FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 6. 5. 2024, svátek má Radoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Možná OT:FSX Jeden příspěvek | Celý strom
Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 10:42
Madvlk   
Zdravím...vím,že pokud mám instalovanou FS9 a nainstaluju FSX , tak se mi přepíšou registry. Stane se to ale i když FSX nainstaluju na druhý HDD ?
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 10:59
Tragédie v JRD
s umistenim , kam ji nainstalujes, to nesouvisi (a zmena umisteni to nevyresi).

ale .. to s tim prepsanim registru me zajima. nevim, co by se tam melo prepsat. fska toho v registrech v podstate moc nema (jen cestu na disku k sobe same) a to malo je tam navic rozdelene podle verze, a kdyz to nainstalujes v poradi FS9 a FSX, tak by jsi se mel vyhnout vsem problemum.
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 11:02
Madvlk   
Právě že jsem to už jednou měl ( je to dýl zpátky ) a pokud si vzpomínám,tak po instalu FSX jsem si chtěl časem přidat nový samoinstalační addon do FS9 a už to samo nenašlo cestu,dříve ale jo.Tak nevim...
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 11:08
Tragédie v JRD
No .. tot otazka, co to smazalo ... kazdopadne, cestu s umistneim ma kazda z obou dvou fs-ek ve svem vlastnim registru... tudiz ke kolizi by dojit nemelo. a lidi, kteri tu uspesne provozovali/provozuji obe dve instalace naraz, tu bylo.

jediny zaznamenany problem, co tu zaznel, a souvisel s tim, ze ma obe dve fsky na pocitaci (bez ohledu na to, na kterym disku) byl ten, ze nektere hloupejsi instalatory nekterych addonu, ktere byly urceny pro obe dve fsky, mely problem, kdyz jsi mel obe dve fsky napocitaci - a to ten, ze podle toho v jakem poradi "kontrolovaly" existenci flight simulatoru, byly schopny najit bud jen fs9, nebo fsx.
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 11:15
Madvlk   
Tak já to zkusím,Díky
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 17:13
Marky Parky   
Ještě jeden problém v provozování dvou FS současně nastává a to, že pokud používáš pro obě stejné úložiště scenerií, tak si navzájem přepisují indexové soubory, takže se výrazně zpomaluje jejich spouštění, pokud je pouštíš na přeskáčku.

Ale s registry by neměl být problém.
 

Možná OT:FSX   6. 4. 2010 / 05:25
Teflon_490   
Opravdu si to prepisuji? Protoze tak jak si FS9 vytvari pro kazdou scenerku SCENERY.DAT, tohle FSX nedela, cili si nemaji do ceho sahat?
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 11:27
Luděk Ch.
FSX a FS9 spolu vůbec nesouvisí, nainstalované FSX nemůže ovlivnit instalaci add-onů pro FS9. Jedině v případě, kdy se jedná o add-on kompatibilní s FS9 i FSX může být preferována instalace do FSX. Ale na add-ony pro FS9 nemá přítomnost FSX žádný vliv, v registrech se rozhodně nic co se týká FS9 nepřepisuje.
 

Možná OT:FSX   5. 4. 2010 / 15:38
Honza311
nejsem ,až takový odborník jako výše uvedení. Mám nainstalované obě verze. Vůbec se mi nějak neovlivňují, nebo jsem to zatím po dvou letech nepostřehl. Maximálně při instalaci obojetných scenérek se mně to zeptá , kterou verzi FS to chci vylepšit.
 

Možná OT:FSX   6. 4. 2010 / 05:27
Teflon_490   
Jediny konflikt registru mezi FS9 a FSX sem zaznamenal tehdy, kdyz sem mel nainstalovanou FS9, pote FSX, a nasledne sem FSX odinstaloval. Nevim proc, ale nejakym zahadnym zpusobem mi instalator FSX smazal nejenom registry FSX, ale i FS9, po rucnim obnoveni ale addony znovu FS9 detekovaly vpohode.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ