FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 30. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT Jeden příspěvek | Celý strom
Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 19:19
Swordfish   
Jak snadno nahodit motor u Pipera během letu))Nebo chce vyměnit vrtuli?))
img_forumn/r36752_1.jpg (500x339)
 

Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 19:24
Svecik
Hmm - fakt zajímavá fotomontáž.
 

Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 20:43
A.J.Scandall   
Proč myslíš, že je to fotomontáž?

 

Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 22:45
Svecik
No myslím, že to je fotomontáž protože pozadí vypadá jako okraj silnice a kolo na kterým pan pilot - opravář stojí vůbec nezapadá do zbytku obrazu. Ale na druhou stranu náklon letadla je vodorovný a to znamená že to bylo v letu (to si myslím i já) a nebo mu někdo podepřel zadek ale podle mě je určitě vloženej do pozadí - a proto je to fotomontáž (ještě jednou zdůrazňuju že je to můj názor). No možná upřesní autor tématu (jestli to ví )) ).
 

Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 08:44
A.J.Scandall   
No hele, když nedáš... dal jsem si trochu, asi 5vteřin, práce nejdřív s Googlem (bez výsledku) a pak s Altavistou (heslo: NC88172). A ejhle:

http://www.studentpilot.com/interact/forum/showthread.php?s=329f5851e3b5ff0ba71e0879e40b311a&threadid=16268

O té "silnici" si netroufám nijak diskutovat, ale věř mi, že už jsem v životě letěl nad tolika bizardníma krajinama, dokonce i podobné této, takže mě to tolik divný nepřijde. Navíc si všimni, že Pajpřík nepatrně kontruje křidýlkama doleva - tak akorát, aby to stačilo, a všimni si plátna mezi žebrama...
A hlavně jak už jsem psal, zeptej se někoho, jak paragáni lezou za letu po Brigadýrech))
 

Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 09:02
Zdeněk
Ti s těma baťůžkama sice po letadle lozí jak pavouci, ale jinak jsou to strašní zbabělci. Nikdy nevydrží až do konce, pokaždý za letu utečou a chudák pilot přistává sám a opuštěn.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 09:14
A.J.Scandall   
A hlavně zneužívají záchranné prostředky (padáky). To je trestné!!!!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 09:24
Pips   
A nebo desi piloty, jako se tomu stalo dle vypraveni Zbraslavickych .Ta historka se mi moc libila, ale zazit bych ji nechtel.Paragani vyskocili z brigadyra a ten jeden se pri vyskoku chytil podvozkovy vzpery a preruckoval na druhou stranu a za nejakou tu chvilku prej zatukal na okno pilotovi, kteryho z toho malem trefil slak ))))
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 19:33
ondrys   
Když jsem si chtěl v brně zkusit se pustit vzpěry křídla brigouše tak mi to páni piloti zatrhly se stejnym vysvětlenim. Holt piloti
 

Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 21:15
Zdeněk
Po první světové válce předváděli podobné věci vysloužilí piloti na leteckých dnech a výměna svíček za letu byla i jakási sázka v nějakém filmu z počátku letectví, něco jako Báječní muži na létajících strojích. A co se Pipera týče, asi moc zásahů do řízení nevyžaduje. Děda v něm krátce po válce (druhé) lítal a vyprávěl mi, že si jednou s kolegou tak dlouho předávali řízení, že nakonec zjistili, že si oba myslí že řídí ten druhý a dost dlouho trvalo, než si toho všimli.
 

Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   3. 11. 2004 / 22:01
A.J.Scandall   
Dokonce bych řekl, že je ten Pajpřík řízenej, Cuby se totíž lítaly ze zadního sedadla. Navíc to bylo pomalý jak.... jak Brigadýr. A po něm si paragáni taky takhle v pohodě lezou. Ne, dám krk za to , že to neni fotomontáž!
 

Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 09:31
m.ART.y
Taky se mi to nezdá jako fotomontáž. Podívejte se na nohavice, jak mu hezky (dost silně) vlají . Ne Ne, tohle byl určitě docela odvážnej chlápek a opravdu lozil po letadle za letu. Můj názor.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 11:33
Tragédie v JRD
abych rekl pravdu, me to prijde jako fotomontaz... )) svecik v te druhy vetvi tohohle vlakna tematu ma pravdu .... to vypada jako silnice ci kraj drahy..
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 12:07
A.J.Scandall   
No, jenže proč by byl tvůrce "fotomontáže" tak blbej, že by to posadil na silnici? Navíc textura tý "silnice" se mi moc nezdá.... Co to pozadí konkrétně je, to nevim, nicméně z hlediska lítacího to blbost není a jak jsem už v tomhle threadu uvedl, je tam pár věcí, které mi pocit autenticity zvyšují. Navíc znám chlapa, kterej přesně tímhle způsobem na ultralajtu za letu nasazoval spadlou "fajfku"
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 12:31
Pips   
Taky na to koukam, nepochopil jsem teda, jakou roli v tom hraje ta silnice.Co jsem se dival na jiny vecicky, treba stiny objektu na zemi a porovnat se stinama na tom letadle, tak se mi zda, ze to krasne sedi.Netusim jak dalece je problem udelat pro fotomontera predelani stinu.Verim tomu, ze je to pravy
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 12:39
JM   
Tak mi to nedalo a poslal jsem to na zhodnocení tatikovi, který se v těhle věcech slušně vyzná u tu je jeho vyjádření: Nic, co by jasne ukazovalo na fotomontáz, tam podle mne není.. Navíc - kdyby letadlo stálo na zemi, mozná by byla trochu "rozpláclá" pneumatika a i stíny by v tomhle slunci odrazem od zeme asi nebyly tak tmavé..Ale pro sikovného "Fotosopistu" by tohle vsechno samozrejme problém nebyl. Bohuzel je to v malém rozlisení - musel bych videt hrany masek, zrno materiálu atd..
 

Re: Re: Když u Pipera chcípne motor za letu:-)OT   4. 11. 2004 / 13:03
skyfly
Prečo by to mala byť fotomontáž ?!?!?!?
Stačí si správne zaaretovať knipl a ostatne páčky v cocpite, potom sa už len treba pevne drža´t a dávať pozor na náhle turbulencie - zejména u ultralehkých letadel ))
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ