FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
HIDmacros: X-plane support Jeden příspěvek | Celý strom
HIDmacros: X-plane support   8. 12. 2010 / 08:55
MzM   
Zdar,
další zkušenosti s XPL napojením. JS funguje bez problémů, u JS se nesmí zapomínat (a já jsem zapomněl), že JS je case senzitive. Takže HIDmacros není to samé jako HIDMacros.

Pokud mám něco napsané a zkouším to s XPL, je vše ok. Pak napíšu ovládání nové fce a pokud HidMacros.exe celé nerestartuju, tak se to celé zblázní a nefunguje to. Po restartu je vše zase OK a fungují i nově napsané věci. (Zblázní znamená, že čudl na zapínání levého magneta najednou zapíná světla a pod.) Možná se zblázní samotné XPL, nevím, zkoušel jsem to na std C172 v XPL 9.66.

Možná by nebylo úplně špatné nějaké "load config and init" nebo něco takového, alespoň pro účely psaní takových konfigů. Pokud jsou konfigy hotové, tak to samozřejmě není nutné. S tím by mohlo souviset i nahrávání configu podle typu letadla... (to je na delší úvahu)

Taky mě napadlo, že by možná stálo za to, aby měl každý skript určeno v čem je (JS, VB), předpokládám, že by se dal potáhnout skript od někoho jiného a použít pro můj čudlík, aniž bych to musel přepisovat do jiného jazyka. Pokud by to nebylo složité, bylo by to prima.

Dál: nemáte někdo zkušenosti s nastavováním parametru v XPL, kde se nastavuje hodnota float? Nefunguje mi třeba osvětlení kokpitu nebo parkovací brzdy.

Další dotazy příjdou..
   Seznam příspěvků  
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ