FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ??? Jeden příspěvek | Celý strom
V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 17:38
KLF
http://hry.sme.sk/c/4276882/v-microsofte-sa-zrejme-dolietalo.html
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 17:42
miSKo
ešte je čas to liečiť...
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 17:43
MiG-21MFN
čekal jsem, kdo se ozve první jak on to mohl vědět, že už to tu bylo?
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 17:46
miSKo
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 17:48
KLF
Nie som povinny a ani an to nemam cas prezerat cele forum, ci uz to tu bolo. To fakt ne. Myslel som, ze to bude pre vas zaujimava info - ak nie je - spravca to zmaze, nic sa nedeje.
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 18:36
Pan Letadlo   
Z toho si nic nedělej. Ono je teď strašne v módě na všelijakých diskuzních fórech odkazovat účastníky diskuzí na google nebo staré příspěvky a někteří se nestraní ani použití arogantního a útočného jednání. V budoucnu by tyto fóra mohli vypadat asi tak, že místo jednotlivých příspěvků a topiců bude uprostřed stránky odkaz na google a tlačítko hledat
A abych nebyl ot... to že už nové fs nebude neznamená jeho konec nebo zkázu nebo co... fs je samo o sobě nevyčerpatelná zábava takže pohoda Jsou i jiné hry několik let staré, vývojáři zapomenuté, ale mezi lidmi "žijí" dále. Takhle bych to viděl i s FS.
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 21:28
Matyx   
Ta druhá část (co není OT ) podle mě perfektně sedí. Navíc se časem dost možná konečně sjednotí používaná verze, protože bude cenově dostupný HW na její provozování
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 09:22
leonell
Mýlíte se, ale hádat se nebudu. Dejte si tento odkaz do oblíbených a za rok, nejpozději za dva můžeme diskutovat.

 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 09:40
Luděk Ch.
Mýlí se v čem?
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 10:01
leonell
V tom, že konec vývoje FS neznamená jeho zkázu (v horizontu několika let) a i v tom že časem s nárůstem výkonu HW všichni budou mít úžasně plynulou a bezproblémovou simulaci.
Navíc FS spousta věcí má špatně (viz "znásilňování" enginu pokročilými addony) a spousta věcí chybí (TACAN, simulace námrazy,...) nebo je špatně (kritizovaný letový model). A co je podstatné - narozdíl od konkurence to nikdo nedodělá.
Velká výhoda FS, addony, se začne překlápět jinam a když se koukneš třeba na SDK k XPLANE tak možná budeme zírat co s tím dokážou zkušení matadoři udělat.
Ale uvidíme, třeba nemám pravdu nebo to třeba MS někomu prodá.

 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 09:46
Luděk Ch.
A teď si představ, jak by to tady vypadalo, kdyby každý byl líný a na každou ptákovinu založil nové vlákno, aniž by se kouknul o dva řádky níž, jestli už tam něco takového není? Většina diskutujících s tím problém nemá a když už založí nevhodný příspěvek, tak uznají chybu. Ne ze se začnou rozčilovat, že nejsou povinní hledat a nemají na to čas Když nemají čas dodržovat určitá pravidla internetové komunikace, nemusí ji vůbec používat. Existují daleko přísnější fóra s moderátorem, kde se opakované příspěvky okamžitě zamykají atd.
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 09:59
MiG-21MFN
no tak tady se ho musím trochu zastat. když tohle vlákno zakládal, původní dvě vlákna tady už vubec nebyly. s tím vyhledáváním máš pravdu, ale tady něco najít je takřka nemožný. mě se to sand ještě nikdy nepovedlo
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 10:03
Tragédie v JRD
ono jaka je pravdepodobnost, ze takova dulezita informace se tu neobjevila hned v den sveho objeveni ... a dotycny to psal s (asi) dvoudennim spozdenim..

ale obecne - to je caste na spouste for .. ze novacek ve snaze "upoutat" (obrazne, nerikam, ze je to tento pripad) postne s par dennim spozdenim nejakou "prevratnou" zpravu .... vetsinou to vyzni trosku trapne....
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 10:25
Luděk Ch.
Ale no tak, stačí vymyslet alespoň jedno výstižné slovo, které se v daném tématu musí vyskytnout a není možné nenajít Podle mně to vyhledávání funguje dobře.
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 17:04
ESK101
tak ked vidim ze je nejaky novy prispevok ktory tu bol pred tyzdnom tak na neho nereagujem a hotovo. a nie kazdemu tu hned nadavat... clovek ktory sem nechodi kazde 2 hodiny. ( ako ja ) ale povedzme raz za tyzden alebo taknejak tak nema sancu byt v obraze... a pol hodinu listovat dozadu a hladat ci tu nieje nieco take ako chcem pridat ja . je naozaj otrava
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 18:03
zuNus   
tjn asi zalozim zase nove forum ot omhle infu,ja taky nemohl vedet teda ze to tady neni
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   26. 1. 2009 / 18:39
kutak
dyt je to fuk, ten kdo to ví - nečte neraguje, a ten kdo to neví a nechodí sem každý den tak se to doví.. jinak by možná pomohlo, kdyby se na jednu stránku načítalo aspon trojnásob víc stromů (aspoň příspěvky přidané v určitý den dycky na jednu stránku)
 

V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ???   27. 1. 2009 / 17:10
ESK101
dobry napad ale ja by som to skor spravil tak ze na hlavnej stranke mas najnovsie prispevky. ked kliknes v menu na forum ukazu sa ti cele strom?iy? a zmenil by som to ze sa ti ukaze len nadpis stromu . Priklad: V Microsofte sa zrejme dolietalo. Koniec FS ??? a ked na to kliknes tak sa ti rozbali cely strom a uz si vyberas jednotlive prispevky... takto by sa zmestilo toho viac na jednu stranku.... a prosim lenivcov ktory by boli lenivy klikat a rozbalovat "strom?iy? nech nereaguju Dik . tolko moj navrh
 

Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ