FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pomůže AFCAD? Jeden příspěvek | Celý strom
Pomůže AFCAD?   28. 9. 2004 / 22:17
MaVac
Zdar...mám možná blbej dotaz, spíš si chci jen ověřit doměnku.
Když si vytvořím let z nějakýho letiště a naklikám si tam že chci být např. na Gate 2 - Medium, tak se mi většinou stane, že stojím třeba dva metry vedle "toho správnýho místa". Navíc třeba i zabořenej čumákem do budovy letiště/apronu/atd. Stává se to pokud vím u addonů stáhnutejch z netu. Souvisí s tím i třeba "Progressive taxi" který pak vede po trávě a podobně.
A teď ta otázka: Vyřeší se to stáhnutím AFCAD souboru pro to daný letiště? Nebo jsem blbej a AFCAD je na něco jinýho?
A druhá otázka: Proč už to tam nenahraje autor a proč to nefunguje "hned"?
Myslím že i pro bájnou scenery LKPR Vládi Synka je potřeba stáhnout AFCAD třeba pro FS2004, ale tam mně zase trochu rozhodilo to, že tam jsou dvě verze a jestli se nepletu, tak jedna řešila správně stojánky a druhá správně runwaye a navzájem se to vylučovalo. Tak se ptám opět "proč tomu tak je?" Proč to nemůže fungovat oboje najednou? )
A nebo jsem fakt blbej a pletu dvě věci dohromady, co spolu nemají nic společnýho? Jak se toho tedy zbavím abych nemusel přes SLEW dolaďovat pozici na letišti?
 

Re: Pomůže AFCAD?   28. 9. 2004 / 22:44
Pips   
vypada to, ze to je urcite AFCADem.Autor tam treba ty data pri vyrobe letiste dal, ale asi pro jinou verzi FS.takze pokud si stahnes letiste pro FS2K2 a poustis ho ve FS2K4, potrebujes ke spravnemu zobrazeni AFCAD data pro 2K4, jinac to bude mrsit.Mam v tom jenom tuhle orientacni znalost, abych se obcas na chvili chytil, kdyz se o tom mluvi, takze podrobnosti ti nevysvetlim .
 

Re: Re: Pomůže AFCAD?   28. 9. 2004 / 23:18
Sněhulák   
Ano řeší to AFCAD.. ten si stahni a pak je-li libo si muzes upravit téměř vše.. vč. pojižděček h/p ...... Předpokladam 2004 kde afcad data jsou v *.bgl... stary system 2002 kdy to bylo v txt nemapuji..
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ