FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9 Jeden příspěvek | Celý strom
Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 20:34
Pavel K.
http://www.pavelkara.wz.cz/scenery.html Součástí LKBA jsou i komíny a věž OTIS v Břeclavi. Letu zdar ! P.
11596 B / 600 x 245 / lkba.jpg
11352 B / 600 x 199 / LKPM.jpg
10163 B / 600 x 268 / LKMR.jpg
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 20:56
Johnny pilot   
Ty to valíš jak na běžícím pásu, člověk by třeba čekal, že to bude odfláknuty nebo tak, ale to jsou tak nádherné scenérie! Briliantní práce!!!
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 22:09
Aerospeed21
Krásný. Ale hlavně Ti to sedí na ortho. Já se peru s LKMH a PD a nemůžu to doladit. Pořád hýbu s pojížděčkami a dráhou a stojánky s úly nejde a nejde posunout. Něco dělám blbě. Prosím poraď.
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 22:22
Flora   
Já čumim...
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 22:31
Pavel K.
Díky všem za uznání ! Také bych chtěl zvlášť poděkovat Hansovi za fotografické podklady, bez kterých by některé scenérky nevznikly. Skutečně na tom nic není - jedna takováto jednoduchá scenérka v Gmaxu tři - čtyři večery. P.
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 22:39
Hans
Pavle, dííííky, ale stejně mě to hlava nebere(kvalita+ rychlost)
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   6. 12. 2010 / 23:27
Kendy   
Bez upřímné kritiky by nebyla nakonec dobrá kvalita. Sice mě tu ted budou kamenovat ale to je mi buřt.Jsem detailista a mě to prostě nedá....takže:Všehna čest Pavle...ale tvá rychlost trošku ubírá na pověstné kvalitě...můžeme se v budoucnu těšit i na podstaně propracovanější a kvalitnější scenerky?...přeci jen ty které ještě nejsou,už moc není.
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   7. 12. 2010 / 15:56
Blackrat
Já myslím že kvantita v rozumné kvalitě je opodstatněná. Pokud se to někomu nelíbí a zná to tam může Pavlovi napsat a pomoct mu to zdetailnit Kdyby se každej sral z letištěm dva roky jako např. já, tak nemáme do dneška kam lítat Tyhle jednoduchý scenérky sou moc fajn pro VFR lítání..
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   7. 12. 2010 / 16:42
Kendy   
To je zbytečný mrhání talentem.Je to jeho věc ale kdyby tomu Pavel dal místo těch 3-4 dnů tvorby v Gmaxu jedné scenerky jak tvrdí,minimalně týden...bylo by to nejspíš určitě mnohem lepší. Tohle jsou jednoduchý scenerky..jinak řečené taky jako "lepší default". Samozřejmně furt lepší něco než nic..to bez debat.
 

Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9   7. 12. 2010 / 21:48
Hans
Když tak Kendy čtu Tvoje dva příspěvky, tak si myslím, že s tím "lepším defaultem" jsi to trošku přehnal. Nechci tady polemizovat a srovnávat propracovanost scenerek typu Cesmína nebo Reptile,ale vážím si každého kdo pro to něco udělá, protože sám to neumím. Ale ať je to kdokoliv, tak dělá pro komunitu něco navíc ve svém volném čase a zadarmo a je jen na tobě jestli to chceš akceptovat nebo ne.Pavel to nikomu nevnucuje(má to na svých stránkách) a ty si to nemusíš stahovat a klidně si můžeš nechat default nebo si počkat až někdo udělá lepší, což vzhledem ke stáří FS9 se u některých scenerek taky nemusíš dočkat.Já vím s čeho Pavel vaří a není toho opravdu moc. Kritika je dobrá věc, ale připomíná mi to Spáčilovou z Mlad. Fronty, která kritizuje filmy, ale sama nic nenatočila - čili díky všem co něco tady tvoří a všechny obdivuju.
 

Tvorba do FS - malá úvaha.   7. 12. 2010 / 23:31
Pavel K.
Vážení přátelé virtuálního létání,

dovolím si jen jednu poznámku do diskuse. Komunita okolo simulovaného létání je velká a každému se líbí něco jiného. Drtivá většina je (a i já dlouho byl) pouze "konzumenty" toho, co vytvoří jiní. Kolik z vás létá v reálu ? A kolik z vás si postavilo vlastní letadlo ? A o tom to je.
Je hezké, že někdo si létá ve FS se strojem, který není nikde zveřejněn, je hezké, že někdo má doma scenérku, kde si létá jen on a nikde jí nezveřejní. Pokud je přesvědčen, že je to tak správné, tak ho nechme být. Ale takový já nejsem a nebudu. Věřte, že pokud budu mít chuť ve svém volném čase tvořit (a zatím jí mám), tak všechna moje díla dříve, nebo později budete mít k dispozici. Dělám to přece pro radost a byla by škoda, se o ní nepodělit.
Pokud prolistuju historii péráku, ambiciózních projektů bylo tolik, že se nedají ani spočítat. Kolik z nich je uskutečněno ? Proto vznikl Čmelák, Trenér a ostatní - prostě jsem už nechtěl ČEKAT, AŽ TO UDĚLÁ NĚKDO JINÝ.
Na závěr chci uvést jen toto - nemám ve zvyku komentovat výroky na internetových fórech, tato krátká úvaha je jediná vyjímka. Cítil jsem ale jako autor povinnost se vyjádřit k tomu, PROČ a ne vysvětlovat JAK tvořím.

Letu zdar ! Pavel K.
 

Tvorba do FS - malá úvaha.   8. 12. 2010 / 18:30
Stew
A proto jsme my co to neumíme moc rádi, že se tu najde pár lidí jako jsi ty. A i když jsou dnes někteří zhýčkaní profi addonama a-la FlyTampa a všelijakými REXy atd, největší radost člověku stejně dovede udělat i to malé jednoduché letiště z naší domoviny, které člověk zná v reálu a přál si ho mít v FS. Díky tobě jich opět pár dalších máme. Za ně ti děkujeme a těšíme se na další.
 

Tvorba do FS - malá úvaha.   9. 12. 2010 / 11:05
Kulda   
Pěkně řečeno a musím souhlasit.

Pavlovi bych chtěl poděkovat hlavně za Kyjov a Břeclav, protože tyto dvě mě osobně udělaly největší radost. Už jen proto že jsou v okolí Kunovic

 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ