lidem důvěřoval. Problém bude v tom že třeba nejde smáznout jen určitej příspěvek ale pouze celý thread. Pak je těch dobrých informací, jenž byly v nějakém příspěvku v tom špatném threadu, opravdu škoda.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 12:54
Tragédie v JRD
No .. o tom vyberu zacinam lehce pochybovat....

nevim jestli a jaka pravdila jim jirka interne dal .. ale zatim mam pocit ze mazou spis podle toho jak se vyspali, nez podle toho, jak je prispevek/vlakno k tematu .... zatim je to spis jen takovy neurcity pocit... ale semínko pochybnosti uz ve me klici ...
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:02
Jakub Edr
Mažná by šlo udělat komisi která se musí na mazání shodnout, ale je tu problém s rychlostí mazání, prototože k čemu je smazání příspěvku který tu vysí už pár hodin a všichnio si ho už přečetli. Navrhuju, že když admini najdou nějaký opravdu stupidní příspěvek do půl hodiny má to cenu mazat, ale potom už je to o ničem.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:03
Tragédie v JRD
ale ne.. takovou byrokracii .. to je jeste horsi ... dovedes si to predstavit? .) ja tedy ne...
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:13
Jakub Edr
Já ti fakt nevím Jsem na tomhle webu půl roku a vždy vše fungovalo. Občas se objevil nějaký blbý příspěvek, ale nikdo nikoho nenutí na něj odpovídat a když na stupidní příspěvky nikdo neodpoví tak se nevytvořej žádný velký stromy příspěvků. Je pravda, že občas by nebylo naškodu nějaký ten příspěvek smazat. Když jsem tady začínal nevěděl jsem o real lítání ani o simu skoro nic. Věřím že moje první příspěvky nebyly na moc velký úrovni, ale hodně lidí odsud mi vysvětlilo co a jak. Takže toho vím o něco víc. A jsou tu noví lidé kteří se taky musej hodně věcí naučit.

Nadruhou stranu buďme rádi že tento web vůbec existuje.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 12:54
Brácha
Mazat jde i jen jeden příspěvěk.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:07
Zaremba   
+1
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:32
Gustav ( BHA576 )   
Jindro,všechno je to o lidech.Když se najde kopyto,které chce "škodit" tak ho nezabanuješ,protože si bude dělat nové účty do aleluja.IVAO je toho jasným příkladem.
Rychlost mazání stromu je závislé na volném čase,který pomocníci admina mají,protože určitě nikdo nemá čas sledovat forum 24 hodin denně.
Diskuze na péráků má svoje pravidla zrovna tak jako třeba jízda autem.Tam když nedodržíš pravidlo a načapou tě tak trest následuje.Zde je tomu obdobně,akorát,že každá novinka musí chvíli žít i se svými úspěchy i neúspěchy,než se naladí.
Já osobně věřím,že časem to bude dobré a že i admini si vypěstují cit pro klávesu DELETE
P.S. Z vlastní zkušenosti vím,že někdy trvá docela dlouho než jeden člověk pochopí na co se ho vlastně ten druhý ptá.Takže věřme,že čas to všechno naladí.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 13:48
Mike2811
Bohužel musím souhlasit, nestíhám pročítat všechno a vždy, takže budu reagovat spíš podle toho, co napsali ostatní, ale...
Dočetl jsem se, že někdo smazal recenzi na RC vrtulník, kterou bych si docela rád přečetl, ale bohužel jsem to nestihl. Na druhou stranu se tu občas vyskytují jednotlivé příspěvky některých autorů, které by se daly smazat z důvodu jakési vyšší škodlivosti fóru a nějak jsem jejich likvidaci nezaregistroval - to že se strom/příspěvek smaže dva dny po vzniku fakt nemá smysl, nevím jestli se to děje nebo ne, ale už to stejně nemá význam, nikdo si toho ani nevšimne, jen pár stromů se za historii fóra probíralo delší dobu - nějaké domlouvání na akce (to se mazat snad nebude), hádky fakt big mega rozsahu, které se dají identifikovat po deseti příspěvcích, není třeba čekat další den, a pak naprosté minimum učených debat.
Možná by bylo vhodné přesněji si vytyčit pravidla, co sem patří a co ne, pravidla závazná pro uživatele a hlavně pro adminy, protože pokud se budeme držet fráze Pokud máte nějaký problém, nápad, zkušenost či připomínku týkající se MS FS/CFS na prodiskutování, tak neváhejte a pište., tak půjdeme zpátky a to hodně, tohle fórum už dávno přerostlo původní funkci helplinky typu uživatelé uživatelům, vytvořila se tu přátelská komunita, která si pomáhá ve všem kolem létání. Podle této definice sem nepatří skoro nic z obvyklých spestření, typu letecké nehody (daly mi hodně možností poučit se z chyb a vyvarovat se jich v IVAO lítání), možnosti simbeerů a grillšmíringů i mnohé osobní zážitky a zkušenosti z real létání. Mazat by se musely i částé žádosti o radu ohledně hardware/software počítačů a mnohé další. Myslím, že důrazněji by se měly likvidovat spíše věci nevhodného chování mezi uživateli, než částečné oddálení od původní myšlenky fóra...
Zkuste si to nechat projít hlavou. Zatím...
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 09:20
MzM   
Nápad: (ale je to pro JM trochu práce na fóru)
- postřeh o sjednávání slezin na nějaký termín. Po termínu je příspěvek na nic, takže kdyby šlo u příspěvku zadat datum platnosti a po té se neukazoval příp. časem smazat...

- mazané příspěvky napřed strkat do "koše"... ale to naráží na rozdělení do kategorií a to se tu kategoricky odmítlo...

 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 09:29
Teflon_490   
Naco mazat nejaky thread tyden po konci platnosti, kdyz se na neho stejne nikdo uz nepodiva ani nikomu nezavazi?
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 09:45
MzM   
zavazí při vyhledávání.
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 10:09
Mike2811
Ani moc ne, když vyhledáváš nějaké akce, tak to stejně jako při všem, řadí podle časové posloupnosti, nikoliv podle nějaké kvalitativní vlastnosti, takže se ti první zjeví ty nejnovější akce, mezi kterými je s největší pravděpodobností tvůj cíl...
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 10:43
Lowmick   
Mezi posledni prispevky u ruznych simbeeru patri i odkazy na fotky, nazory jaky to tam bylo, kdo se ukazal apod. Pripada mi blbost to mazat...

ad. ten "kos", to neni spatnej napad, nebo neco podobnyho kde by clovek zjistil ze se (mu) neco smazalo nebo tak.
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 11:03
B3d4   
A v tom koši by šel strom samozřejmě rozvíet dále kdo se bude chtít kecat o blbostech tak ať...a když budou vulgarity tak Jirka s košem jednou za 14 dní vyběhne a bude hotovo
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 14:21
pilot_master   
Suhlasim +1, nanestastie tu recenziu RC vrtulniku som si neulozil takze precitat si ju uz nebudete moct. A verejne sa pytam preco nejaky admin toto zmazal, ten prispevok, nemyslim si ze v nom bolo nieco az take...
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 15:47
B3d4   
Já bych těm adminům dal právo jen Zamknout strom a mazání bych nechal na Jirkovi...
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 15:53
Cirrus/Pindra
Tohle mě taky napadlo, ale nevim, jestli je to tady proveditelný.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 15:56
Tragédie v JRD
Mno .. proveditelne je ledasco .) jenje potreba mit cas .)
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 17:27
Priskac   
Zdravim,

asi blba otazka, dnes som nesledoval perak, ale o ake prispevky sa jedna, pripadne co sa zmazalo? Sorry za mozno blbu otazku, ale nech som aspon v obraze. Dik.

Peto
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 17:43
pilot_master   
Zmazala sa moja recenzia na RC helikopteru Walkera 5G4
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 18:58
Teflon_490   
Tak ale asi ne kvuli te recenzi ne? Nikdo prece nesmaze recenzi jen tak. To muselo byt kvuli prispevku po ni, ale zase, proc se nemazal ten konkretni prispevek ale celej thread rovnou?
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 19:01
Teflon_490   
Aha, tak uz vidim: http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=248695&lan=0
Ale v tom pripade nechapu, proc se nesmazalo jen to vase hadani a recenze nezustala.
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 19:41
B3d4   
My se nehádali, já jen odpověděl na ty dvě otázky na které se ptal + jsem zdůraznil že to je v manuálu, aspoň v tom který jsem dostal já...
 

Mazání threadů !!   6. 9. 2008 / 21:24
Cirrus/Pindra
Já tady nemluvím o jednom vláknu, ale všeobecně.
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 10:21
Vita Zenisek
Zdravim,
Nejdříve k tomu konkrétnímu příspěvku s recenzí RC heli - o tom bohužel nic nevím, ale nechce se mi věřit že by to někdo smazal jen tak, bez příčiny.

No a teď k mému mazání :
- Nemám jasně daná pravidla co mazat a co ne, takže jak psal Tragéd, mažu podle toho jak se vyspim
- To že mažu se zpožděním je logické, Periskop a potažmo FS není celý můj život a tudíž tu nevisím od rána do večera. Proto je nás taky víc.
- Snažím se mazat jen věci kde se lidi napadají anebo takové stromy které jsou o ničem a jen svým rozvíjením zabírají místo ta titulní stránce. Příklady z poslední doby - strom s fotkou slečny ve větroni nebo čísi výpad proti programu CIAF, na který mu ostatní posílali návrhy k návštěvě koncertů punkových kapel, když se mu CIAF nelíbí.
- Pokud to jde, mažu jen závadné části sromů
- Aby mazal sám JM je utopie, stejně jako já nemá jen Perisko a FS.
- Mazání mi nepřináší pocit uspokojení, jak si zde někteří myslí.

Z mého pohledu rozhodujete o tom co smažu a co ne především vy. Pokud nebudete zbytečně reagovat na zbytečné příspěvky, nebudu mít co mazat. Tak se prosím snažte, bude nám tu všem líp.

Víťa
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 11:08
Mike2811
Dá se cenzorem smazaný příspěvek ještě zachránit ?
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 11:53
Vita Zenisek
To netuším. To je spíš otázka pro Jirku
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 09:11
MzM   
Tak tiše předpokládám, že "mazání" se provádí stejně jako v každé rozumné db, tedy příspěvek se označí za smazaný a "pouze" ze nezobrazuje. Pokud je to jinak tak bůh s fórem. Jeden překlep a je to v ....
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 11:48
Hermann   
ano, Jirka Masnik s timto forem .. je to jeho vec a pokud se rozhodne poslat do kopru i preklepy, tak muzeme o tom diskutovat, muzeme o tom vest spory, muzeme s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno, co se proti tomu da delat
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 12:19
MzM   
nechal bych tomu čas. Přece jenom je mazání vcelku nové, musí to uzrát. Ale o tom už tu někdo psal...
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 12:36
MaPa   
Pokud se to někomu nelíbí, pak může jít na Bačkoru. Tam zatím mažou pouze moje příspěvky
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 12:38
OK-PPT (AVP57T)   
Nekecej, mi tam bylo taky smazáno několik kusů a třeba Seržovi byli smazáni kapříci.
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 12:41
MaPa   
Že bi mi něco uniklo??? Já myslel, že do kopru šli jen moji miláškové pejskové.
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   8. 9. 2008 / 13:15
Mike2811
No, myslím, že jsem liberální člověk s otevřenou myslí, ale ty kapry už v životě nechci vidět... bleeeeeee
P.S.: Děsím se dne, kdy na ambulanci dorazí chlapík se zaseklým kaprem...
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 20:32
FSPilot   
V podstatě souhlas... určitě to tady už padlo několikrát, ale neustále se diskutuje o nesmyslných příspěvcích několika jistých lidí, kteří tady víří vodu a tak by možná nebylo špatné vyšpekulovat nějaký systém pro navrhování a hlasování jednotlivých členů fóra o "vyhoštění" oněch nepohodlných osob. Např. někdo by se na někoho naštval a tak by nominoval jistého člověka na BAN a proběhlo by hlasování s tím, že by byl nutný nějaký počet hlasů na to, aby ten BAN dostal. to si myslím, že by mohlo být spravedlivé a při použití takového systému by se Jirka ani nikdo jiný nemusel až tak moc starat a členové fóra by si tady udělali časem pořádek sami.
Navrhovatel trestu by třeba napsal odůvodnění svého námětu na BAN a navrhnul by třeba i délku trestu (mohla by být třeba na výběr např. "den, týden, měsíc, permanent" a systém by to sám zařídil Já myslím, že je tady spousta šikovných lidí, kteří by toto zvládli naprogramovat, resp. vytvořit a byl by klid. Co vy na to?
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 20:36
Tragédie v JRD
a skoncime jak zeleni na sjezdu ....
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 20:41
Gustav ( BHA576 )   
Jo to jo a všichni se zmažeme jako doroty a pak si dáme přes čuni
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 22:44
OK-PPT (AVP57T)   
Já jsem pro, alespoň bych měl více času na naši bačkoru a na lítání.
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 21:19
B3d4   
A když do toho nebudeme moct mluvit tak se na to rovnou vysere*e
 

Mazání threadů !! -(jak to vidi "cenzor")   7. 9. 2008 / 21:25
FSPilot   
A aspoň bude klid
 

Mazání threadů !!   8. 9. 2008 / 09:40
MaPa   
Jednou za čas tady vznikne taková okurková sezóna a probírají se zde témata tomuhle podobná. Je to debata zcela nekonstruktivní a proto bych jí doporučil ukončit, případně i odstranit.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ