FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator Jeden příspěvek | Celý strom
FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 08:29
rtopinka
Pokud ma nekdo z Vas cerstve a velmi dobre zkusenosti s ladenim vykonu FSX SP2 a dokazal by pomoci s odladenim vykonu pro vizualizaci serveru 3xLCD na PC Intel Core Duo CPU 8400, 9800GTX, 2GB RAM, Win XP, tak si vymenou za pomoc s odladenim sestavy (pretaktovani na kompromisni vykon a optimalizace FSX) muze prijit zaletat urcite mnozstvi hodin (hodina trenazeru za hodinu prace) na novem pohyblivem trenazeru maleho letadla, ktery se pripravuje do komercniho provozu.
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 08:43
čmeliak
hoď sem foto ako to vypadá
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 09:38
rtopinka
zatim je to v utajeni a nechci vyvolavat plamenou diskuzi, foto se tady bohuzel neobjevi, nemam zajem o PR na tomto serveru.
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 09:44
Pips   
Tak hoď odkaz na PR na jiném serveru až bude )) Stejně se to sem dostane, ať chceš, nebo nechceš. A jestli je to komerční, tak chceš, aby o tom hodně lidí vědělo a co nejvíc z nich ti přineslo prachy. Není za co se stydět. Stejně už jsi nakousl, že něco takovýho bude, takže to "jakoby tutlání" je stejně v hajzlu
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 10:08
FSPilot   
Zajímavé, že když se tady objeví odkazy, tak všichni nadávají, že je to nepoctivá reklama a jak tady odkazy nedá, tak se zase objevují hlody typu "dej to sem"... tak co vlastně chcete?
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 10:19
Pips   
Hele, mě je to jedno, mě netrápí ani když tu jeho reklama na to je, ani když tu neni. Ale jen tak se tu zmínit o těchto věcech a pak v dalším příspěvku kontrovat, že PR tady si nepřeje, tak mi to přijde jenom jako neupřímná šaškárna. Toť vše. Já se o tom rád dozvím, rád budu mít informace. Prostě vlastní zvědavost, ačkoliv si určitě nezaplatím za hraní si na pilota, když si mohu zalítat sám a doopravdy.
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 09:58
Reptile   
To je humorný - tak proč tady o tom vůbec píšeš, když nechceš vyvolávat plamennou diskusi? Zájem o PR na tomto serveru nemáš, ale k tomu, abys tady sehnal nějakého testera Ti dobrý je?
P.S. Ještě jsi zapomněl uvést, že by to měl být především "nadšenec"
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 10:18
me2d
Mne zase prijde usmevny, ze at sem Radek napise cokoliv, tak je to spatne.
O tom simulatoru uz byla zminka na aerowebu, napsal sem normalni nabidku (s moznosti odmeny - kolik lidi se tu pta "Kdo napise/udela" jen tak) a ze to bude provozovat komercne me osobne vubec netankuje .
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 10:34
Reptile   
Ono to bude tím, že sám Radek z toho vždycky udělá takovou trapnou šaškárnu, jak o něco výše píše Pips. Kdyby od začátku na plnou hubu napsal jak se věci mají, neřekl bych ani popel. Ale on se chová jak pětiletý děcko - chvíli se dušuje, že mu vůbec nejde o vydělávání peněz, pak se ukáže, že je to normální komerční projekt. Po kritice tady na fóru se urazí a prohlásí, že už tady končí, aby se zanedlouho zase objevil a pokračoval v PR - ať už otevřeném nebo "nenápadném". Teď zase po tom, co tady prezentuje svůj další projekt a nabízí spolupráci - přičemž je jasné, že se tady o tom zákonitě musí rozproudit diskuse - o dva řádky níž tvrdí, že o PR tady nemá zájem a nechce tady vyvolávat plamennou diskusi. To je fakt jak u blbejch na dvorečku. Kdyby to nebyl TEN Topinka, ale TA Topinka, řekl bych, že prostě neví, co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane, ale takhle mu opravdu nerozumím...
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 10:38
me2d
Hmm. Ono kdyby ostatni odpovidali na to na co se ptal, tak by z toho plamena diskuze nebyla. Coz se tyka i me , takze tim bych to za sebe ukoncil.
 

FSX ladeni vykonu serveru pro pohyblivy simulator   2. 9. 2009 / 11:05
Tragédie v JRD
toz ale ucel to splnilo .. ted tu vsichni vi, ze dela full-motion GA letadlo, a jeste mu to nekdo odsud mozna poladi ... marketing ma dobrej , jen co je pravda
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ