FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ReReReRe Jeden příspěvek | Celý strom
ReReReRe   14. 5. 2002 / 23:19Aleš Jungmann
To je pořád ReReRe a chatování nikde! až si zase bude někdo stěžovat, že jsou fóra dlouhý jako.......tak ať honem přiměje lidi Chatovat !!!!!!! Já jsem tam obden a nikde nikdo (pravda, jednou Lukáš a Marky a pak ještě někdo...) Vím, po technické stránce to je na trojku, ale na tom chatu to "odsejpá" a je to mnohem lepší než napsat....čekat....napsat... vím, i v tom je určité kouzlo, ale....
 

Re: ReReReRe   14. 5. 2002 / 23:36Marky Parky
Problem je v tom, ze telecom chce za takovou drobnost jako internet pres den docela tezky prachy, takze napriklad pro me moc chat neprichazi v uvahu. Navic cokoliv se propira na foru, je k dispozici i vsem ostatnim.

Timto bych chtel ale poprosit vsechny ( vcetne sebe ) - pokud mate nejakou otazku, prolezte nejprve forum, vsechna mozna readme a nebo treba emaily autoru, zdali na ni jiz neexistuje odpoved, protoze u nekterych castych dotazu jiz ma pocet odpovedi na tomhle foru dve cifry ((.
 

Re: Re: ReReReRe - navrh na FAQ   15. 5. 2002 / 01:11
Tom Meinlschmidt
jsem za udelat FAQ, a casto pokladanou otazku zaradit do FAQ (klidne o po navrhu). odlehcilo by to foru a na druhou stranu by to bylo vsechno pohromade. klidne to i naprogramuju, jirko (ps. ted uz bude cas, takze ti udelam ten upload).
 

Re: Re: Re: ReReReRe - navrh na FAQ   15. 5. 2002 / 07:44Marky Parky
Jsem pro. Jsi hlavicka ))).
 

Re: Re: Re: ReReReRe - navrh na FAQ   15. 5. 2002 / 09:34
JM   
No, FAQ už existuje - mrkněte do článků - nejmenuje se to akorát FAQ ale nějak jako Často kladené otázky. Moc to ale neaktualizuju a třeba věci ohledně volaček, uprav AFD atd. tam nejsou - tím vyzývám ty kteří tomu rozumí a již po několikáté na nějakou otázku ve fóru odpovídají, ať mi pošlou typickou otazku a odpověď na ni a ja ji rád do toho příslušného FAQ článku přidám.

Pro TM: upload by byl super, co ten parse error v regexp do fora? Nějaký speciální systém pro FAQ podle mě nemá cenu, obyčejná pevná stránka stačí.
 

Re: Re: Re: Re: ReReReRe - navrh na FAQ   15. 5. 2002 / 11:02Aleš Jungmann
Tak aspoň tak.....
 

Re: Re: Re: Re: ReReReRe - navrh na FAQ   15. 5. 2002 / 11:23
Tom Meinlschmidt
pak bych teda to vypichnul primo do menu, me by to napr. nenapadlo chodit do clanku a hleda to tam... nebo pri psani novyho na FAQ upozornit... ten ereg mam pripravenej, za chvilku udelam ten upload.

jeste neco - byl bych pro, aby teda "odpovidatel" na dotaz, pokud uzna za vhodne ho do FAQ zaradit, zmenil subject na "navrh do FAQ" neco nebo podobneho...
 

Re: ReReReRe   15. 5. 2002 / 13:56meiilaX
Ja osobne se treba na chat nemuzu dostat, protoze jsem v praci a jsem pripichly pres proxy server, ktery nejake smerovani na chat okamzite zamita... Me osobne by spise vyhovala diskuze jako je napr. Pandora nebo Builder, kde muzes diskuzi sledovat pres e-mail, ktery ja mam pernamentne spusteny.
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ