FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FMC v PMDG Jeden příspěvek | Celý strom
FMC v PMDG   8. 11. 2004 / 08:55
Jarda
Chtěl bych se zeptat, jestli jde ve FMC během letu nastavit jiné letiště pro přistání, třeba z důvodu nouzového přistání. Pokud to jde tak jak se to dělá.

Další dotaz je, jestli se dají z FMC zjistit údaje o letištích, frekvence ILS, a další, něco takového, jako se dalo vyčíst z GPS u def. letadel ve FS, kde se ukázala nadmořská výška, délka runways, všechny komunikační a navigační frekvence daného letiště, VORy a NDB a další údaje. Z něčeho to ti piloti přece musí tahat, nebo mají jen mapy?

Poslední dotaz. Někde už jsem vyčetl, že u 737 TNG 600/700 ukazuje FMC standardně hodnotu TRIM pro TO 5,5. Na throttle panelu mi taky připadá, že indikátor TRIM ukazuje pořád 5,5 a nijak se nepohybuje.
Dík za odpovědi, s PMDG začínám, podrobný manuál zatím ještě nemám.
 

Re: FMC v PMDG   8. 11. 2004 / 09:43
A.J.Scandall   
Nevim jak u PMDG, ale u opravdovýho FMC jde letiště přistání změnit snadno. Na stránce RTE šoupneš doprava nahoru ICAO zkratku nového letiště a je to. Pak jenom na stránce DEP/ARR vybereš dráhu, typ přiblížení a příletovou trať.

Údaje o letiští ve FMC najdeš taky. Na stránce INDEX by měla být položka NAV DATA. Na ní vybereš, jestli chceš údaje o letištích, traťových bodech nebo radioomajácích. V případě frekvence ILS by ti to ale na stránce APPROACH mělo vyhodit automaticky frekvenci a směr pro přiblížení, které sis zvolil.

 

Re: FMC v PMDG   8. 11. 2004 / 09:46
Latom   
ad 1. Ano jde, tam kde si nastavuješ odletovou trat i příletovou, ARR.
ad 2. Jde.

Jinak opravdu doporučuji manuál.
 

Re: FMC v PMDG   8. 11. 2004 / 14:58
lulinak
snad jen k tem manualum, pises ze zadny nemas, ale mas, po instalaci jsou v PMDG folderu, pekne zvesela do nich jinak nektery casti jsou prelozeny tady
http://highinthesky.cz/hits.asp?rubrika=UVOD
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ