FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
překrývání addon scenery Jeden příspěvek | Celý strom
překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 08:48
mirek_sucho
Ahoj

Vzhledem k tomu, že teprve začínám a addonama do FSX, tak jsem hned narazil na problem. Zkoušel jsem nainstalovat LKCE od Vladimíra Svobody. Nainstalovat se mi to povedlo,teda kromě složky ortho, kterou jsem nepochopil,tak přesně mám nahrát. Tahle přidaná scenérie se ale překrývala s původním autogen terénem, viz obrázek. Mohl by mi někdo prosím poradit jak tohle vyřešit?

Díky moc!
39327 B / 600 x 480 / error.jpg
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 09:32
jožo
Musíš tam dať aj ortho, nainštaluješ ho presne takým istým spôsobom ako LKCE a daj ho pod LKCE. To by Ti malo tie stromy prekryť.
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 10:36
kuma   
Pro správnou funkci scenerky LKCE (a nejen téhle) je potřeba nejprve nainstalovat VFR ortho ČR (odkazy tady na péráku, vždy ortho nějaké oblasti a na to příslušné autogeny, díky pilnosti kolegů je toho docela dost k mání) - pak se "nad to"posadí ta scenerka - a funguje to.

Jen připomenu jednu chybku, kterou jsem tu už zmiňoval, scenerka "objekty AIP" - tedy soubor všech výškových překážek podle AIP má chybu v umístění jednoho 200m komínu v České Lípě vychází na úpatí kopce Špičák v těsné blízkosti letiště - takový tam samozřejmě žádný není). Omlouvám se, že jsem ještě nevychytal které bgl-ko to je... jestli se k tomu dokopu, tak to dám veřejně vědět..
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 12:12
Toomitsch
nebude jednodussi tam ten komin postavit?
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 14:42
Kendy   
Až doletím,tak se na to kouknu a hodím jsem info který to bglko je. Nedávno jsem řešil i Kleť. Nepochybně to ale bude jeden z těchto dvou "kom CESKA LIPA 1 nebo kom CESKA LIPA 2".
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 15:13
kuma   
To by od tebe bylo velmi užitečné... Teď jsem v práci, nemám podklady, doma mám porovnání reálu s virtuálem už zpracované (rozbor komínů v okolí LKCE, posílal jsem to tehdy autorovi scenerky, teď už nevím kdo to byl, musel bych hledat. Kdybych to nenašel, není problém to napsat znovu)
 

překrývání addon scenery   3. 11. 2010 / 20:37
Kendy   
Takže bglko odhaleno...je to "kom CESKA LIPA 1". Ovšem to řeší sice problem odstranění komína ale bohužel ne jediného a to je zase podle mě trochu špatně. Sice v této lokalitě nelítám ale i tak by to mělo být jak má. Možná by bylo dobré kontaktovat autora v tomto případě Milana Šmída aby se pokusil pouze tento komín odstranit vzhledem k vlastnictví zdrojového kodu k tomuto bglku.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ