FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
...asi jsem dolítal...? Jeden příspěvek | Celý strom
...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 10:54
Rubic
Mam vzdalene podobny problem, ktery se tu loni v prosinci resil s FS 2002... (nic jineho jsem v historii fora nenasel):

Zda se, ze jsem si poskodil čtvrté (4.) instalační CD FS 2004. Sice muzu jeho obsah zkopirovat na HDD, ale proste FS2004 nespustim, ani po uplne nove instalaci. Na jinem pocitaci to zkusit nemuzu, az do konce tydne k nemu nebudu mit pristup.

Tedy prozatim ciste teoreticky: lze u MS vymenit poskozene medium za jine? (trebas i s doplatkem a pocitam pripadne i s nejakym jinym opruzem)
 

Re: ...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 11:12
Pips   
Ciste prakticky u MS nepochodis.Oni to pouze vyrobili, ale prodava to nejaky dealer pocitacovych her, nekoliv samotny microsoft.Tedy zkus se optat tam, kde jsi to koupil.Pokud budou prudny, poslou te pryc, protoze sis mel vyrobit zalozni kopii a tvuj problem, ze sis poskodil CD je nebude zajimat.Pokud doneses uctenku a nejaky doklad o tom, ze jsi to cele nabyl legalne a nebudou mit naladu pod psa, mohli by ti zalozni kopii zaridit z jine kopie a tim ti pomoct.MS jako takovy ti s tim nikterak nepomuze.
 

Re: Re: ...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 17:42
JBr   
Jsi si tim skutecne jisty? Ja zil v tom, ze naopak MS ti ten disk vymeni...
 

Re: Re: Re: ...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 18:48
Pips   
Tak pravda ... CD od FS jsem od nich jeste vymenit nechtel , ale proc by si oni sami meli plnit sklady jejich vyrobky, kdyz to oni sami neprodavaj?. maj od toho sve ceritifikovane dealery, kteri to prodavaji za ne. At to klidne zkusi, ale verim, ze ho poslou tam, kde to koupil.
 

Re: Re: Re: ...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 18:55
Cesmina
Neztrácej hlavu , pokud máš vše řádně koupené , stahni si patch z

http://files.fsnordic.net/cgi-bin/file/jump.cgi?ID=1365
 

Re: ...asi jsem dolítal...?   17. 9. 2004 / 14:15
Rubic
Vsem dekuji za moralni podporu. Mel jsem za to, ze FS media jsou chranena, takze jsem se ani nepokousel vypalovat zalozni CD.
V otazce nahradnich medii by ale bylo dobre mit jasno, nekdo by se asi mel zeptat MS na oficialni moznost nahrady medii. .. takze si to beru na starost, zrovna pristi ctvrtek tam mam nahodou jednani, tak si do pripravy hodim jednu otazku navic.

Ten "patch" se ke mne uz dostal - nicmemne nefungoval.
 

Re: Re: ...asi jsem dolítal...?   17. 9. 2004 / 16:27
Cesmina
To vypadá na nějakou jinou zradu než CD , ten """patch""" normálně spolehlivě funguje
 

Re: ...asi jsem dolítal...?   16. 9. 2004 / 17:35
Luděk Ch.
Z čeho usuzuješ, že je čtvrté CD poškozené? Co přesně to při pokusu o spuštění udělá nebo napíše?
 

Re: Re: ...asi jsem dolítal...?   17. 9. 2004 / 14:23
Rubic
Mechanika se roztoci objevi se splash a mechanika se zastavi. FS zustane viset jako program, ktery neodpovida.... trebas i 10minut.
Nemusi to byt spatnym CD, treba je chyba na strane mechaniky, grafiky nebo Win XP....? V nedeli se konecne dostanu domu, tak to zkusim nainstalovat na druhy pocitac a uvidim.
 

Re: Re: Re: ...asi jsem dolítal...? - NEDOLÍTAL :-)   17. 9. 2004 / 17:36
Luděk Ch.
Tak já ti poradím. Najdi soubor fs9.cfg, smaž ho a už ti to pofrčí! Najdeš ho tady: C:\Documents and Settings\"jméno uživatele"\Data aplikací\Microsoft\FS9\fs9.cfg
 

Re: ...asi jsem dolítal...? - NEDOLÍTAL :-)   23. 9. 2004 / 14:48
Rubic
Chvilku jsem se neozval.... takže předesílám, že ještě pořád nelítám ALE:

smazal jsem soubor dle instrukcí a nic se nestalo (tuším proč, bude popsáno níže). Naistaloval jsem na svem domacim pocitaci FS2004 a dosel ke stejne chybe se stejnymi symptomy jak jsem popisoval. Kolega nainstaloval FS2004 z mych na svuj comp a v pohode spustil - přičemž CD4 se povazlive cukalo. CD je tedy poskozene, ale nikoliv totalne, nektere mechaniky ho zrejme prectou. Zkusil jsem tedy doma instalovat FS 2004 z druhe mechaniky a bingo! Funguje - bohuzel na P II/ 450MHz se FS provozovat nedá....
Jeste vetsi smula je, ze ani mechanika, ktera cd4 precte jej nedokaze korektne zkopirovat. Dnes Mam jednani na Microsoftu a neuspeju-li tam. navstivim s prosbou o zkopirovani nekoho z Vas - nabidky jsem uz dostal dekuju!
 

Re: Re: ...asi jsem dolítal...? - NEDOLÍTAL :-)   23. 9. 2004 / 15:59
OK-Milda (BHA410)   
Korektně kopírovat nelze, neboť právě 4. CD je chráněné proti kopírování (teda NERO to určitě nerozlouskne- ale některý jiný prográmek by to mohl zvládnout)
 

Re: ...asi jsem dolítal...? - NEDOLÍTAL :-)   24. 9. 2004 / 11:26
Rubic
... tak, tak... NERO čtvrté CD nerozlousknul a nerozlousknul to ani zkušený kolega prostřednictvím " Clone CD "

Nedolítal jsem (protože bez lítání se nedá žít, lze jenom přežívat), ale stále ještě (to díky pracovním povinnostem) nelítám.
Zjistil jsem, že některé soubory z CD 4 (jedná se převážně o scenerie) se při instalaci nezkopírují korektně ...., to se však netýká všech mechanik.
Z toho pro mě vyplývají dvě možná řešení:

1) nainstaluju na notebook (na kterem chci litat) FS9, který mi nepůjde spustit. Potom nainstaluju FS9 i na svém extremně pomalém počítači a touto instalací přepíšu tu, která je na notebooku. Podle výsledku pak budu lítat s nebo bez patche.
Jednoduché, ale vopruz... takže se raději přikloním k variantě 2

2) Včera jsem byl na avizovaném schůzce v Microsoftu a dozvěděl se, že v CŘ (Praha 4, Roztylské náměstí) operuje společnost Softmail, která mj. zařizuje pro MS i tzv. Microsoft Fulfillment. Co to je? posloužím Vám definicí z jejich webu: Oddělení Microsoft Fulfillment poskytuje média se softwarem společnosti Microsoft oprávněným uživatelům. V rámci Microsoft Fulfillmentu je možno získat náhradní média k běžně zakoupenému softwaru pro jeden počítač, Service Packy, Technologické garance, Downgrade a uplatnit reklamace CD nosičů s Microsoft softwarem.
Uvidíme jak uspěju s originální krabicí , originálními CD, ale bez faktury - FS2004 jsem dostal jako dárek.


-část 2) popíšu v novém příspěvku pro snadnější vyhledávání


 

Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ