FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 17. 6. 2024, svátek má Adolf Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
XPLANE DHC-2 Jeden příspěvek | Celý strom
XPLANE DHC-2   12. 5. 2009 / 09:44
Vita Zenisek
Tohle letadlo mám už dlouho. Pořídil jsem ještě tu verzi do osmičky, ale byla tak náročná na comp že jsem to nelítal. Pak mi přesně jak autoři slibovali došel upgrade na devítku, FPS se výrazně zlepšily a tak jsem ho včera vyzkoušel.
Zde jsou mé dojmy:

Otáčky/olnící tlak se zdají být v pořádku. Pokud jde o hejblátka tak mě stačí celkem vrtule, plnění, hýťas a klapky , magneta jsem koukal že fungují. Teploty a tlaky neřešim když jsou v zeleným, takže nevím, jen mi přišlo že se to podezřele rychle chladí.

Vizuální model je dle mého názoru stejnej jako pro verzi 8, tedy nic moc a na ten Aerosoftí model se to dle mého názoru nechytá. Přes to bych se přenesl.

Co mě ale odradilo je letovej model, speciálně klapky při vzletu. Maji tak velkej odpor že tomu letadlu spíš škoděj než pomáhaj. Při MTOW to s klapkama neni šance rozletět a pokud už je člověk takovej šílenec že to odlepí, tak se rozplácne někde o strom, protože to prostě nestoupe. Jediná možnost je bez klapek, ale takhle by se bush-plane chovat neměl ne? Takže tady palec dolů...

Asi se budem muset poohlídnout po nějakým jiným bush-plane do X-Plane.

Vita
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ