FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Manager letadel a pridavku Jeden příspěvek | Celý strom
Manager letadel a pridavku   9. 6. 2004 / 09:03
lulinak
Ahoj, v posledni dobe se mi stava (zejmena u letadel, jejichz instalace je jeden exe soubor a clovek nema predstavu co se mu tam prepisuje) ze mi pro pridani noveho letadla chce prepsat puvodni soubory treba gauges, takze jdu do rizika ze mi to zmrvi nejaky default letadlo... existuje jakysi manager addonu, ktery si sam udela zalohy prepisovanych souboru a pak je mozno dat klidne i unistall a vrati mi to zpet do puvodniho stavu, totez i na pridavky textur (treba scenerie Praha)? diky za reakce L.
 

Re: Manager letadel a pridavku   12. 6. 2004 / 16:53
Luděk Ch.
Takové add-on managery existují, ale osobně je nepoužívám. Pokud mám letadlo v jednom *.exe souboru, tak si ho "nainstaluji" do libovolné složky vytvořené k tomuto účelu a potom strukturu už standartním způsopbem vložím do FS. A můžu si sám zvolit, jestli chci něco přepsat a nebo ne. Zatím jsem nikdy s žádným letadlem neměl problém, když jsem dával "nepřepisovat". Jednak hodně add-onů používá defaultní přístroje a přitom je mají zapakované i ve své instalaci a nebo používají takové, které jsi tam už dal s jiným letadlem. Prostě nepřepisovat Potom je ještě možnost dát gauges přímo do složky daného letadla, ale nevím jestli do hlavní nebo pod "Panel". Ale někdo to určitě upřesní Pokud se to udělá takhle, tak žádný problém s přepisováním není.
 

Re: Re: Manager letadel a pridavku   12. 6. 2004 / 17:11
= M@trix! =   
Jo jo ...
Ve složce Gauges ve FS mám pouze defaultní přístroje a všechny nový cpu přímo ke každýmu letadlu do složky PANEL. Občas to sice chce mírně upravit soubor panel.cfg, ale to není nic proti tomu, když si něco přepíšeš a potom kvůli tomu musíš reinstalovat FS (vlastní zkušenost a dosti otřesná !!!!)
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ