FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Další "hračka" pro AJS Jeden příspěvek | Celý strom
Další "hračka" pro AJS   24. 5. 2009 / 14:19
Koprik
Tož jsem objevil, že AJS bude mít dalšího krasavce,nakterém bude brázdit nebe.Tak doufám, že se taky někdy podělí o zážitky z natáčení - jen ty publikovatelné, samozřejmě!))
http://www.planes.cz/cs/photo/1053735/cessna-680-ok-ema-travel-service-tvs-qs-praha-ruzyne-prg-lkpr/
 

Další "hračka" pro AJS   25. 5. 2009 / 12:22
A.J.Scandall   
Zatím jedinej zajímavej zážitek je ten, že při tomhle dodávacím letu jsem zažil nejdelší den svýho života (z pohledu světla), slunce začalo zapadat někde před Grónskem, a v momentě, kdy bylo ve své "dolní úvrati" jsme byli na N63°00, takže bylo z FL450 jen těsně pod horizontem, a při přistání v Keflavíku už začalo zase pomalu vylejzat. Což beru jako důkaz toho, že je země kulatá.

Pak je taky zajímavý, od kolika lidí jsem už slyšel, jak je strašně komplikovaný a ostrý lítání do New Yorku, a ono prdlajs, až do usazení v ILS 19 na Teterboro nás řídila stejná APP jako KEWR, KJFK a KLGA, byla večerní špička, a bylo to jako po másle, zlatý proti Paříži či Moskvě a dokonce i proti Londýnu, kde jim to sice perfektně jde, ale je jim tak divně rozumět (asi mají ještě starý krkafony z války ) To samý odlet za dva dny.

Třetí zajímavost je ta, že zatím ať jsem letěl kam jsem lětěl, tak kde Travel Service nelétá příliš často, neznají volačku "Skytravel" a říkají nám "Tango Victor Sierra", ačkoliv je v plánku v poznámce náš Call-sign. Zatímco i na věži uprostřed pšenice ve Wichitě stejně jako mezi krama na Gander radio (na krátkejch vlnách) věděli, že jsme Skytravel, jedinou výjimkou byla pani na New York Approach a to asi proto, že tam toho měla fakt trochu víc
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ