FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 9. 6. 2024, svátek má Stanislava Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
EC-135 Jeden příspěvek | Celý strom
EC-135   16. 3. 2009 / 21:08
Mak158474   
Ahoj má pár dotazů ohledně tohoto stroje a to:

1) Letová Dynamika tohoo to modelu je všeobecně známo že EC-135 je schválně krapet přemotorované(o to mi nejde) ale problé u toohoto modelu (který se už řešil a nevyřešil) je že tento stroj neklesá ja to s tímto strojem dělám tak že většinou stahnu kolektiv tak že jej skoro připlácnu na ze po přitáhnutí spomalím na asi 80-100 tím ale zas začnu nehorázně stoupat (tipuju bug dynamiky..) a poté zase trošku přitahnu koletiv aby mi začala reagovat trošku cyklika a ocas a udělám klesavou zatáčku po ktere zs musim zbrzdic coz je ope nějakých 200-300 stop vyšky a nebo prostě stahnu kolektiv a počkám až vytratím rychlost a pote stroj začně "padat" k tomu se váže

2) autogyro nevím jak moc toto FS umí ale je mi divně že by s vrtulníkem šlo letět další cca 3-4 min jako kdybych měl motory a ne jako ze musim mět dopřednou vychlost a stažený kolektiv atd... co to znají snad ví co mám na mysli...

3) konečně "první" dotaz na vás před nedávnem tu se někdo zmiňoval že má nějakou novou dynamiku pro EC-135 tak dotaz zní zda je popřípadě kde se dá sehnat.. (dynamiku do 135 z 145 nechci dávat protože jsou to odlišné stroje co se týka váhy a velikosti takže toto "ne-e"

4)odlišný dotaz EC-135 a AP jakož to pozorný "pilot" jsem si všiml že i tento stroj má kamaráda Autopilota a tak se ptám vážně funguje neb je tam na okrasu ja zkoušel a došel jsem k tomu že když jsem něco zmačknul tak akorad vrtulas nešel ovaldat.. tak se opět ptám zda s tímto má neko zkušenosti a zda by mi to popř. někddo vysvětlil..

snad je tam vše co jsem chtěl kdyžtak dodám Děkuji za pozornost a také díky za odpovědi Mak
 

EC-135   16. 3. 2009 / 22:03
Mak158474   
Pardon omlouvám se jde o model EC-135 pro FS9 konkrétně POLICE Czech Republic OK-BYB
 

EC-135   17. 3. 2009 / 19:37
Mak158474   
takže dynamiku jsem předělal z jiného modelu tak je to nějake lepší co se týká klesání ale zas je to také líné a při vzletu popř. když je třeba přitáhnout kolektiv tak se nedá dívat na ukazatele RPM protože ted dává limit (asi byl nastaven na puvodní hodnoty a dynamiku ) ale co už a ještě zda se mohu zeptat když dám v 2D "přiblížený" pohled tak se mi nezobrazuje displej s otackama ale ten pod nim tad nevim s cim jo..
 

EC-135   23. 3. 2009 / 09:08
MzM   
Jenom k autopilotovi:
Lítám na svém oblíbeném HC412, tam je taky autopilot a když ho zapnu, tak drží stroj stále stejně nakloněný (nehoupe se a drží rovinu vlevo-vpravo). Ale moc to nevyužívám.

Ještě je tam jakési hover udělátko, kde nastavíš výšku, zapneš a on ti tam visí... To jsem zkoušel, ale musí se dle návodu kapku stáhnout "realismus" simulátoru, jinak to nestabilizuje, ale rozhoupe tak, že to nakonec spadne..

Jinak ti neporadím.

 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ