FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Aerosoft Airbus X Jeden příspěvek | Celý strom
Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:14
TVS738
Aerosoft vydal svůj bus zatím download verzi krabicová verze bude brzy následovat.
http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=11177&s_design=DEFAULT&shopfilter_category=Flight Simulation
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:22
Pan Letadlo   
Kurňa proč se nemůžou vydávat u addonů dema Nemám tak velké koule na to, abych utratil litr za letadlo u kterého nevím co od něj očekávat. Ale na druhou stranu, cokoli lepší jak wilco
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:25
Pan Letadlo   
Aha tak nic, ono je to pro FSX. Tak to už mě zachrání leda tak airsimmer nebo se přeučit na nějakého bulíka, tam je ten výběr větší přecijen.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:47
kluk ušatá
No, to vis, jak to udelat? Casovej trial by treba moh byt problem naprogramovat, nebo by byl moc lehkej prolomit, omezeni funkci nema smysl...

jeste k Aerosot Airbusu, bacha na to, ten nema byt hardcore simulaci, ale jen takym hezcim a mirne lepsim defaultem. Bezne litani ano, pokrocily procedural trainer ne.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:52
Algy   
To jsem právě před chvílí psal. Ale v tom seznamu funkcí viz odkaz nahoře se zdá, že je tam toho docela dost...
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:54
Pan Letadlo   
Tak omezení jsem samozřejmě nemyslel, leda ten trial by připadal v úvahu, ale je pravda že by to asi časem někdo prolomil.
Jinak on je Wilco vlastně taky takový hezčí default i když podle toho co se dívám to má umět docela hodně věcí (vůbec bych to nesrovnával s tím křápem o kterém mluví algy. Sice stejná firma, ale nebe a dudy) A navíc stejně lítám FS9, takže pro mě je jedinná rozumná možnost naškudlit na ten airsimmer, ten se k tomu airbusu přecijen blíží víc.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:04
Algy   
A co ty PMDG? Co jsem tak pochytil z různejch postřehů, tak by to mělo bejt to nelepší ?!?
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:16
Pan Letadlo   
Odkdy dělá PMDG autobusy? I když něco se kdysi šuškalo o PMDG A320, ale kdoví jak to dopadlo/dopadne a jestli to nebyla jenom nějaká překroucená informace nebo co.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:23
Algy   
A jo, to sem si nevšim koukám, že dělaj hlavně Béčka, MD-11 a nějakej Jetstream.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:31
Cirrus/Pindra
ti si na Airbus netroufnou, je to moc těžký co se simulace všech systémů týče.
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:36
Premek
Podle čeho soudíš že je to výrazně těžší než třeba 737NG?
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 21:49
Cirrus/Pindra
Airbus je komplexnější, sofistikovanější letoun. Někdo s tím samozřejmě souhlasit nebude, protože to nespadá do kategorie keců jako "áčko je playstation" apod. ale prostě je to tak... neni tomu dávno, co jsem někde četl vyjádření jednoho z vývojářů simulátoru airbusu, jak složité je naprogramovat režim optimálního klesání podle constraintů nebo "hloupou" status page...
 

Aerosoft Airbus X   3. 9. 2010 / 07:20
Premek
No, měl jsem možnost pročíst poměrně důkladně manuály od 737NG i od A320 právě se záměrem posoudit který "kompjůtr" je složitější (moje diagnóza se jmenuje 'programátor-letecký fanatik', někteří psychiatři udávají opačné pořadí, někteří naprosto lakonicky konstatovali 'debil'...;o). Samozřejmě uznávám, že pokud bych oba systémy znal mnohem důkladněji, porovnání by bylo hodnověrnější.
Podle mého názoru se nedá říct, že by áčko bylo výrazně komplikovanější (z hlediska systémů). Spíš je to jen dojem jak se to jeví "zvenku" - pilotům. A to že to řekl vývojář simulátoru Airbusu mě nepřekvapuje - tu cenu si něják obhájit musí )))

Jen bych chtěl dodat, že můj despekt k Airbusům de-facto zmizel právě po té, co jsem pročetl důkladně popis systémů. Je to jen jiná filozofie a řekl bych, že největší problém je v tom, že Boeing trošku víc toleruje nepochopení svých řídících systémů...
Nakonec dětinská radost Bruce Dickinsona (Flying Heavy Metal) z první zkušenosti s áčkem mluvila sama za sebe...

A kolikrát mám taky pocit, že spousta pilotů je z "mé" generace, kdy platila zásada, že použití manuálu je nefér a nesportovní a navíc velice podlé - každý systém se musí zkrotit bojem ;o) Typický příklad tohoto přístupu jsem viděl nedávno, kdy měl maník na třicet let staré fiestě nálepku "Airbag nemám. Umírám jako chlap!!!"
 

Aerosoft Airbus X   3. 9. 2010 / 00:30
Hanys
me by zajimalo, jakej by byl Airbus/Boeing primo od vyrobce jako takovyho..
 

Aerosoft Airbus X   3. 9. 2010 / 02:48
Cirrus/Pindra
drahej
 

Aerosoft Airbus X   2. 9. 2010 / 20:33
Algy   
Já mám od nich Airbus Holiday destinations (FS9) a docela mě to zklamalo. Co se týče systémů, tak mi to přijde jak default Bulík, navíc to má snad jen takový dětský FMC.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ