FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Ořezání letišť Jeden příspěvek | Celý strom
Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 11:32
happypetr   
Ahoj létavci.Chtěl bych se zeptat na způsob,jak odstranit z českých letišť některé objekty,z důvodu složitosti scenérky,kdy se FPS ocitá na bodu mrazu a letadlo tam nepřeletí,ale přeskáče.Třeba LKMK se mi seká a stačí,když se tím směrem podívám ze Šumperka,nedej bože kolem letět!Samozřejmě mi poradíte,abych zkusmo odebíral jednotlivé BGL ze Scenery.U některých scenerek,jako např.Jesenicko2,to je muška,protože jsou jednotlivé BGL detailně popsány.Např. u LKMI stačilo odstranit hustej les a už se to neseká.Avšak některé scenerky mají třeba jen dva velké BGL soubory a pokud oddělám jeden, nebo druhý,tak je scenerka v prdýlce.Chtěl bych se proto zeptat,jestli existuje nějaký prográmek,kterej mi ukáže,co v tom BGL souboru je a kde můžu odstranit např.auta,stromy a další "nedůležité" věci co žerou FPS.Teď úplně cítím,jak se machrům,vývojářům scenérek zatínají pěsti a chtěli by mně mít na dostřel,ale chápejte,že my,co nemáme NASA compy,si chceme taky kvalitně zalítat VFR po ČR.Některé letiště s podrobným BGL už mám zmáklý,aby se nesekaly a chtěl bych dodělat i ostatní v ČR.Pak by se mohly (samozřejmě se souhlasem majitelů a autorů)někde hodit pro slabší počítače.Díky za případné odpovědi.Happy,LKSU.
 

Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 11:50
ESK101
to chce lepsi komp . s osklbanou scenerkou jak "stara slepice" to neni ono . aj ked ja som si tak osklbal blavu . nehal som len slovnaft kamzik hrad a take dolezite
 

Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 11:55
Ciki   
Mno nevim nevim. Asi těžko. Pomocí programu Exclude tušim, se dá vytvořit čtverec, kde nic není, ale pokud do toho čtverce zasahuje nějaké velké .bgl, tak ho to smaže ne v té malé části, ale kompletně, takže si moc nepomůžeš.
 

Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 13:17
Milan Smid   
ty ja bych rekl, ze to zalezi na tom, v cem ta scenerka byla udelana

kdyz to pak otevres ve stejnem editoru, tak teoreticky muzes s tou scenerkou delat, co chces, ne? (treba FSX Planner takto funguje)

nebo muze nekdo rict, jestli placam nesmysly?

Milan
 

Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 13:31
Srandista
Já bych se osobně vykašlal na zjednodušování scenérií. Buď si je tam nedávej vůbec a nebo když je tam chceš, tak si pořiď odpovídající počítač. Dneska už není pořádná sestava pro FS9 až tak drahá a požitek je to úplně jinej když ti to běhá krásně plynule na plný detaily.
 

Ořezání letišť   5. 1. 2009 / 16:32
Kubikula   
U lítání VFR to platí dvojnásob.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ