FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
fsx carrier Jeden příspěvek | Celý strom
fsx carrier   11. 1. 2011 / 14:42
ondrula141
ahoj prosim potřebuji pomoc od někoho kdo ma skusenosti z carrier mam takovy problem že když přistanu s F/A-18 na lodi a mam spusteny hak ak to nezastavi a jeste kdys prijedu ke katapultu tak jak prosim se kněmu pripojim a odstartuji slysel sem ze pry shift+I ale nefunguje prosim moc pomožte za každou radu budu rad
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 15:28
maverick60   
ak mas Acceleration pack original DVD , tak k nemu by mal byt pripojeny tlaceny manual a v nom su aj klavesove skratky co potrebujes.
ak nie tak , v FSX / Mision , tam si klikni na misiu kde je F-18 na lietadlovej lodi a v popise misie su tusim tiez tie skratky napisane.
no a ak ani tam nie , tak jedine Controls Settings v FSX-ke.
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 17:04
ondrula141
nemam aceleration ani žadny manual.V misich taky nic nemam.ja si myslim že mam špatnu lod:neviš kde se da stahnout nějaka jina carrier prosim daš mi stranku. jo a dika za pomoc
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 17:12
ondrula141
Jo a prosim co mam udelat v tom setting control.A nebo jak si mluvil o te misi to de nejak stahnout.
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 15:42
Luděk Ch.
Ty máš opravdu 38 let??? Tvůj projev je nečitelný a nepochopitelný, na úrovni tak 13 let nebo propadlíka z pomocné školy. Jestli chceš, aby se někdo namáhal s odpovědí, tak se laskavě namáhej aspoň trochu i ty a zkus psát česky nebo slovensky. Nebo alespoň nelži o svém věku!!!

P.S. kdybys to nepoznal sám, tak napovím, že naprostá nesrozumitelnost tvého dotazu je způsobena zejména ignorováním dělících znamének mezi částmi vět. Tedy tečky a čárky. O diakritice ani nemluvím. Co vás dnes v těch školách učí...
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 17:11
flaxa
Nazdar, vem si ponaučení od ostatních a já ti napíšu postup. Sice už Acceleration nemám, ale pokuď ho máš ty, tak musíš najet přímo nad otvor začátku katapultu a dáš shift+U k připojení, shift+I ke zvednutí zarážky plynů, pak dáš plný plyn a katapult spustíš shift+spacebar. Ty první dva povely vyzkoušej a když tak přehoď, jak píšu už to nepoužívám. Hák ovládáš shift+Q nahoru a dolu. přistávat mušíš tak 130 kn.
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 17:15
ondrula141
j diki za radu si laskavy ale ja nemam aceleration ja sem si ten carrier stahnul mam ho u virginije a jak si řikal o tom katapultu to si na ten shift+u musim prvni nastavit nekde v controls
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 17:45
ondrula141
nefungujeto dam shift+U nic,shift+I nic,shift+spacebar nic nevim čim to je jestli mam vubec dobrou loď ja sem ji stahl pres stranku a dal sem ji do hry a tan katapul je uplně nějaky rozmazany je to tym že nemam aceleration
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 18:02
dandee
Skus sa nadychnut a chvilu pockat,lebo to vyzera,ze si uplne skolaboval.Ak chces,aby to niekto cital po tebe,tak musis pisat zrozumitelne,dodrziavat aj pravopis a pouzivat aj nejake ciarky medzi vetami alebo slovnymi spojeniami,ak vies , co to je. Mne to pripada,ako preklad z morzeovky alebo telegrafu.
Tu nie sme na lodi ani na ponorke.Neboj sa napisat zrozumitelne,co chces. Aby si to nemusel opakovat 5 krat. OK?
 

fsx carrier   11. 1. 2011 / 18:51
ondrula141
ok klidek
 

fsx carrier   12. 1. 2011 / 07:35
maverick60   
No šéfe , tak neviem čo s tou loďou. Pozeral som či nemám náhodou dáku stiahnutú doma , ale bohužiaľ. Možno by bolo najlepšie keby si si našporil nejaké prašule a zakúpil by si si FSX Gold Edition. Tam je FSX de luxe + Acceleration Pack :

http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-flight-simulator-x-gold-p-9974.html

a máš svätý pokoj. Tam si lietadlovku užiješ až až.
Sám o sebe je len Acceleration pack taký drahý ako je hore uvedená Gold edícia , takže nie je o čom. Ja som sa nasral , kúpil originál a mám pokoj. Funguje to jak "alabaster".
Som spokojný.
Alebo ešte jedna alternatíva a to :

http://www.flightstore.co.uk/flight-deck-5-for-fsx-fs2004.asp/simulation/militarysims

je to za 5 libier. Mám doma originál a celkom je to fajn , ale po pravde na Acceleration pack a tamajšiu lietadlovú loď to nemá. Takže to už hodne dlhú dobu nepoužívam. Možno ak by si chcel, tak ti to môžem predať.

Maťo
 

fsx carrier   12. 1. 2011 / 09:59
dandee
Prosim ta,nainstaloval som si ten flight deck 5 pre FS9 a ,ako som spustil scenery setup,tak to dalo hlasku,ze nemoze urobit backup scenery cfg a hotovo,koniec.Co s tym?Mam to nainstalovane podla pokynov v adresari FS. Som zatial v koncoch.Nemas nejaku radu?Dik.
 

fsx carrier   12. 1. 2011 / 11:33
maverick60   
Fúha. Tak to je dáka čertovina. Ja mám originál Flight Deck 5 a mne to nainštalovalo úplne bez problémov a aj po otvorení FS9 mi to šlo hladko. Tak neviem kde môže byť chyba. Naozaj by som ti veľmi rád pomohol , ale fakt neviem. Neviem či si to už dobre pamätám , ale netreba to ešte náhodou pridať do Addon Scenery ?
Ak nie , tak to skús odinštalovať a potom znova nainštalovať. Ak ani to nepomôže , som z toho blbec.
Bohužiaľ
 

fsx carrier   12. 1. 2011 / 12:04
Hermann   
zkus to tady: http://www.abacuspub.com/_cart/faqs.htm
 

fsx carrier   12. 1. 2011 / 22:11
dandee
Chlapi,tak vsetko slape ako ma,bolo to treba rucne nainstalovat cez nastavenia a pridat sceneriu.No je to parada,zatial.Aspon tie masinky su pekne a katapult slape,urazil som jeden podvozok na Prowleri,kua,nieco nove pre stareho ch...
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ