FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Mapy. Jeden příspěvek | Celý strom
Mapy.   10. 7. 2010 / 12:21
pegasus
Asi před pěti měsíci jsem požádal e-mailem o heslo na otevření map na simcharts (OK-Milda). Píše se tam o netrpělivosti jedinců, že se nato v těchto případech, může v.....! Ptám se Vás, pánové, je k tomu, aby mi bylo posláno heslo ještě něco třeba? Zeptal bych se přímo provozovatele výše zmíněných stránek, ale asi by mě nebylo odpovězeno. Třeba jsem udělal něco špatně, tak kdyby jste byli tak hodní a poradili mě. Pět měsíců trpělivosti snad bylo dost. Nebo málo?
 

Mapy.   10. 7. 2010 / 13:27
torpy
máš to v sz
 

Mapy.   12. 7. 2010 / 12:55
OK-Milda (BHA410)   
...asi před pěti měsíci, jsem žádnou žádost z tvého emailu neobdržel (pokud tedy uvedeným v profilu). S největší pravděpodobností jej sežral filtr spamu, kterýžto sice čas od času kontroluji, ale pochopitelně a s ohledem na množství ne nijak důkladně, ale taktéž to prostě mohlo skončit v nějaké černé díře, kterých je ve vesmíru zvaném internet dosti.

Každopádně to nebyl žádný úmysl a ke splnění podmínek pro získání hesla netřeba provádět žádná mentální cvičení apod. (ba ani mrzký peníz netřeba, ale dobrovolníkům na vyžádání poskytnu i číslo svého kajmanského konta). Každopádně je dobré to zkoušet i přes místní SZ, i když sem chodím tak jednou za uherský měsíc; ale chodím.

Takže heslo asi již máš, tak tedy pěkný každý let.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ