FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
TU-114 od samdima -> zahadna chyba Jeden příspěvek | Celý strom
TU-114 od samdima -> zahadna chyba   16. 9. 2004 / 22:05
Pips   
Nainstaloval jsem tuhle krasnou masinku, ale radost mi kali trosicku zvlastni potize.Jakmile u tohodle era dam externi pohled ( spot view ) po chvilce mi havaruje FS, Windows a jedu od biosu znovu .Na tvrdku to sestreli celej komp.Dela to jen u tohodle era, zadny jiny ne.Ti co jste zkouseli, mate to v pohode ? pripadne ti z vas, kteri umi lepe rusky, nez ja a chodite na fora avsim.ru: nezminuji tam tenhle problem ? treba ? ja umim jen velmi malo .jakoukoli radu, nebo napad vitam.
 

Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   16. 9. 2004 / 22:18
Jindra   
Mne to chodi uplne bez problemu. Napis jakou mas sestavu treba ti pak nekdo znalejsi poradi

ps: je to fakt skvely ero...
 

Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   16. 9. 2004 / 22:38
Pips   
sestava viz moje info a samosebou FS2004.Jsem z toho fakt docela smutnej, protoze na tohle ero se tesim takovou dobu .....
 

Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 06:43
Zbyněk
Tak se mi včera večer přihodilo to samé. Na forech se zatím pouze chválí, ještě to zkusím a když tak se někde poptám.
 

Re: Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 08:49
Pips   
Diky neber to jako skodolibost, ale vis, ze mam docela radost, ze v tom nejsem sam ? .Nejak nad tim laboruju, ale zatim bez uspechu.Pripomina mi to moje programatorske zacatky ( soucasne tedy i konce ), kdy jsem napsal neco, co kompilator sezral, ale spusteny program bez ptani sundal co mohl .uvazuju tak, co vsechno se na letadle programuje krome "gejdzu" ? vychazim z toho, ze asi nic jako spatna textura, ci model nemuzou takhle nahusto komp shodit.Na druhou stranu, jakej gauge muze bejt haklivej na spot view ?.Nedostal jsem se k dalsimu zkouseni treba uplne bez pristroju, ale snad o vikendu, jestli bude cas bych to prubl.Nebo jestli se k tomu dostane nekdo driv, napiste.Treba se ke zdroji problemu nejak dohrabem.
 

Re: Re: Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 15:03
Tragédie v JRD
Ono to IMHO nemusi nutne souviset s programovanim jako takovym ...ono treba muze byt "chyba" (umyslne v uvozovkach) v texture, nejaky nevhodny format nebo tak neco, neco co neprekousne graficka karta a zazmatkuje natolik, ze shodi skrze sbernici a pamet cely pocitac.... Neco podobneho muze byt i v modelu .... pokud by se jednalo o chybu v programovani, tak to spis shodi jenom FSku ... napsat -neumyslne- program, ktery shodi cele windowsy do resetu a ne do BSOD neni zas tak jednoduche....
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 20:41
Pips   
I to je mozne, nepopiram jsme jenom na zacatku problemu a tak to beru proste od prvni veci co me napadla.Me se zase nezda, ze by zobrazeni textury mohlo takhle rozhodit grafiku, ze by si s tim ani system neporadil.Zvlast u ATI s funkci VPU recovery, ktera v pripade nejakych trablu graficky system restartne.Ale rozhodne nerikam, ze nemas pravdu, mozna, ze prave to by mohlo byt ono .Uvidime, jsme teprve na zacatku.
V dobach, kdy ja jsem koketoval s programovanim bylo celkem jednoduche sundat system do resetu neumyslne, a dostkrat se mi to povedlo.Naopak si nedovedu predstavit, jak bych tohle cele napsal umyslne ))))) Ale ber to s rezervou, ja programovat neumim, jenom se obcas stihnu zorientovat, kdyz se o programovani experti bavi.Ja jsem spis pripad, kdy kdokoliv cokoliv naprogramuje a muze se v tom projevit chyba, u me se urcite objevi a to vetsinou vsechny hned najednou.Jednema jsem obliben, druzi me z duse nenavidi, pac jim to pridelava praci ))))
 

Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 07:57
ltoxxx
napiš stránky, kde je to fórum, zkusím se podívat.
 

Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 08:40
Pips   
Viz prispevek od Zbynka.Vim, ze on tam chodi .
Jedna se o stranky avsim.ru a o jejich forum.
Timto linkem : http://www.avsim.ru/forum/index.php?showtopic=2089&st=690 se dostanes primo do threadu tehle Tupolevovy krasky.
 

Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 16:31
Zbyněk
V poslední době se taky docela rozjíždí forum věnované ruským modelům na Avsim.com a navštěvuje ho i Samdim tak když tak se ho můžem zeptat tam.

http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_topics&forum=214

Kdyby to padalo jen mně tak bych to svedl na tu mou plečku s 32MB grafikou, dneska si převedu textury do DXT formátu a uvidím.

 

Re: Re: Re: Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba   17. 9. 2004 / 20:48
Pips   
OK, jsem zvedav, jak se to ti to bude chovat.Samdima zkusim nejak kontaktovat a napisu mu.Nedostanu se domu driv nez nekdy zitra rano, tak pak zkusim nejaky cachry taky ja.Zatim preju hodne stesti
 

Re: TU-114 od samdima -> zahadna chyba asi nalezena   18. 9. 2004 / 17:39
Pips   
Tak po odpoledni patrani a zkouseni jsem prisel na to, ze po nainstalovani novych catalystu 4.9 se mi sama aktivovala funkce FastWrite.Po jejim vypnuti se tyto zahadne pady PC pri pouzivani tohodle tucka uz neobjevily.Takze hura .Je mi porad zahadou, proc to neblblo u jinych letadel, ale jenom u tohodle.Jeste to samozrejme budu chvili drazdit, ale kdyz to ted asi po hodine behu Tu114 ve spot view nezbuchlo, zacinam to videt optimisticky .
 

Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ