FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 8. 6. 2024, svátek má Medard Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Ceny letenek na vychod Jeden příspěvek | Celý strom
Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 11:07
Totti10
Posledni dobou ctu vsude oslavny ody na to, jak jsou v soucasny chvili ceny letenek nejniz jak to jenom jde a po Evrope opravdu celkem za slusny ceny litam. Jenze ceny letenek konkretne napriklad do Ruska (hlavne Petrohrad a pripadne Moskva) jsou porad nehorazne drahy a neznamenal sem pokles ani o korunu. Konkretne do Piteru se za min nez 10 tisic odletet neda, coz je cena, za kterou se da odletet az za ocean. Cim to, ze do Ruska je tak nehorazne draho? Da se i tady cekat nejaka zmena?

...je to trosku OT od simu, ale za ty roky co sem lezu lepsi forum lidi kolem litani neznam, diky
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 11:56
Koprik
...jedna vec je, co se pise na webu a druha jak to doopravdy je.Zkus mrknout na AUTRIAN,ale musim hledat s dlouhym predstihem - prodejkyne mi prozradila, ze se tam obcas nejake levne lupeny daji vystourat - ale nikdo ti bohuzel nic nezaruci ani neslibi a logiku v tom uz vubec nehledej.Anebo zkus ruiske spolecnosti, jako je PULKOVO, SIBIR atd., jestli nedopadnes lip.
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 12:32
SONP   
Ještě bych zkusil Air Berlin z Vídně nebo z Berlína...
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 12:37
Totti10
Jojo, tam jsou letenky asi nejlevnejsi, ale porad to zadny terno neni. Kdyz mam stesti na uplne nejlevnejsi moznej tarif AirBerlin (coz se mi nikdy nepodarilo), tak je Berlin-Petrohrad a zpet asi za 4-5 tisic. Kdyz k tomu pripoctu nejakou tu tisicovku za cesty Praha-Berlin a fakt, ze tenhle tarif je skoro nedostiznej, jsem zase zpatky prakticky na 10 tisicich.

Porad ale mi neni jasny duvod tehle vysokejch cen do Ruska a jestli je nejaka sance, ze se neco v blizky dobe zmeni.
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 12:59
JM   
Tak asi je dostatečný zájem i za tyhle vysoké ceny
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 14:15
Karel
Celkem nedávno jsem bookoval 4 lupeny z PRG do SVO. Bylo to u Malévu, s mezipřistáním v BUD (záměrně; škoda, že těch mezipř. není víc). Zpáteční letenkoj pro období pondělí-neděle, koncem srpna - těsně pod 9 tousandů.
 

Ceny letenek na vychod   20. 5. 2009 / 18:21
Tragédie v JRD
cim to je? to je strasne jednoduche.. zatimco v ramci EU panuje otevrene nebe (prakticky kdokoli muze litat odkudkoli kamkoli), totez v ramci EU - USA ,

tak vychod je uzce regulovany trh, na ktery se dostane jen par vyvolenych (krom par vyjimek jsou to prakticky vyhradne narodni dopravci).. takze clovek moc na vyber nema, musi litat i za tyto vysoke ceny (a ani sami dopravci zajem na dalsi konkurenci nemaji ...)
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 08:25
bugr
a dost velký rozdíly jsou i mezi letenkou např. PRG-KBP-PRG a naopak, byl jsem tam na podzim s ČSA a začínal jsem v Kyjevě, cena kolem 8000. Když člověk začínal v PRG tak 13500. Prostě síla a lítá to plný, to samý to Rusko. Jediná alternativa je ten Malev. Ještě mě napadá Wizz na Ukrajinu a pak pokračovat nějakým místním spojem. Ale je to dost komplikovaný.
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 08:41
donCarlos
Wizzair nelítá z Prahy na východ. Vůbec netuším proč, ale nelítá. A dost se divím, že se toho nechytli, když jsou normálně letenky tak drahý.
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 09:13
Tragédie v JRD
ten samy duvod , jako proc nelita treba easyjet a ryanair. nezalezi ani tak na tom, co chce wizzair, ale na tom, co dovoli urady. ukrajina uz neni eu, takze letecka doprava uz se zde ridi trosku jinymi zakony....

nebo myslis, ze to, ze vsechny ty lowcosty a dalsi spolecnosti prakticky ignoruji rusko, ukrajinu a dalsi postsovetske zeme a ze statu v byvale sssr litaji max. do pobalti (neb uz je v eu) je nahoda? .)
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 10:03
donCarlos
Náhoda to není, napadlo mě, že to je kvůli úřadům. Ale stejně tak to možná bude kvůli tomu, že nemají ty linky jak naplnit. I když, se všema emigrantama v Británii a na západě vůbec, nevím nevím... Ale je pravda, že úřady budou logicky protěžovat národní dopravce svojí země, protože kdyby přišla konkurence, která navíc bude mnohem levnější, tak to můžou rovnou zabalit. Těžko říct, jak Wizzair dosáhnul té sítě východoevropských letišť co má.
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 17:52
Tragédie v JRD
no, ono kdyz se podivas na mapu wizzairu, tak on ten vychod zas tak pokryty nema (nezapomen, ze bulharsko i rumunsko jsou v eu). i na ty mape wizzariu je krasne videt, kde zacina (a konci) EU. kvuli tomu, aby mohl litat na/z ukrajinu musel zalozit separatni pobocku , wizzair ukraine (predpokladam, ze tam budou podobne podminky, jako treba v usa, kdy vetsinovy podil musi mit osoba/spolecnost se sidlem na ukrajine apod).

a tri mesta na ukrajine, kazdy s jednou linkou litanou parkrat do tydne, teda rozhodne nejak huste neni .)
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 09:14
Tragédie v JRD
a tak ty rozdily jsou i v evrope - je sposuta pripadu, kdy letenka PRG - neco na zapade - PRG je drazsi , nez neco na zapade - PRG - neco na zapade. ale to uz je veci obchodniho oddeleni te ktere spolecnosti.
 

Ceny letenek na vychod   21. 5. 2009 / 12:16
Totti10
Jojo, presne tak. PRG-LED-PRG za cca 11500,- ... ale LED-PRG-LED asi za 9000,- taky sem na to koukal.
 

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ