FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Object Placement Tool SDK Jeden příspěvek | Celý strom
Object Placement Tool SDK   11. 10. 2009 / 09:48
Gripen
Zdravím Vás. Měl bych dotaz na tento doplněk do FSX. Zprovoznit se mi ho podařilo, ale když jsem v jeho okně, tak nevidím na umisťovaný objekt. Vidím jen ty okraje kolem okna, co jsou vidět na obrázku, který jsem doufám úspěšně přiložil.. Okno odsunout bokem nejde. Jak bych ho mohl zmenšit nebo přesunout, abych viděl alespoň půlku obrazovky a to, co dělám s objektem?

28144 B / 600 x 450 / OPTproblem.JPG
 

Object Placement Tool SDK   11. 10. 2009 / 23:51
Raspber
Neodpovím ti na tvoji otázku, ale jsi dobrý, že jsi to sprovoznil. Mě se to ještě nepodařilo ani po několika měsícíh Jakým postupem jsi to dělal? Třeba je chyba tam.
 

Object Placement Tool SDK   12. 10. 2009 / 16:50
marko6
chyba je mozna ze mas zaply fullscreen.ja to pouzivam a ve fullscreenu se to okno neda posunovat a musis to tedy delat kdyz mas fsku v normalnim okne s panelem a pak si to okno muzes posunout po obrazovce kam chces.
 

Object Placement Tool SDK   12. 10. 2009 / 17:13
Gripen
Marko6, jak se k tomu dostanu tak to vyzkouším, díky. Raspbere: Na AVSIM.com jsem našel návod. Vyhledávací údaje: categorie: "Flight Simulator X", hledaný název: "Object Placement Tool". Je to ten soubor: "Make Scenery with the Object Placement Tool" a má 673kB. Ten si stáhni, rozbal a otevři si ten html... Je to bezva návod, který i popisuje umísťování objektů a následné uložení do BGL. A teď to nejdůležitější na co jsem taky ze začátku nedal pozor a co je rozhodující: Je třeba použít tu správnou verzi SDK: ti co mají FSX sp1 musí mít SDK FSX sp1, ti co mají FSX Acceleration tak musí nainstalovat SDK z disku Acceleration packu. Patche pro FSX sp1 na FSX sp2 jsou na FSinsider nebo jak se ta stránka jmenuje. Myslím, že to po mně chtělo před instalací SDK FSX acceleration nainstalovat SDK FSX sp1. Ten je ale na disku FSX Acceleration taky. A potom je to už popsaný v návodě(to přidávání řádků do dll.xml). Já jsem se zprovozňováním strávil snad 5 hodin pokusů, ale přitom to je práce na čtvrt hodiny nejvýš. A hlavně je třeba pohlídat, aby seděla verze SDK s verzí FSX.
 1x  

Object Placement Tool SDK   30. 10. 2010 / 17:01
maverick60   
Ahojte.
Znova sa spýtam na tak omielanú tému. A to ako presne nainštalovať Object Placement Tool SDK. Ja už som fakt v koncoch. Vyskúšal som asi všetko čo je na tomto fóre a popravde už sa s tým hrám 4-tú hodinu a furt na to ako to korektne dostať do FSX nemôžem prísť.
Neexistuje nejaký polopatistický návod v Češtine či v Slovenčine ako to do čerta mám spraviť_
Robil som to presne podľa návodu ktorý som stiahol. Mám origoš FSX de luxe.
Nainštaloval som najprv z DVD1 SDK do FSX. Potom som vložil Acceleration DVD a z neho som tam najprv nainštaloval SP1 SDK ( či ako sa to volalo ) a potom Acceleration SDK.
Zapol som FSX , ale nič sa neudialo.
Šiel som teda podľa toho návodu do ( Document and Settings/moje meno/aplication data/FSX a tam som prepísal riadky zo súboru v FSX/SDK/Mission Creation Kit/dll.xml :




Launch
dll.xml
False
False

Object Placement Tool
False
False
..\Microsoft Flight Simulator X SDK\SDK\Mission Creation Kit\object_placement.dll



Dal som uložiť zmeny , ale opäť sa v FSX nič neudialo a na hornej lište nebola žiadna kolonka TOOLS.
Už fakt neviem.
Neviete mi prosím niekto poradiť či nerobím dačo blbo?

Ďakujem.
Maťo
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ