FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 9. 5. 2024, svátek má Ctibor Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist Jeden příspěvek | Celý strom
W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:23
me2d
Pouzivate nekdo HIDmacros na Windows7 64bit? Pise mi jeden clovek, ze se rozhoduje pro uprgade a pokud by to nefachalo, radsi zustane na XP .

A kdyz uz zakladam vlakno tak bych jeste pridal soukromou OTazecku: Mate nekdo zkusenost s upgradem Vist na W7? Predpokladam ze by byl lepsi komplet preinstal, ale to chce spoustu casu. Kdyby to MS umel upgradovat se vsema aplikacema, tak bych to mozna nejdriv risknul tak.
Jedna se o 64b Home premium OEM verze, instalacni DVD na W7 jsem ziskal pres ten kupon, co davali loni.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:28
Tragédie v JRD
Kompletni reinstal.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:42
Pips   
Není to tak jednoznačné. Upgrade se provést dá a funguje naprosto spolehlivě, jako když to reinstaluješ. Dost vydatně jsme toto testovali. Upgrade advisor skontroluje kompatibilitu nainstalovaných ovladačů a software, co nešlape, to upgrade vyřadí. Paradox je spíš to, že čistý reinstal je rychlejší, protože ten upgrade trval vždy několik hodin (hlavně ve fázi operací s profilem, když se nevymažou všechny tempy, to jsou potom časy ) a za tu dobu to většiou ti, co reinstalovali, zvládli i s aplikacema a nastavením. Ale jinak to šlape snad poprvé bezchybně. Jinak samozřejmě, dodržet pravidla - nedá se udělat přímý upgrade z 32bit na 64bit a obráceně, z vyšší edice vist na nižší edici 7 apod.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:46
me2d
No to zni nadejne. A bezi ten upgrade sam, nebo se musi furt neco odklikavat?
Cas by mi nevadil, necham to treba jet pres noc.
Mne se spis nechce instalovat obe FS + vsechny addony a hlavne to cely znova konfigurovat - tunit FS, znova nastavovat dalsi aplikace co pouzivam atd.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:51
Tragédie v JRD
tyhle inplace upgrady jsou casto zdrojem ruznych skrytych nenapadnych chyb... staci, aby tam byl po ceste nejaky problem, ktery ten upgradator nezachyti, a budou se ti dit psi kusy. navic, i kdyz ms tvrdi opak, tak u vist ( i 7cek) porad trva efekt , ze s casem se zanasi a mirne zpomaluji (i kdyz uz to neni tak razantni , jako u starsich winu) a cisty reinstal tomu jen prospeje. tim spis, pokud jsi uzivatel, ktery relativne cesto neco instaluje, odinstalovava, a vubec v tom systemu kuti.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 10:00
me2d
Jj, ja jsem taky "ze stary skoly" a vzdy jsem delal komplet reinstall presne z tech duvodu, jaky pises. Ale zase jsem si ted rikal proc nevyzkouset, jak jim funguje upgrade. Pocitac je relativne novej (neco pres pul roku), takze uplne zadelanej neni. Asi zkusim a kdyz pak budou problemy, tak pujdu na ten komplet reinstall.
No diky za rady obema, ted jeste aby se nekdo ozval na ty HIDmacros, coz byla primarni otazka
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 09:53
Pips   
Jo, běží to automaticky. Jinak FSku můžeš odlejt někam jak je, zazálohovat ty její konfiguráky a reinstalaci to šoupnout všechno zpátky a je vystaráno. No, je na tobě jak se rozhodneš.
 

W7 a HIDmacros +OT: upgrade z Vist   7. 1. 2010 / 11:27
Kubikula   
Ono někdy neuškodí ty desítky gigabajtů trochu probrat
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ