FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
loga TRAVEL SERVICE Jeden příspěvek | Celý strom
loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 08:23
MinoKE
Zdravim,

Chcel by som poprosit, ci mi niekto nemoze poslat loga TRAVEL SERVICE... Kvoli repaintu na AIRBUS X. Jedna sa mi hlavne o to logo na chvoste. Dakujem
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 10:09
Kendy   
Hledat si nejdříve zkusil...než si se zeptal aby ti to někdo naservíroval na zlatém podnosu???
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 10:51
Radoslav   
Kendy >>> koukám, že připomínky jako ta tvá se tu docela rozšířily. Sem aby se člověk fakt už bál dát nějaký dotaz. Stává se tu z toho spíš než fórum tak velkej bubák, kdo komu co vytkne

MinoKE >>> Kdysi jsem se snažil také nějaké použitelné logo na repaity TVS sehnat, ale nepodařilo se mi to, takže jsem si ho vytvořil.
Jestli vydržíš do večera, tak ti ho mohu poslat.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 10:59
MinoKE
OK. Poprosim ta. Dakujem
A este k tomu hladaniu. Hladal som ho aj tu aj cez google a tak. Ale nepodarilo sa mi zohnat to logo ktore je na chvoste...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 11:07
jožo
Ak Kendy usilovne pracuje na 11 (on vie...) tak budiž mu všechno odpuštěno..
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 11:40
Kendy   
Ani bych neřekl...spíš se tu z toho stává hlavně banka pro ty co chtějí všechno hned na zlatém podnosu bez jakékoli námahy si to zkusit nejdříve aspon najít nebo s trochou vůle vytvořit. Jestli chce dělat repaint..tak by pro něho neměl být zase až takový problem si to logo vycucnout třeba z dobré fotky kterou najde například na "planes" a podobně. Ono je jednodušší to napsat sem...on se nějakej trouba kterej s takovou prkotinou pomuže najde a já to budu mít bez práce. Tohle nemá téměř nic společného s pomocí. Kdybych si nebyl na 200% jistej..že se to nedá najít nebo za pár vteřin vyrobyt z nějaké dobré fotky...tak bych neměl jedinou npřipomínku na tento dotaz!
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:22
Pips   
Mě přijde pokus uživatele o to něco sehnat, nebo se něčeho dopátrat naprosto v pořádku Hledá i dotazem a pokud ho to přivede blíž k jeho cíli, je tato cesta po informacích a vědění úspěšná. A o to jde. Kdo z nás se někdy někde nezeptal na cokoliv, co hledal? Nech ho žít, Kendy Líná huba - holý neštěstí vždycky platilo, platí a platit vždycky bude
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:24
Kendy   
Já vím ale to logo opravdu nejni problem najít nebo si ho udělat.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 10:53
Jirka Kallasch   
TO neni jen otazka Peraku ....
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 11:37
Radoslav   
Pravdu díž, je fakt, že se to rozširuje všude, proto to zasáhlo i zde smutné
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 11:47
Kendy   
Smutné je to..že pohodlnost roste do závratných výšin a je podstatně snažší si tu rovnou napsat žádost a že už i Pérák bohužel tak jako ostatní co zmiňuješ vychovává čím dál tím méně lidi k tomu...aby se nejdříve trochu víc snažili a až pak teprve volali o pomoc.

Zatím to spíš vypadá tak...že já něco chci a vy se tu snažte at to mám.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 11:57
Radoslav   
Kendy, já osobně, když vidím takovéhle reakce, tak se tu fakt bojím na cokoliv zeptat.
Scénář je furt stejný, Dotaz, a pak dlouhej strom, který už se jen naváží do tazatele.

Nezlob se na mě, ale jestli sem dá někdo takový dotaz, který tě prudí, tak na něj prostě nereaguj. Mě vadí to, že na dotaz, který se tobě nelíbí dáš reakci, která nikomu nepomůže a akorát si tím na tazateli ulevuješ. V tomhle případě myslím platí pořekadlo "mlčeti zlato".

A tak, jak jsi to napsal
(Zatím to spíš vypadá tak...že já něco chci a vy se tu snažte at to mám)
to je tvůj momentální pohled, protože ty to tak vidět chceš a protože je to pro tebe určitý stimul k explozi svých výčitek vůči těm, co hledají a najít nemohou. Ty si v tom vyčítání prostě asi libuješ. -
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:08
Kendy   
Ale hovno...tak to nejni. Pomáhám a vždy jsem pomáhal. Nemám potřebu si ulevovat...neslintej tu bludy. Mě jen rozčiluje ta snaha se více nenamáhat a raději to plesknout na pérák. Když to tu nebude nikdo kritizovat tak co...jak to tu potom bude vypadat. Jak další z několika řad jako jsou logobanky atd. kam si budou všichni chodit si něco vyzvednout??? Řeknu ti co chci vidět aby si mi příště nevkládal tvoje přihlouúplé doměnky do mojich ust nebo textů. Jak jsem napsal již nahoře. Kdybych věděl,že opravdu se to logo nedá sehnat nebo jeho výroba by byla extremně složitá...tak bych neměl jedinou připomínku na jeho dotaz a pokud ty tady zastaváš názor že je vše v pořádku a že by se mělo pomáhat i v případech jiných..kteří jsou jen pohodlnější a nehodlají se o něco více namáhat...tak seš tu nahnilej spíše ty než toto forum. Toto forum mě naučilo dobré věci a to právě tím..že jsem si tu poslechl v některých případech i spravedlivou kritiku. Proto sem tu až na pár vyjimek nikdy o nic neškemral...raději sem si to udělal sám a díky tomu dnes umím aspoň to málo co umím. Takže to má rozhodně větší smysl než tu bezhlavě pomáhat s každým hovnem o který si tu něktří napíšou jen z lenosti a pohodlnosti. howk
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:13
Radoslav   
Ty máš také docela zvrhlé doměnky, prskolete tak jsem se chtěl jen naladit na tvou vlnu.

"Když to tu nebude nikdo kritizovat tak co...jak to tu potom bude vypadat."
.. tak to tu potom bude vypadat tak jak to u některých příspěvků vypadá. Výlevy nerudných vůči neznalým. To jaks reagoval na prvotní příspěvek rozhodně není kritika, ale osobní výlev.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:16
tonde   
měli bychom Kendyho zastřelit pro výstrahu za úsvitu.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:18
MinoKE
Je to tak. Vobec nechapem tu reakciu. Si myslim ze by sme si mali navzajom pomahat ak sa uz venujeme niecomu spolocnemu. A nie osocovat a vylievat si tu nervy. Na to su ine stranky a fora... Keby som ja mal nieco co niekto hlada tak mu to kludne poslem, bez nejakych trapnych pripomienok ktore k nicomu nevedu...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:30
kluk ušatá
Mno reknu to takhle, az si toho odvymejslis, odzkousis a odmakas tolik jako Kendy, nebo treba Priskac, tak pochopis, co, a hlavne proc, se tady povazuje za "hazeni perel svinim".

Ano, taky jsem byl jeden cas takovej a makovej a neposkytnuti cehokoliv, byt sebebanalnejsiho (a toho tim vic, protoze me prvni myslenky vedly smerem "vzdyt to mas za 2 minuty, tak v cem je problem?"), nebo pak pozdeji i slozitejsiho, jsem povazoval za obrovskou krivdu, ale tim, jak jsem se vedomostne posouval, taky cim dal vic chapu, proc nekdo neda volne k dispozici svou praci, at uz je to proste logo, nebo treba kompletne udelany paintkit, nebo neco jineho, treba netradicni postupy v tvorbe scenerii.

Disclaimer: At se to treba nezda, mam toho namodovano relativne dost. Nejedna se jen o flightsim, nebo mozna spis, nejedna se temer vubec o flightsim. Kdyby to nekoho zajimalo a chtel to googlit, nebyl jsem vzdy a vsude kluk ušatá. Modri vedi.
PS: Nedavno jsem tady v diskuzi na scenerku LZIB napsal, ze se v ni treba nekdy objevi neco z me prace. Jak se zda, objevi se.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:19
Kendy   
Tohle je podle tebe záchvat vzteku a výlev čehosi?? "Hledat si nejdříve zkusil...než si se zeptal aby ti to někdo naservíroval na zlatém podnosu???" U mě je to obyčejnej dotaz o kterém ty se mužeš pouze domnívat v jaké náladě a pravé myšlence byl napsán.
Jestli jsem měl bejt nasranej..tak až ted po těch tvojich slintech.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:32
Radoslav   
1) co furt máš s těmi zlatými podnosy ??? odkud víš, že to tak dotyčný chtěl? Mohl jsem mu poslat jen odkaz na fotku se zadkem letadla, ale i to by mu pomohlo víc, než tvé rozčilování a šílení.
2) jestli nasraný chceš být, budeš, i kdyby se celý svět na hlavu stavěl (na všem uvidíš jen to špatné)
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:23
Kendy   
Tohle sem našel za několik málo vteřin: http://www.planes.cz/cs/photo/1085495/b737-8cx-ok-tvb-travel-service-tvs-qs-praha-ruzyne-prg-lkpr/ z toho se dá logo vyříznout jak nic...a nebyl jsem línej a hledal ještě víc a našel i vyčištěný. Prostě to co bych potřevoval bych také našel....je to přesně jak říkám "lenost" a ty jsi blb co by to chtěl ještě více podporovat.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:28
tonde   
Kendy, to je všechno hezký, ale já furt říkám, že než někoho sprdnu, tak se podívám do profilu na věk a počet příspěvkoj... A ten kolík měl tohle jako první příspěvek a když si vzpomenu na sebe jak jsem začínal, tak jsem taky neuměl hledat, neznal spoustu stránek atd a když si listnu svoje první dotazy, tak se dobře bavím - teď s odstupem let...
Tak zajeď do Košic, běžte na pivo, dejte si košickou férovku, pak se ožerte a život jde dál
Peace, brothers!
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:31
Kendy   
Mě tu zjebali ještě víc a rozhodně sem se nepoložil a jedu dál
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:42
Tragédie v JRD
Tim spis, ze je to prvni prispevek. pak si zvykne, zte mu tu vsichni vsechno najdou
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:47
Už přistávám?
Hele ho.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 14:08
Tragédie v JRD
mozna melo byt tim spíž ...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 17:20
FollowMeCar   
Pan Kendy je Bůh a kdo si myslí opak se zlou se potáže. No comment... mojích, tvojích
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:54
Tomadox
Tady se musím Kendyho zastat.Už několikrát jsem od něj dostal virtuálně ,,přes hubu,, ale naučil sem se nepokládat debilní dotazy když je můžu řešit sám...Ale taky mi dokázal pomoct takže toho jistě schopný je.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:08
Kendy   
Vždycky pomohu tam kde to pomoc opravdu vyžaduje...ale lenost podporovat nehodlám.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:10
kluk ušatá
Vyzaduje a zaslouzi, pridal bych za sebe.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:34
kuma   
Naopak - ber to z té pozitivní stránky!


Dnes se tu takhle rozčiluješ jen proto, že si Tragéd vzal volno a taky je zajímavé pozorovat, jak někteří postupně dospívají do podobné pozice (jako se projevuješ teď ty) - která je ale v určitém miístě a čase zcela pochopitelná.

Ta "atmosféra" péráku fakt člověka nutí nejdřív hledat (odkaz, zdroj - nebo i zda to tady včera nebylo probíráno) - a kdo se to naučí, problémy nemá, není to zas tak těžké.

No a pokud je v koncích se svým hledáním, není rpoblém se tu zeprtat - s tím totiž taky nikdo problémy nemá, pokud celkem zřetelně napíše - hledal jsem tu a onde, nic jsem nenašel, potřebuju pomoct - nepamatuju, že by za tohle tady někdy někdo nadával...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:29
kuma   
Občas si nejsem jistý, jestli to -ž- a -š- zaměňujete naschvál nebo omylem. Pokud omylem, zjistěte si, co to vlastně píšete...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 13:46
Už přistávám?
Pravdu níž!
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 12:04
polda66cz   
No to si pište, že to není jen otázka péráku. Myslím, že vím o čem mluvím
ale to by bylo z jiného soudku.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 14:00
jožo
Ale no tak, chlapci. Nedávejte si ty vypálený sirky do krabičky a do kapsy, nebo na to jednou doplatíte...
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 14:02
Kendy   
mě už "pytlík" jednou málem uhořel...od té doby mám raději zapalovač.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 15:32
Rychlokvaška
Byť na jednu stranu souhlasím s tím, že by si měl každý nejdřív pohledat sám a pak sem dávat dotazy, tak mě zase na druhou stranu mrzí všechny podobné reakce.

Když chci pomoct pomůžu, když chci ale nemám čas, tak to odložím, když nechci pomoct, tak jsem zticha, pomůže někdo jiný, nebo třeba nikdo a tazatel si odejde hledat jinam. V čem je takový problém?

Pochopitelně když sem někdo přijde s prosbou na vypracování diplomky nebo vytvoření scenerky letiště, nebo si "vypůjčit" bez svolení nebo uvedení zdroje plod něčí práce, tak to přesahuje určité hranice. Ale dotaz na logo nebo nějakou jednoduchou informaci je přesně příklad toho, v čem jsou taková fóra užitečná. Kouká na ně totiž stovky až tisíce lidí a zatímco ty třebas pomoct nechceš nebo nemůžeš, někdo jiný se najde. Každý máme jinou práci, koníčky, možnosti, znalosti, schopnosti, nadšení a nikdy nevíš jak to může taky pomoct ostatním někdy v budoucnu. A je jedno, jestli se na to ptá náctiletý, nebo děda.

Co je na tom, že já jsem dosažením něčeho strávil X let úsilí, to přece neznamená, že každý kdo chce to samé musí dělat ty samé chyby a řešit ty samé problémy, když existuje efektivnější cesta - podělit se o zkušenosti. Dělat všechno jenom sám pro sebe mi přijde hodně velká nuda a hlavně hodně smutný přístup k životu.

Nebo mám taky psát na každý letecký dotaz - kup si knížky, udělej si ATPL, začni lítat na Bulíkách a pak se ptej?

Ale to je jen můj názor
 1x  

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 15:42
Jirka Kallasch   
Pěkně řečeno ..
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 16:06
tonde   
měli bychom Kendyho zastřelit pro výstrahu za úsvitu.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 16:11
Kendy   
Vodedneška i spím v neprůstřelný vestě a než v létě s tebou poletím...tak si dobře zkontroluju sedačku jestli na ní nemáš specialně upravenej katapult pro mě.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 16:20
kuma   
Ne-e- má modifikovanej.
Zatáhneš za madla "eject" a minimalizovaná pyropatrona ti pouze podpálí pytlík. Vyskočení si pak zajistíš velmi rychle sám.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 18:33
Premek
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 18:57
Kendy   
aha...beru si azbestové slipáče. Dík za info.
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 19:19
tonde   
....můžeš bejt klidnej, sedačka je těžší než celej tralalajt, takže bychom byli mimo obálku a to si nelajznu Ale esli tě Kuma na chvíli znejistěl tak jsem rád DD
 

loga TRAVEL SERVICE   19. 1. 2011 / 20:38
Kendy   
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ