FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 8. 6. 2024, svátek má Medard Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Animace na letadle Gmax Jeden příspěvek | Celý strom
Animace na letadle Gmax   17. 2. 2009 / 15:00
maco
Další technická - nějaké animace už mám hotové a to jak venek, tak vnitřek. Problém nastává, když to chci zkompilovat. Chtěl jsem, aby z VC bylo vidět kamkoli na zbytek letadla, takže jsem udělal group Interior z celého letadla. Pak jsem grupu naklonoval a pojmenoval Exterior.

Po kompilaci a nahrání ve FS se mi při venkovním pohledu nehýbe nic, kromě zatahování podvozku a při pohledu z VC se hýbou křidélka a ocas (na podvozek jsem z kokpitu nekoukal ). Věci jako plynové páky, pedály, nebo dveře kabiny se nehýbou vůbec ani při jednom z těch pohledů.

Když jsem vzal pak group Exterior a rozebral na jednotlivé části, tak jsem zjistil že se pojmenovaly z jedničkou na konci - může to mít na tohle vliv? Nakonec jsem původní Interior přepsal na Exterior (takže to bylo bez čísel na konci) a při vnějším podledu se zase hýbe všechno (kromě dveří a pák v kokpitu).

Jaký je teda správný postup, když chci z jednoho letadla udělat dvě groupy, tak aby se všude hýbalo všechno? Tohle http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=256100&lan=0 jsem četl, ale je to trochu jiné, než můj případ.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ