FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 9. 5. 2024, svátek má Ctibor Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Chemtrails - máme důkaz:-) Jeden příspěvek | Celý strom
Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 16:08
Venousek
Tady to je jasně vidět!




Pro nechápavé: Vím, že je to fotka hasicí DC10...
12734 B / 600 x 360 / 1636.jpg
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 16:54
FSPilot   
Teď si to přečte nějaký pisálek a na Primě bude další senzace
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 17:56
Kendy   
Na primě ta senzace proběhne jen jednou a víc se tím nikdo zabejvat nebude ale tady je to spíš náběh na další hovadinu ve foru...které se tu bude chytat nejedna jednoduchá duše.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 18:24
Venousek
Už ses chytil...
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 18:28
Kendy   
Myslíš???...pokud je pravda co píšeš....tak jsem na tom ale podstatně líp než ten kdo to vůbec začal.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 18:45
Venousek
Co myslíš? Ano, líbí se mi fotka hasičský DC10...
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 19:11
Jakov
Pro tebe: hasičská DC-10? A tos jako vzal kde? Ty si asi nikdy neslyšel o organizaci
NWO.
Pro zájemce podotýkám, že jde sice o DC-10, nicméně v žádném případě hasicí. Jde o program navazující na tzv. chemtrails, v této podobě se pod záminkou hašení požárů snaží NWO dostat do přírody resp. styku s obyvatelstvem mnohem větší množství barya a dibromidetylénu.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 19:14
donCarlos
A to je proč?
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 19:18
Jakov
Látky, které podle patentu mají být rozptylovány, obsahují soli baria. Tyto ve vyšších vrstvách atmosféry oxidují a stává se z nich kysličník barnatý, který na sebe váže kysličník uhličitý (na nějž se pohlíží jako na hlavní faktor klimatické změny), a aluminiový prášek, který má zadržovat ultrafialové záření a spolu s bariem dokáže vytvářet elektrické pole, které má za ozařování vlnami velmi nízké frekvence vést k elektrostatickým výbojům, vytvářejícím ozón. Obě tyto látky jsou toxické, přičemž kysličníky aluminia prokazatelně ohrožují nervovou soustavu. (Z tohoto důvodu bylo zavrženo hliníkové nádobí a sudy. Ve formě snadno vdechovatelných aerosolů tato látka zřejmě paradoxně nikomu neškodí…)

To všechno zní přespříliš nevěrohodně na to, abychom si dovedli představit, že inteligentní lidé by skutečně mohli rozhodnout celosvětové provádění takového projektu. Přesto neobvyklé povětrnostní fenomény posledních let naznačují, že se metoda patrně využívá. V posledních letech byla nápadná nejen mimořádná období sucha, ale zřejmě dochází i ke strategickému nasazení. Roku 1999 během „války o Kosovo“ panovalo nad celou Evropou převážně jasné počasí, zatímco právě nad Srbskem tvrdošíjně visela oblačná pokrývka. Více suchých period zakusila v posledních letech i Severní Korea, přičemž tento katastrofální povětrnostní stav kupodivu nepostihl žádnou ze sousedících zemí. To jsou ale jen dva z příkladů, které popsal švýcarský autor Gabriel Stetter v článku, který vyšel v lednovém čísle časopisu Raum & Zeit.

Welsbach patent je patrně využíván už řadu let, a to nejen v USA, ale celosvětově. Příslušnými chemikáliemi se plní nádrže ve speciálně upravených letadlech, která je rozprašují vysoko v atmosféře. Zdá se, že vojenská letadla „spojenců“ (ta v Německu smí nekontrolovaně létat, aniž by Němci měli právo se k tomu vyjádřit) cíleně pokrývají postřikem celé oblasti, přičemž se na obloze tvoří zrádné klikyháky, které můžeme pozorovat. Zdá se, že jde o celosvětový projekt, na němž se podílejí i civilní letadla některých společností. Je známo, že bylo zřízeno zvláštní oddělení Světové zdravotnické organizace sloužící přímo k řízení globálně prováděného postřiku.

Oficiální prohlášení k tomu nenajdeme, ačkoliv jedna ze studií o skleníkovém efektu metodu postřiků v atmosféře velebí jako brilantní řešení („Policy Implications of Greenhouse Warming“; [3]).

Když se podezíravé obyvatelstvo dotazuje oficiálních míst, dostává se mu různých „standardních odpovědí“, od přirozeného vysvětlení kondenzačními pruhy až po „neznámé fenomény“, mimořádná seskupení oblačnosti nebo je odpověď odepřena „z důvodů národní bezpečnosti“. Zdravotní důsledky jsou znepokojivé. Lze jen stěží předvídat dlouhodobé důsledky tohoto chemického „sprejování“ populace, ale WHO odhaduje počet obětí „Shield-Project“ na 40 miliónů ročně, čili miliardy mrtvých v příštích desetiletích. Jiné studie odhadují mnohem víc obětí. Přesto se na ně pohlíží jako na menší zlo ve srovnání s obětmi globálního oteplení… Neuvěřitelná impertinence! Nikde se nikdo veřejnosti neptal, zda tato „opatření“ považuje za oprávněná. Porušují se veškeré mezinárodní dohody o ochraně životního prostředí a Stetter se domnívá, že George Bush nepodepsal dohodu z Kjótó o životním prostředí proto, jelikož v již prováděném postřikování zemské atmosféry možná spatřoval volnou vstupenku k dalšímu rabování planetárních zdrojů bez ohledu na životní prostředí. Nestavěl se tedy do cesty dalšímu otravování atmosféry průmyslovými exhalacemi, což je zcela ve smyslu jeho ziskuchtivých sponzorů.

Následky pro životní prostředí jsou nedozírné. Bezprostřední následky postřikovacích akcí u lidí jsou už známé: bolesti hlavy a chronický pocit únava zná jistě každý z vlastní zkušenosti. Známými symptomy jsou dušnost, poruchy rovnováhy a ztráta krátkodobé paměti, chřipce podobné vlny onemocnění, záněty spojivek a astmatické ataky – o neznámých ani nemluvě. A o tom, zda v budoucnu nemohou být přimíšeny i jiné substance – třeba k „zklidnění“ a zlomení vůle znepokojeného obyvatelstva – se lze jen dohadovat.

Je to fenomén, který většina obyvatelstva zatím nepozoruje. Ale každý, kdo o něm ví, ho může sledovat: postřikování zanechává na nebi zřetelné stopy, jednoznačně rozlišitelné od normálních kondenzačních pruhů za letadly. Kromě toho zůstávají dlouho ve vzduchu aniž by se rozplynuly. Nato většinou poklesne teplota, nebe se zatáhne a pár dní zůstává neobvykle zataženo, ale většinou bez deště. Je tedy záhodno upozornit na tuto neuvěřitelnou skutečnost pokud možno co nejvíce lidí, aby si takových akcí zvýšenou měrou všímali, pořizovali fotografie a kladli dotazy sdělovacím prostředkům a politikům. Pokud je to vůbec ještě možné, jen veřejný tlak by snad ještě mohl zastavit toto fatální šílenství.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 21:03
Venousek
Ano, bezesporu je tu někdo šílený. Cislo na myho psychiatra kdyžtak pošlu přes SZ...
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 21:06
Karel
A to ještě netušíš, že právě ke "zklidnění a zlomení vůle" obyvatelstva, především vybraných skupin, je určeno očkování na tzv. prasečí chřipku, jež byla cíleně vytvořena genovými manipulacemi. Kombinace dlouhodobého působení chemtrails a vakcíny proti prasečí chřipce je právě oním smrtícím lektvarem, jímž proradné vlády a nadnárodní korporace hodlají ovládnout či rovnou zneškodnit skupiny obyvatelstva! A další "morové rány" budou brzy následovat!
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 21:08
MiG-21MFN
přesně tak a proto mají jako první dostat tuto vakcínu vědci, politici, lékaři a další významní činitelé. tento svět se řítí do záhuby pánové!! je na čase s tím něco udělat
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 19:20
Pan Letadlo   
A nejhorší je, že se to netýká jen letectví, ale už v tom jedou i dráhy!
30775 B / 535 x 366 / desikace_big3.jpg
 1x  

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 20:29
BloodDrainer   
Diskuze na foru porad pravidelne sleduji a Chemtrail byla opravdu sranda ... nekolikrat jsem se musel pousmat ... , ale tato hlaska me opravdu dostala
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 21:32
Balooo   
Nene, toto je právě čištění kolejí od nánosů chemtrails. Používá se roztok Savo s vodou 1:1 s přídavkem parfému "Lesní směs", to si vymysleli zelení. Následně se kolejnice leští ručníkem. Vím to, protože kousek od našeho baráku vede trať.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 21:59
SONP   
Dneska každý, komu vede trať za barákem, je "znalec chemtrails". Nechtěl bys taky do zpráv?
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 22:06
Už přistávám?
Něco na tom bude. V Pardubicích na nádraží se první kolej leskne jako psí kulky.
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 22:28
Jakov
1. i 2. se lesknou přibližně stejně
 

Chemtrails - máme důkaz:-)   3. 12. 2009 / 22:50
Jimmyk
Já myslím že je to spíš Roundup
 

Chemrails - máme důkaz OT-MM   4. 12. 2009 / 08:21
kuma   
Blbost, pánové, nevím kdo sem tahá toto kontroverzní téma. Projekt, ve kterém jedou ČD (a jehož cílem je docílit, aby se nám všem leskly nejen koleje ale i kulky jako psí kulky) je přece z oboru "chemrails".

Někomu se možná mohou tyto dva vědní obory zdát z lidského úhlu pohledu podobně zaměřeny, ale vnášet jakýsi kulkový lesk do bauxitového gumování genetického kódu lidstva na našem odborném fóru, no to pardon, to bychom plést neměli !!
 

Chemrails - máme důkaz OT-MM   4. 12. 2009 / 12:21
Balooo   
Souhlasím, ale jen částečně.
 

Chemrails - máme důkaz OT-MM   4. 12. 2009 / 12:43
Toomitsch
Ja za sebe muzu rict, ze vlivem chemtrails, chemrails a jinych chems se mi nejen lesknou kulky jako psi kulky ale jako psi kulky se mi zacinaji lesknout kouty pomalu prechazejici v ples, tam kde jsem mival kdysi vlasy, takze timto jsem zanevrel na vse co se letectvi a zeleznic tyce. Davam vypoved v praci, rozdupu svou sbirku vlacku, odhlasuju se z tohoto fora a jdu se regnout nekam mezi nas, postizene chemosrackami sypane na nas vladami vsech zemi sveta, vcetne te nasi.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ