FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 4. 5. 2024, svátek má Květoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
windows XP ? Jeden příspěvek | Celý strom
windows XP ?   7. 4. 2009 / 21:45
janelopol
mam windows vista a som az moc obmedzeny (hry add-ony IVAP atd atd..uz nato nemam nervy mam new pc a nerad by som nieco pokaslal. mozem rovno do pc nainstalovat W.XP ? budem mat potom 2 moznosti pri zapnuti pc bud XP alebo VISTA ? alebo by sa mohlo nieco pokaslat a bol by tam len XP (nemam od new pc ziadne cd nerad by som bol ak by som sa odpojil od netu stratil zvuk a obraz (vista)...proste ked nainstalujem XP ostane vista so vsetkym co ma teras ? DIK...
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 21:48
Tragédie v JRD
to se fakt neda cist... nejaky ten enter a odstavec by rozhodne neuskodil. nebo to aspon po sobe zkusit prelouskat, aby to davalo smysl

kdyz to nainstalujes v poraxi vista - xp, tak te nenechaji pri bootu vybirat, jaky system spustit.

aby se ti to nabidlo, musis to instalovat v poradi XP a potom Visty.
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 21:53
janelopol
no precital som to po sebe a nemusel som lustit nic a to poradie ma teras odradilo takze nic s toho ....
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 21:57
ivoss
Jde to mít nainstalované i v pořadí vista - xp, ale musíš stáhnout nějaký bootovací prográmek. Pohledej po netu. Já tak fungoval asi 9 měsíců, a pak mě to jednou napsalo boot.ini nebyl nalezen, tak sem to smazal a funguju na vistách.
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 22:03
janelopol
ok dik a priblizny nazov nevies nahodou ?
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 22:18
ivoss
http://www.mojewindows.cz/dualboot-windows-vista-xp třeba
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 22:38
xWing   
Prosim Ta, a kto Ti tam instaloval ten Windows Vista ?
Nechaj si to urobit nejakym odbornikom, lebo podla toho ako sa vyjadrujes a pises mam pocit, ze s tym Windows XP - Windows Vista si to akurat rozbijes, ked to budes robit sam.
 

windows XP ?   7. 4. 2009 / 22:44
Tragédie v JRD
coz je presne duvod, proc jsem do vlakna netahal nejaky programky na solichani boot.ini apod, protoze pro neznaleho uzivatele jest to cesta do pekla.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 15:37
janelopol
nebyvam na slovensku a neni to len take lahke dat pc ku niejakemu odbornikovy a co jak sa vyjadrujem ? keby si nebol sprosty vedel by si ze XP sa uz davno nepredava...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 15:52
Pan Letadlo   
Zdravím. Prodává.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:48
janelopol
neviem ale v mojej krajine uz urcite nie a ked kupujes new pc tak vazne iba vista
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:54
Stew
http://www.tovar.sk/search/?q=windows+xp+sk
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:56
Tragédie v JRD
von tim chce rict, ze je ve francii.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:55
Fezoj114
To je pravda že ked kúpiš komplet nové PC tak v tom máš Vistu. Ja som si nechal staré HDD takže mi ostalo XPčko,neviem posúdiť či je Vista lepšia,ale čo som počul od kamarátov čo to majú,tak majú len problémy s kompatibilitou starších veci Aj ked za pár rokov to bude tak,že ten istý problém budú mať užívatelia XPčka
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 17:56
xWing   
Do sprostych si nadavaj seberovnym pubertakom a asocialom.
Teraz sa mame posrat, ze Ty si vo Francuzku ?
Ale sprosty si asi Ty, ked tu tlacis do hlavy, ze XP sa uz nepredavaju a Ty napriek tomu si ich chces aj tak instalovat.

Ostatnym sa ospravedlnujem za slovnik, ale hentaky pubertak si tu proste na mna vyskakovat nebude.

 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 07:12
fapive
nechápu proč chceš přecházet zpět na XP ale je to tvoje volba.
Akorát že v případě že nemáš vistu jak obnovit ,bych se do toho rozhodně nepouštěl a radši bych počkal ku příkladu na windows 7. A jestli chce xp můžeš je zatím rozjet na virtuálním pc,.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 10:40
Tragédie v JRD
proc? je to v mode, vykrikovat, ze visty jsou na nic, a prejdu na xp

a tak tu vistu obnovi vzdycky. pokud ji ma na tom notebooku legalne, tak bude nekde samolepka s product keyem, tak pak mu staci tutez edici stahnout, i treba z nejakeho mene obvykleho zdroje, a normalne ji nainstalovat za pomoci toho klice k noutbooku. toho bych se nebal.

co jsem pochopil, chce tu xp kvuli tomu, ze se mu ve vistach se*e ivap (coz je divny, to nebude vistama apod... a tam mu xp ve virtualu jsou k nicemu...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 15:43
janelopol
tak po prve nemam 3 roky a v pc sa tiez trocha vyznam. ked tieto problemy neroby vista tak som fakt debil. a po druhe, ze je v mode vykrikovat ze vista je nanic tak ludia prejdu na xp ? pekna blbost vista je skutocne nanic nebudem toho pisat vela fical som na XP 3 roky a viem to porovnat.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 15:51
Tragédie v JRD
fajn. a nejaky argument proc vista je skutecne na nic? teda krom toho, ze jsi na xp fical tri roky a tak se v tom vyznas?
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:18
Zouzman Air
Mezi náma co sem měl na komplu tři měsíce Win 7 si taky myslim že Vista je sajrajt ale vůbec bych to nerozebíral, řek bych, z toho co dotyčný uvádí, že je to klasickej sindrom zvyku. Pro mě bylo po přechodu z XP taky nejlepší svádět všechno na chybu na systému .
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:56
Tragédie v JRD
a cece, me 7ma prijde jen jako takovy facelift vist ... bude to pekny, ale nevidim v nich od vist nic zasadne prevratneho
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 18:00
Pips   
Je tam těch věcí docela dost, na který se rychle zvyká a ve Vistách chyběj (už třeba jenom blbé odebírání flešek a podobně).Mě se hlavně líbí, jak to pěkně běhá i na strojích, kde Vista ztěžka dejchá.Jinak je to plus mínus stejný, jen už konečně líp optimalizovaný.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 18:05
fapive
Jo přesně tak . W7 žerou rozhodně méně operační paměti a rozhodně s ní umí zacházet lépe něž vista. Ale i tak pro výkonné mašiny s 2GB a víc by to vůbec neměl bejt problém . a 64-bit verze zvládne i více a pak to teprve ,,fičí´´. W7 jsou dle mého názoru pouze překopané visty které se pěkně zkur**ly.
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 18:10
Tragédie v JRD
dalsi chytrak, ktery tomu prd rozumi, ale vi, ze visty jsou zku*vene a w7 zachrani svet? .)

je videt, ze se MS povedl kralovsky marketingovy kousek ostatne jako mnohkrat v minulosti ... kdyz se - jako u xpcek - u visty nepovedlo zopakovat "SP efekt", tak proc nezkusit cestou "novy operacni system" ,prebarvit visty, prihodit tam par featur ...

... a vysledek je znat
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 18:06
Tragédie v JRD
jaky odebirani flesek? uz od dob xp se flesky odebiraji tak, ze je vytahnes ze slotu ... pres to pitome "odebrat zarizeni" se to muselo ve 2000, bo ty pri zapisu pouzivali cache , a tak sto v dobe vytazeni nemuselo byt uplne koser...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 19:08
Pips   
No mě se tohle stalo už i na Vistě, nechápu proč, ale stalo.Tak jsem si zvyk na ten vopruz odebrat dle "správnosti" v podání Microsoftu (nehledě na to, že když mi lektoři nosí materiály na svých fleškách, hodně z nich mě prosí, abych to odebral korektně )) ).U sedmiček je u toho podstatně míň klikání Jinak je to přebarvená Vista, s krásným modrým novým rozbřeskem a v některých edicích i s prima rybičkou (u toho posledního buildu už tuším rybička není jako default) Docela prima je i ten novej taskbar, zvyká se na něj hodně rychle, prostě relativně jednoduchá kosmetika.To podstatný bude asi ten vybroušenější Vistí motor pod tim.Když musíš dělat s náročnými virtuály, tak pak je znát každý volný systémový prostředek - paměť.Co nesežere systém, přidáš k virtuálu a líp se s tím dělá.V tomhle maj sedmy plus.V některých chvílích mi to tak připadá, když jsem to porovnával, že Vista je betaverze na betaverzi Win7, když to trochu víc přeženu, aby to byla sranda )))
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 19:11
Teflon_490   
No hele, Visty nevisty, cache necache, ale pokud budes nakrasno odebirat flasku, a neco si tam v te dobe bude zrovna zapisovat, tak to bude "pokazene" stejne tak jako ve win2k...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:03
Pan Letadlo   
Zdravím. Nerad se zapojuj do takových diskuzí ale tohle mě dokáže vytočit fakt o 360 stupňů Já osobně jsem xp měl několik let a po přechodu na nový stroj a nový OS bych už nikdy z5 na xp nepřešel. Taky jsem si kdysi myslel že visty sou na prd, xp forever ale to není pravda. Visty jsou mnohem rychlejší než xp, všechno je zjednodušeno a zautomatizováno skoro jako pro blbce (to jsem fakt čuměl). Navíc další + pro vistu může být i lepší vzhled, i když na tom tolik nezáleží. O DX10 ani nemluvě.
Taky jsem byl občas naštvaný že mi něco na vistě nejede, ale potom jsem si řekl - koupil jsem si nový pc, proč tam teda cpu několik let starou hru, která je ráda že je ještě kompatibilní s xp? Fuk a už to bylo pryč. Bohužel, nedá se svítit. XP má u uživatelů pořád velké zastoupení, tak je jasné, že když výjdě nejaký nový os že budou problémy s kompatibilitou. Zvlášť u "malých" programu/her, třeba ivap nebo co to nefunguje, už nvm. To ovšem neznamená že je na hovno
 

windows XP ?   9. 4. 2009 / 12:45
Matyx   
Dovolil bych si tě opravit - máš pravdu pouze za předpokladu že máš solidní železo a jde o korektně napsané vícevláknové 64bitové aplikace odladěné pro dx10. Pak jednoznačně. Obecně ale platí, že ta samá hra bude mít v XP o 2-5fps víc. Což je normálně o ničem, v případě FSX docela zásadní . I z toho důvodu jsem po více než roce na Vista reinstalnul komp a FSX hodil na separátní disk s čistými XP, Vista Ultimate 64bit mám na druhém pro VŠE ostatní.

Osobně když za mnou někdo přijde a chce řešit OS, tak mu radím ať to přetrpí s tím co má, popřípadě ať koupí nový bez OS a lupne tam Linux, nebo alespoň nejlevnější OEM Wokna (libovolné) a počká si na Windows 7. Přesně to plánuju i já osobně, hned jak vylezou W7 tak beru krabici Vista Ultimate a jdu měnit kus za kus ))
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:55
janelopol
toto je posledna odpoved... novy pocitac OS vista nejde natom poriadne g-max,ibnet !,ivap(MTL) nic co ja potrebujem a s cim robim. keby to robilo vam neviem ci by ste takto pisali o viste aka je dobra... zaznelo tu ze je to len nezvyk s XP. blbost...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:56
Figi
no mne to vsetko ide co si napisal
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 16:57
Tragédie v JRD
no .. ivap + mtl funguje na vistach uplne v pohode. i na 32, i na 64...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 17:17
Filip Ivaška
No ja s Vistou nemam absolutne ziadny problem, na starom pocitaci mam XP a uz v zivote by som nemenil. Takze ako sa zda, chyba je dakde medzi klavesnicou a stolickou...
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 17:19
Figi
ako hovori Filip chyby nerobia stroje ale ludia
 

windows XP ?   8. 4. 2009 / 18:07
fapive
když máš takové problémy tak by asi nebylo na škodu napsat co se ti skrývá v pc.
 

Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ