FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 18. 5. 2024, svátek má Nataša Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Orto VFR CR Jeden příspěvek | Celý strom
Orto VFR CR   15. 12. 2008 / 15:48
Greno Zee
Ahoj vsichni!
Posledni dobou se objevuje dost prispevku na tema Orto scenerie a VFR. Cim dal tim vic lidi si porizuje z mapovych serveru mega orto scenerie. Podle me je to budoucnost letecky simulace.
Mozna jste si vsimli prispevku
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=264956&lan=0&style=2#264956
kde se narazi na tvorbu autogenu pro ortophoto Cesky Republiky. Ja to sice nejdriv pustil z hlavy, ale pak sem s cesminou mluvil kvuli necemu jinymu a on mi to nasrouboval do hlavy. Abych si vyzkousel, co to obnasi, pohravam si s Trebonskem. Uplne me to chytlo a jsem presvedcenej, ze na orto proste autogen musi bejt. Posudte sami na konci prispevku: Lomnice nad Luznici bez autogenu a s autogenem.

Ted o co mi jde. Pokud by se naslo dost ochotnych tvurcu, mohli bysme z toho udelat docela popularni projekt: Orto VFR CR. Jednalo by se nasledujici:

- Vytvorit knihovnu objektu pro autogen CR. Dole se to sice podoba Lomnici, ale defaultni autogen tam vrazi dost nevhovny domy. S ceskou knihovnou by to vypadalo 10x lip.

- Anotovat jednotlivy policka. To je ta nejvetsi fuska. To, co vidite dole, trva asi hodinu jeden ctverecek: udelat alfa kanal pro vodu, peclive rozmistit osamoceny stromy (jo, fakt to delam ) udelat lesy (ja se napr snazim pro vsechny viditelny cesty nechat v autogenu mezeru) atd.

- Pokusit se ziskat povoleni, pripadne aktivni ucast autoru existujicich objektu a dilcich VFR projektu pro CR k zahrnuti techto do projektu.

Co si o tom kdo myslite?
30716 B / 600 x 376 / LnL Orto.jpg
31258 B / 600 x 376 / LnL Orto Autogen.jpg
 2x  
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ