FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 18. 5. 2024, svátek má Nataša Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
scenerie do FSX -dotaz. Jeden příspěvek | Celý strom
scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 09:24
spira
Nainstaloval jsem LKCM a ortfot.Brna z virtual Madlánky do FSX.Instalace proběhla O.K.mám to uloženo na 1.a2.místě v scenery Library.Když spustím FSX (volný let) ..letiště,nevím jak to nainst.LKCM najít.Při zadání v tabulce měst a letišť mám jen původní Medlánky,které jsou součástí FSX.Nevím kde dělám chybu a jak postupovat,abych při zadání letiště měl letadlo na LKCM ,které jsem nainst.Teprve začínám a tak promiňte,díky za radu.
 

scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 13:22
Rozšafín Ctibum   
Původní Medlánky zůstanou původními Medlánkami. V seznamu letišt se to projeví pouze tak, že přibudou stání, na kterých je možno začít let. Ale nové letiště se ti v seznamu neobjeví.

přátelé, FSX není Call of duty
 

scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 14:03
spira
Takže,jestli dobře chápu všechny scenerky(relief )čes.rep.,různá letiště,doplňky budov a pod.) mně jen doplňují(vylepšují)krajinu ,kterou mám v Scenery Library,jako součást instalace orig.FSX?.A ještě,má toto dopad na snížení FPS?
 

scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 15:53
spira
A ještě když zvolím letiště Medlánky tak mně FSX upozorňuje,že mám zvolit jiné umístění,protože se moje lokalita kříží s jiným objektem.To když jsem nainstaloval LKCM a ortfot. Brna
 

scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 16:28
Gustav ( BHA576 )   
Pepo.
1. Do FSX instaluj pouze scenerky a reliefi a ortofota,které jsou pro FSX.Když tam budeš instalovat věci s FS9,nebo FS2002,tak to může dělat bordel.
2. Dodatečné scenerky můžeš instalovat do adresáře addon scenery,nebo jako já do adresáře Cities,kde vytvoříš podadresář,který se bude jmenovat třeba LKCM.V tomto adresáři LKCM pak musí být další dva podadresáře: Scenery a Texture.
3. Potom po spuštění FSX najdeš volbu Scenery Library,zde klikneš na volbu add ( přidat ) a nalistuješ adresář ( náš příklad) Scenery - rozklikneš potom Cities a zase rozklikneš a pak už jenom kurzorem myši najeď na adresář LKCM a dej OK.
4. Ještě dole vlevo zaškrtni,že chceš Striktně použít tuto scenery. A je to
 

scenerie do FSX -dotaz.   1. 10. 2009 / 23:24
kosata
V podstatě máš pravdu, akorát to menší FPS je cena za to, že máš kvalitnější krajinu.
Asi takhle jak už zmínil Borek, FSka neni CoD, to znamená, že to NEfunguje tak, že by sis vybral lokalitu, ve který chceš lítat a tam bys zůstal. FSka má jednu obrovskou scenerii - "mapu" (jak se to řiká v terminologii pařanů stříleček), která jakoby pokrývá celý skutečný svět. Takže ty si jenom vybereš místo, kde se chceš "objevit" a pak si leť kam chceš.
Scenerie, které si stáhneš, ti v určité oblasti jednoduše vylepší tu velkou scenerii.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ