FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Heliport FNHK Jeden příspěvek | Celý strom
Heliport FNHK   11. 2. 2011 / 22:11
Praktik
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdy někdo stvoří tohle krásné a složité dílo.....myslím že by za to stálo..nebo ne? FSce by to slušelo
16013 B / 376 x 270 / emergency-hradec-kralove-casopis-architekt-03.jpg
30743 B / 600 x 422 / 6b13_751_emergency-hradec-kralove-casopis-architekt-09.jpg
21755 B / 600 x 418 / 6b13_751_emergency-hradec-kralove-casopis-architekt-05.jpg
31605 B / 600 x 422 / 6b13_751_emergency-hradec-kralove-casopis-architekt-10.jpg
 

Heliport FNHK   11. 2. 2011 / 22:46
DEJV
vyrabi to zdejsi uzivatel Zaremba, jen si asi ted na chvilku dal pauzu kdyz nejsou podklady
 

Heliport FNHK   11. 2. 2011 / 22:50
Praktik
dám jsem odkaz ale není problém to nafotit..udělám pro to vše..když jezdím darovat krev.....a vidím ty nádhery tam přistávat..je to impozantní
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 00:03
Stan   
Podkladov dodam kolko chcete,par peknych mesiacov som stazoval u zachranky v HK.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 00:59
Praktik
to by bylo úplně super..a že je to nádhera? je nevím komu je poslat..osobně to udělat neumím..
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 11:23
Zaremba   
Už tak rok je to u ledu.
Když jsem an tom azčínal pracovat, tak jsem s eptal všude možně, jestli někdo fakultku v Hradci dělá, psal jsem i na CVARS, protože sjem slyšel, že na tom někdo pracuje a nechtěl jsem dělat totéž. Všichni se tvářili, jako že nikdo nic, tak jsme začal.
Po roce práce se objevila informace o Hradecké nemocnici u CVARS. A znechutilo mě to takovým způsobem, že jsme se na jakoukoliv další činnost ohledně tvorby do FS vybodnul
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 11:26
Praktik
Ahoj,děkuji za info..ale to pro nás asi není k mání co? tak nemocnice v HK
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 12:34
Kendy   
CVARS si hraje na svém písečku a okolí je pro ně jen banda dementů. Takže i kdyby měli tři prdele scenerek,tak se k nikomu nedostanou pokud nejsi "zhrzelím a oddaným" členem. Myslím,že by spousta lidí uvítalo tuhle scenerku. Zvaž to ještě...důvodů proč ji dokončit je víc než dost.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 14:44
= M@trix! =   
no hlavně když je do čeho kopat a na co plivat ... ovšem chtělo by si to nejdřív lehce ujasnit pojmy a dojmy, než si tady začneš vylejvat tyhle kydy .... je mi tě upřímě líto ...
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 14:47
Kendy   
nikdo nekope a nikdo neplive...líto je mi spíš tebe,když si to dokážeš vysvětli jen jedním směrem.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 14:55
= M@trix! =   
ahá .. takže asi jsem něco pochopil špatně ...

"CVARS si hraje na svém písečku a okolí je pro ně jen banda dementů. Takže i kdyby měli tři prdele scenerek,tak se k nikomu nedostanou pokud nejsi "zhrzelím a oddaným" členem."
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 14:58
Kendy   
a co na tomto znění není pravda???
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 15:13
= M@trix! =   
každym dalším přízpěvkem mě jen utvrzuješ v názoru, jaký na tebe mám ...
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 15:18
Kendy   
to je samozřejmě v pořádku...tak ho měj...taky ho mám. Bez jakéhokoli názoru..by si byl jen nula bez názoru.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 15:24
Kendy   
Jen mě spíš překvapuje,že když máš takovej názor,že svým názorem dáváš najevo..že tvuj názor je ještě více názorovější než ten muj.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 15:59
= M@trix! =   
ano ... názor souhlasí ... opět si to utvrdil .. )
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:49
Livien
Tolik příspěvků a na rozdíl od Kendyho jsi nic neřek
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 11:30
Latom   
Pánové, jsem u CVARS dost dlouho na to, abych tu mohl něco napsat a vyjasnit osazenstvu situaci. Možná by to bylo lepší od J.Masníka nebo K.Kříže, ale jak je znám, nic vám ostatním vysvětlovat nemusí.
CVARS jsou virtuální aerolinky, kde je pro vstup nutné složit úspěšně testy. Vzhledem k tomu, že si "hrajeme" na záchranku, kde se v reálu taky neberou lidi na potkání, tak tady taky ne. Jsme tam parta lidí, kteří to berou opravdu vážně. Kdysi jsme se tady na péráku vyskytovali hodně, ale časy se mění stejně jako lidi tady. Kdysi se tady řešily lítací problémy, pak přišlo období, kdy se tu řešily jen blbosti, lidi se tu hádali atd. Tak se oddělila skupina lidí, kteří se chtějí věnovat jen záchrance. Já jsem byl mezi nimi jako černá ovce, protože všichni lítali na mixérech, jen já s letadly.
Členstvím v CVARS máme přístup ke scenériím, které jsou dělané jen, podotýkám znovu JEN, pro potřeby CVARS a jsou tam možné dělat ad-hoc základny. Viz. poslední povodně ve světě, kdy jsme mohli celkem rychle vymodelovat nouzové základny z objektů, které skýtá NetScenery klient. A jak psal M@trix, podobně jsou na tom i některé naše Kryštof základny. Některé jsou vymodelované podle reálu, některé dodělané pomocí pseudoobjektů. To vše poskytuje klient. Poskytuje toho mnohem víc, ale jak tady někdo napsal, je to jen vychloubání. Autoři si sami určí, kam až to je dostupné pro veřejnost a mají na to plné právo. A jestliže chtějí dát svoji práci jen pro členy CVARS, tak nikdo jim to nemůže mít za zlé a nikdo je nebude osočovat. Největší zásluhu na tom má Guru J.Masník, který to s námi nemá moc jednoduché, neboť taky pořád něco po něm chceme. Ale on to dělá ve svém volném čase a dělá to pro nás, uživatele, jako jsem i já.
Vůbec bych se nedivil, kdyby J.Masník jednou tady vypnul pérák. Nevím kdo z těch, kteří tady jen nadávají, by byli schopni tak dlouho držet web, číst jen kritiku,nadávky a vzácně pochvalu.
Do CVARS se přihlásila spousta lidí, určitě psali jak moc chtějí lítat atd. a dnes jsou jen mezi neaktivními. Proto jsem za, dělat selekci těch co chtějí jen něco zkusit a těch co to opravdu chtějí. Ono většinou až čas ukáže, jak moc to opravdu chtějí. I já už se pomalu řadím mezi méně aktivní.
CVARS si hrálo,hraje a hrát bude na vlastním písečku a nikdo se proto na nás zlobit nemůže. Už nikoho tady neprovokujeme svými skrýny, co máme proti jiným uživatelům fsky a věřte mi, je to naše věc. A pokud se to někomu nelíbí, je to jeho názor, který mu nebudu vyvracet. Jsme svobodní lidé s názory, ale taky s možnostmi, které mají na nás vliv. A právě ty možnosti ovlivňují náš názor.
Je mi líto, že Zaremba má svoji scenerku u ledu, ale s tím nic víc nikdo nenadělá. Základny Kryštof co jsou u CVARS ven nikdy nepůjdou, ať jsou v jakémkoliv stavu a podobě. Takže pokud Zaremba tu svoji dodělá pro veřejnost, veřejnost mu jistě poděkuje. Pokud ji nedodělá, veřejnost mu to nemůže mít za zlé. Svoboda vůle.
Pokud někdo chce lítat s mixérem ze základny Kryštof FNHK, tak bude tam lítat opravdu tak často, aby se Zarembovi vyplatilo tomu vynaložit čas? Zamyslete se nad tím, jestli to má smysl nebo to je jen pozlátko, mít něco víc? V každém případě, jsem rád, že jsou mezi námi tvůrci scenerií, kteří nám to naše poletování v fsce velice zpříjemňují a stále mají můj velký obdiv.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 11:43
kuma   
Hele, Latome, prosím, sundej holínky a už v tom nešlap´.

Že je CVARS klub vyvolených (a že na to prostě má právo) to víme a nemusí nám to nikdo polopaticky připomínat...

Mně se zase zdá, že masa komunity si velice dobře uvědomuje, co pro nás dělá taťka J.M. a tímhle tomu všemu děláš jen medvědí službu. A pokud někdo natolik "sašol s úma" a nějak mu tu nadával, masa ho pohltila dřív, něž by se někdo musel nějak extrémně angažovat. Vyhrožovat vypnutím péráku je dle mého soudu úlet.

 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 11:58
Latom   
Jsem rád mezi vyvolenými, než si říkat: "..ale pokud se nestaneš členem (což je dost pracné, pokud nechceš pravověrně lítat skoro jen to).." . Šlapat v tom budu dál neboť mne baví lítat to co mi někdo připraví.
Pokud jsi to nezkusil, tě lituju. A pokud zkusil a neudělal, tak je někde chyba. Analyzuj si to sám.
Nevyhrožuji, jen říkám.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 12:01
Lejzy
NTV, myslim ze ted opravdu nalakas mnoho zajemcu mezi kluky co spolu chodi a sahaji si na pytel...
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 12:03
Latom   
Nikoho nelákám a na rozdíl od tebe, nikoho neurážím.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:11
kuma   
Nepochopils, nepřekvapuje mne to.

Vysvětli mi - proč mne lituješ, že jsem nezkusil něco co mne neláká? Lze se domyslet, že zrovna téma záchranky je mi blízké a možná najdeš v paměti (nebo aspoň v historii péráku), ke se tady vzal historicky skutečně PRVNÍ repaint na český záchranářský vrtulník, se kterým jsem létal v báječné a na tehdejší dobu špičkové scenerce českolipské nemocnice. Takže je spíš otázka, proč jsem se do CVARSu nepřidal... Nemám proti CVARSU nic a kdybys tady takhle nevyskakoval, vůbec bych o tomto fenomenu nepsal. Ale pokud se snažíš zabíjet komára petikilovou palicí, nediv se, že rozbiješ okno nebo shodíš se zdi obrázek.

Netoužím po fóru pro úzký okruh vyvolených - elitní klub, protože právě svoboda a volnost péráku - řada příchozích a odchozích, kteří se tu mihnou třeba jen na dva-tři příspěvky - ale ať svou vahou a moudrostí, zkušenostmi - nebo naopak hloupostí a neomaleností, která vyprovokuje diskusi - vytvářejí velice pestrou paletu informací, zkušeností, námětů a inspirací. Málrem jsem napsal, že mnbe mrzí, že tomu zjevně nerozumíš, ale uvědomil jsem si, že nemrzí, je mi to fuk.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:19
Latom   
Palice má jen 3 kg a obraz zatím visí. Kolem jsou sice díry, ale to nevadí.
Jsem rád,že je ti to fuk.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 15:09
Jimmyk
Nevím proč si každý myslí že je ta příjmací zkouška k CVARS tak těžká... já osobně si myslím že by měla být o dost tvrdší protože jestli je to hrstka vyvolených... no nevím teda většinou co se setkávám z CVARS tak někteří byly, jsou, buh ví... celkem pod urovní pravidel létání jako vůbec základů... to že někdo létá dlouho a už ví co a jak neznamená, že je někdo vyvolený... pouze dosahl zkušeností a u některých to zvedne na tolik ego, že si poté říkají vyvolení...
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 12:15
Kendy   
Opět dobře napsáno tak...aby se vyzvedla v podobě této reklamy činnost této skupinky lidí,kteří jsou něco více než jen obyčejný létavci jako jsme tu všichni a nebojí se to i prohlašovat. Latome,kdo chodí občas číst na vaše forum..si udělá obrázek sám o tom co je na tvém příspěvku přibarveno a co je jen čistá pravda. Občas se tam člověk dočte velice slušnou kritiku a hlavně názor na lidi z tohoto fora a mohl bych některé i vyzvednout...ale to by byla jen další reklama a myslím,že jsi ji tu už udělal. O "Péráku" u Vás padají občas opravdu velice pikantní názory a je jen dobře,že to tu v celku nikdo ani neví. O to víc mě záráží tvrzení které píšeš právě na tomto fóru,které nejni ve vašem osazenstvu bráno jako normální. Netvrdím,že některá tvoje slova tu nejsou pravda...ale na pochvalu před nastoupenou jednotkou u CVARSu za to..jak dobře opět na centrálním fóru někdo od vás hájil barvy,by to stačilo i kdyby si do tohoto nenapsal to...co se popřít rozhodně nedá. (myšleno.J.M.). Netvrdím,že je to zde růžové ale je to dáno také tím....že je tu mnohem více lidí a tím pádem i více různých názorů na věc. Kdežto u Vás,těch pár pečlivě "překátrovaných" a vybraně vyvolených...se tam snadno shodne...protože jedinec,kterej by tam náhodou měl trošku odlišnější názor jako je tomu například zde...by z cela jistě nebyl vítaným členem a troufám si říci,že by byl vytvořen jakýsi tlak na tohoto jedince takový,že by dobrovolně raději opustil tyto řady. Kdo chce vědět..tak si zjistí co je pravda a co ne.....veškerá diskuze na toto téma tu je však nadále zbytečná..protože se stejně nic nezmění a nevyřeší..stejně tak jako že je jistý i další opačný názor,který bude napsán pod to co jsem ted napsal já. Nejsem tak zdatný jako jsou tady jiný a nedokážu přesně popsat to co bych usty řekl mnohem lépe,takže počítám s tím,že opět budu nazván čím si ale já s tím počítám.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 12:44
Latom   
Nikomu reklamu nedělám.
Pokud máš pocit, že se povyšuji nad ostatní polétavce, je to tvůj názor na mne. Můžeš si vytvořit vlastní forum a pak si tam psát kritiku na mě. A že nejsem normální nebo nejsem tady na foru považován za normálního? Ano, jsem blázen do lítání a považuju to za normální podle mých měřítek a nebudu s tím nic dělat. Promiň.
Pochvalu před nastoupenou jednotkou za hájení barev? Dobrý nápad, asi to navrhnu a požádám o frčku.
Selekce a vyloučení kvůli jinému názoru? Ty jsi byl snad přijat a pak vyhozen nebo jsi byl psychicky donucen odejít? Budu rád, když mi najdeš někoho takového. Stačí do PM. Pravidla pro přijetí jsou dána předem, každý si je může přečíst a pak souhlasit nebo nesouhlasit. Právo výběru.
Máš pravdu, další diskuze je opravdu zbytečná, protože opravdu nic nezmění. V tom se shodneme oba. A pokud se někdy potkáme na simbíru, tak si to co nedokážeš napsat, ale říct, rád vyslechnu.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 12:25
Stan   
Vo vire tychto diskusii,by som aj rad pripomenul,ze po virtualnom svete chodia aj ludia,ktori bez ohladu na clenstvo,ci neclenstvo niekde maju tieto veci u prdele,robia si svoje,lebo ich to bavi (obcas) a ked to raz dokoncia a vydaju,podelia sa o to s kymkolvek,kto bude mat zaujem...
Prajem vam dobru chut k nedelnemu obedu a ak nikde nemusite ist,dajte si pivo a slofika ako ja...Hned bude den krajsi ...
18972 B / 492 x 295 / bbate.JPG
47762 B / 600 x 430 / jasna.jpg
53629 B / 600 x 450 / poprad.jpg
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:02
Brácha
Tak jo abych taky něco přidal... TOHLE TAKY NIKDO ZATÍM NEMÁ VALI SE MI TO FURT NA HDD A NEVÍM KDY TO DODĚLÁM... KRYŠTOF 12 JIHLAVA

http://www.youtube.com/watch?v=SHvKLB9IEvg
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:47
Livien
Je vidět jak to tu žádnej CVARSák nečte a vlastně sem ani nechodí

Jinak je moc hezký, že děláš Jihlavu, je to krásná základna, ale ruku na srdce moc si podobná neni Kdybys měl zájem můžu ti poslat fotky modelu tohohle baráku, třeba si pak snáz uvědomíš jeho proporce. (nic ve zlym, jen se ti snažim pomoct)
13641 B / 600 x 400 / IMG_2951.JPG
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:49
Kendy   
Pěkná práce.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:57
Livien
nee pozor, já se jen chlubim cizim pérem, tohle je model co je vystavenej v chillout místnosti pro zdravotní personál v Jihlavě. Neni to moje dílo, já si ho jen nafotil
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 14:42
Latom   
Čtou to tady cvarsáci aneb jak psal kuma: "...- ale ať svou vahou a moudrostí, zkušenostmi - nebo naopak hloupostí a neomaleností, která vyprovokuje diskusi - vytvářejí velice pestrou paletu informací, zkušeností, námětů a inspirací...."
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 15:16
Brácha
samozřejmě že budu rád za fotky. Dělal jsem to jen ze zdrojů co jsem našel na netu. No a těch fotek tam opravdu moc není.
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 16:34
Livien
Očekávej několik mailů
 

Heliport FNHK - CVARS, atd.   13. 2. 2011 / 13:52
Kendy   
Brácha..tohle si ovšem nezaslouží aby se to válelo v šuplíku. To co už je..muselo dát námahu a tím že to není dokončeno...bylo vynaloženo námahy zbytečně. Pokud by to nebylo jen pro tu skupinku a bylo by to pro celou virtuální komunitu...tak i přes to,že mixery nelítám..se přimlouvám pro dokončení této nádherné práce.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 16:13
FollowMeCar   
Ty si zase vysral howno, co? Příště to běž dělat na hajzl a klávesnici nech někde hodně daleko. Newim, co ti CVARS nebo kdokoliv z něj udělal, ale to co tady píšeš je taková PÍČOVINA, že přemýšlím co je obsahem tvé lebky.....

Přeji příjemný a ničím nerušený produktivní den.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 16:57
Jimmyk
Peťo ale všichni reagujete takhle... a já si to myslím u některých členů CVARS taky... jestli to je způsobeno rozpory co tu byly nebo já nevím ale někteří nejmenovaní se tak chovají, že CVARS > The best off... každý tady máme jiný názor a když se někdo zmíní o CV... špatně tak hned máchají rukama jak si to někdo mohl dovolit... a to že si některí o sobě vysnívají že jsou nejací vyvolení... uznavám že mají zkušenosti s ovladáním Heli ale to je tak možná vše a je to celkem k smíchu když se snaži nadřazovat nad ostatní že oni sou ti horší... protože každej zkušenější pilot je na stejné úrovni jak pilot CVARS
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 17:09
kuma   
Řečeno něžně, ale správně.
Dík, Jakube!
 

Heliport FNHK   14. 2. 2011 / 14:40
FollowMeCar   
Dobře, zkusím to tedy vysvětlit ještě jednou. Co se mého příspěvku týče, bohužel to nebylo obhajování směrem k nám CVARSákům. Za sebe mohu odpovědně říci, že jsem se nikdy opakuji NIKDY k nikomu nechoval povýšeně. Naopak pokud se na mě někdo obrátil s prosbou o pomoc, snažil jsem se v rámci svých znalostí pomoct. Problém mého příspěvku je jinde. Pan Kendy. Připomíná mi mého někdejšího zaměstnavatele: šikovný, zručný, aktivní a pomáhající. Ovšem pokud je to v souladu s jeho pravidly a přesvědčením. Cokoliv co jen malinko vybočuje, na to je třeba bezhlavě útočit a okamžitě likvidovat. Kdybych se tehdy v práci na hlavu stavěl a odrážel ušima, tak jsem se nezavděčil. Buď bych se odrážel moc pomalu, nebo rychle. A s panem Kendym je to totéž. Pomůže, poradí, udělá, ale jen když se mu to hodí do krámu. Jakmile je něco mimo jeho ideu, tak do toho začne kopat, bez ohledu na ostatní souvislosti. Když jsem se hlásil k CVARS, neměl jsem vůbec žádné zkušenosti a byl jsem totální cucák s fskou o níž jsem si myslel - parádní gamesa. Na poprvé jsem taky zkoušku neudělal, ale měl jsem dost pokory a slušnosti abych napsal vedení a požádal o vysvětlení toho co jsem udělal tehdy špatně a případně o druhý pokus. Bylo mi tehdy vyhověno a byl jsem nějakou dobu pod dobnohledem, abych dodržoval pravidla jako ostatní. No vida. Brzy to budou 3 roky co jsem u CVARS, můj nálet je kolem 500 hodin a vloni jsem s kolegou Tomem pořádal pro CVARS tour po Islandu. Takže ať si to přebere každej jak chce...

 

Heliport FNHK   14. 2. 2011 / 15:28
= M@trix! =   
do kamene tesati ..
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 14:39
= M@trix! =   
na toto si dovolím reagovat
nikdy nikdo nemodeloval hradeckou nemocnici. dělal jsem pouze na základně kryštofů, která vznikala ještě pro FS9 někdy v roce 2007 ... pak s přechodem na FSX jsem to celé od píky předělával s využitím nového FSX SDK, ale času bylo míň a míň, pak byly nějaké problémy s počítačem a celkově jsem FSku odsunul do pozadí, takže scenerka NIKDY NEBYLA uvolněná natož zařazená "do služby" u CVARS ... to celé v létě/na podzim 2008

čili, jestli si na něčem začal dělat a rok je to u ledu, tak si to dělal už dávno potom, co tenhle projekt byl mrtvý ... takže neházej svou nechuť k dokončení na mě !!!!!

a co se té nemocnice týče ... ta byla poskldaná naším interním systémem netscenery z prefabrikátů, které se přes tohle udělátko i distribuují ... tím pádem jaksi není technicky možné aby se k nim dostal nečlen ...
43120 B / 600 x 351 / Krystof_6_Hradec.jpg
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 16:59
Praktik
hm takže koukám že názor Kendyho je na místě....tak jsi se pochlubil a fajne..nebylo by dobrý to sem uploadnout? než jen vystavovat? Ale hlavně že si tech pár lidí na CVARS užívá....no to je kolegyalita!
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 18:02
Geforce
Co tak přemýšlet opačně? Někde to mají, tak proč se k nim nepřihlásit?
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 18:06
Livien
Neberou každýho (a ne každej tam chce )
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 18:11
Geforce
Chceš = máš scenerku, nechceš = smůla, nevidím problém
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 18:27
DEJV
hele ty jeste existujes jo? ale to si presel na VACC ne ?
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 18:57
Geforce
Ja existuju akorát už moc nelítám...vlastně, no, poslední dobou vůbec a k řízení se taky už hodnou chvíli hodlám dokopat..
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 19:56
Livien
Chtěl jsem a fuck off už fakt nechci
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 22:50
Praktik
přesně jak říkáš
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 19:27
= M@trix! =   
... takže scenerka NIKDY NEBYLA uvolněná natož zařazená "do služby" u CVARS ...
Koukám, že někteří opět píšou rychleji, než si to jejich "mozek" náležitě schroupne ....

TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU PRO TY, CO NEDOSTATEČNĚ CHÁPOU:


TAHLE SCENERKA NEBYLA NIKDY DOKONČENA A NIKDY NEBYLA ZVEŘEJNĚNA ANI PRO POTŘEBY CVARS !!!!!!


STAČÍ TO TAKHLE, ANEBO TOMÁM NAPSAT JEŠTĚ VÍC PRO BLBCE ???
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:18
Praktik
pardon..na CVARS to vlastně není..užíváš si to sám
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:36
Kendy   
ale je to na CVARSu...jen je to systemu NetScenery víš. Nerozčiluj se..nemá to smysl.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:41
Praktik
ale já se nerozčiluju....jen vidím že sem chodí i lidi kteří se jen chlubí,forum je tu od pomoci a pokecu a ne machrování..když sem dá tu fotku a chlubí se s tím tak ať to sem nahraje,chápu že s tím bylo moc práce a vážím si jí..ale k čemu je když se na to kouká jen on..nebylo by pěkný že by mu za to kupa lidí poděkovala? jinak Kendy ...dobře si mu to dal přejí krásnou sobotu...jdu na do pivovárku na 2
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 19:31
= M@trix! =   
Tak hele mladej ... nehodlám se s tebou dohadovat o tom, co se budu dávat a co ne.
Scenerka nikdy nebyla dokončená do fáze, ve které by se dala zveřejnit a NIKDY NEBUDE !!!

Tohle celé vlákno bylo o FAKULTNÍ NEMOCNICI a novém heliportu a netuším proč do toho někdo opět nacpal CVARS s tim, že scenerku máme - což není pravda. Obrázek jsem sem dal pouze jako ilustraci toho, jak se to celé má ...
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 22:55
Praktik
Hele mladej? prosím ? já se neosočuji...ale mohla být aspoň beta.....to že jsem mladej to znám z práce...roky neznamenají vůbec nic ..pokud máš něco v hlavě
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 00:08
sokol
Autor má právo si dělat se svým výtvorem co chce.Takže je čistě na něm jestli tu scenerii někdy zveřejní
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 00:23
Praktik
o tom žádná a nic proti tomu,jak jsem psal..vím že je to moc práce.....ale škoda to je..to snad uznáš....
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 19:44
Unyax
Podle tvých příspěvků to vypadá, že v pivovárku bydlíš. Za prvé, osočovat někoho za to, že něco má a že ti to taky nedá, je drzost. Za druhé, kdybys nechtěl být za blba a zjistil si něco o tom, co je NetScenery a jak jsou tam vytváreny scenérky, pochopil bys, že nejméně 100% tvých poznámek k tématu je mimo mísu. Ať ti chutná pivko.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 11:21
kuma   
Víš, takhle jednoduché to není.

1) je tu nějaká historie - historické nedorozumění - Zaremba tomu věnoval kus života - a pak zjistil (přišla mu informace) že uzavřený klub létavců scenerku má, ale pokud se nestaneš členem (což je dost pracné, pokud nechceš pravověrně lítat skoro jen to) tak nemáš šanci. Zaremba se nasral a nechal toho.

2) to že jse FNHK automaticky modeluje z NetScenery (pouze vyvolenému kroužku klubu záchrankářů) a řeč byla vlastně jen o stanici ZS - to byl tehdy omyl, ale tak nějak se nikdo neobtěžoval s podrobnější informací (nejsi člen, nevíš, nemáš nezajímej se)

3) teď tady někdo vytáhnul téma a nabídnul foto a Zaremba připomněl, že to dělal, ale prásknul s tím.

4) Matrix se neohrabaně ohradil a pověsil sem printscreen fakultní nemocnice (pro jistotu s modrou hvězdou, aby náhodou někdo nemohl obrázek vydávat za svůj). Přiznám se, že i já jsem jeho příspěvek pochopil napotřetí - pokud je na fotce dvojice scenerek a v popisu je "tahle scenerka" - můžeš si vybrat co chceš.

5) přitom stačilo málo - konstruktivní reakce by asi byla: "Ani CVARS nemá scenerku FNHK, jen stanici záchranky. Baráky FNHK se v rámci CVARS modelují automaticky z NetScenery - a tam žádný heliport modelovat nejde." Elementary, Dear Watson. Někteří to pochopili hned, někteří až potom. Aspoň že tak.

6) Ano, pokud si někdo dá tu práci a něco vymodeluje, je jeho svaté právo si to nechat pro sebe anebo jen pro pár svých kamarádů a je jedině na něm, kdo ti kamarádi jsou. Nicméně v rámci uvedených bodů 5) a 6) není divu, že špatně okomentovaný screen (místo "Heleďte, vždyť ani CVARS žádnou fakultku nemá") vyvolá vášně (někteří pochopili: "Heleďte, já to mám/my to máme, ale jen pro CVARS") . Na taková upozornění (a občas se tu vyskytují v tomto smyslu) jsou někteří simptáci těžce alergičtí, je proto potřeba to ohlídat a provokativní screeny sem nedávat - já je chápu (W3 Sokol atd...)

7) 100% poznámek je mimo mísu, protože ten, kdo "ví o co jde" se vyjadřuje ne zcela ohrabaně a tím pádem ne zcela srozumitelně.

8) už se na to dohadování vyprdněte, ať si to Zaremba nerozmyslí - vypadá to, že začíná dolovat staré zdrojáka a že je šance (!!!!) a to je to nejdůležitější !!!
 1x  

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 11:29
Kendy   
svatá slova her dochtor.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 11:59
Unyax
Pravda, Tvé vysvětlení je značně srozumitelnější, já si jen chtěl ulevit..
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 20:37
Zaremba   
Čas, co píšeš, tak více méně souhlasí s doubou, kdy jsme vznášel dotaz sem na Periskop.
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=245741&lan=0
Jestli si pamatuju víc jak tři roky zpět, někdy na podzim se zjevil screen a následkem toho, jsem přestal. Vím, že s Dejvem, jsem se o tom, jako s Hradečákem tehdy bavil.

Nedělal jsi nemocnici, ale základnu záchranky budiž, nicméně já být ve Tvé situaci, mně se asi ozvu. Aby nedošlo k missunderstood. Co se týče mnou uvedeného: "...je to asi rok..." jednoduše jsem se zmýlil. Čas, potvora, letí rychleji, než jsem čekal. že je to tak dlouho bych si předtím, než jsem dohledal svůj dotaz nikdy nepřipustil.

Tohle je pro mne uzavřená věc, tehdy jsem vytočený byl nyní již ani trochu. Takže bych byl nerad, kdyby z tohoto vznikl baobab (Adansonia) L.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:28
Stan   
Zaremba,
co mas hotove ?
Ak by si chcel,tak by sme si to mohli podelit a nejak dorobit.Fotodokumentaciu mam svoju. AKo zakladne,tak aj cast nemocnice...
Aspon virtualne by som si si pripomenul pekne chvile stravene v HK na zachranke.
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:53
Livien
Základna hotová (a veřejná) je, nedávno se to tu řešilo
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 17:55
Stan   
jj,ale len do FSX...
 

Heliport FNHK   12. 2. 2011 / 20:45
Zaremba   
Teď mimo scenérku nemocnice. Když jsi dělal na záchrance v HK, neznáš M. Kadlece "Masťu"?

Jinak ke scenérce. Mám cca 70% hotového, namodelováno, něco třeba vylepšit, teď už po dostavbácha spol předělat, hotové jsou některé textury. Ale od podzimu 2008, jsem na to nehrábnul, musel ybch se do toho dostat. A popravdě, nemám teď chuť po práci moc sedět u počítače a nějak ani motivaci tvořit.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 01:30
Stan   
Meno mi zial nic nehovori,stazoval som tam len 3 mesiace v roku 2009 a vacsinou som sluzil prave na stanovisti kde je aj lzs,dost chalanov bolo aj na stanovisti oproti nemocnici.
Tak neviem,tiez nemam nejaku extra motivaciu,ale keby bolo dost podkladov,bola by to skoda nedokoncit.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:21
Zaremba   
Jestli v té době nebyl doma se zdravotními obtížemi, ale to bylo myslím na jaře 2010. Ale jak jsme se včera přesvědčil, čas letí a jde mimo mě
My se známe ještě z dob, kdy sloužil v Plzni u armády.

Jinak jsem se díval co teda vlastně z toho špitálu mám. Aby nedošlo k mýlce, tak špitálem myslím i základnu záchranky Je to jeden bazmek sakuprdum.

V kostce něco se může nechat, něco bude třeba změnit. Ovšem stále to má nehorázné HW nároky. Čili to udělám asi takto. Času je málo, ale víc, než když jsem se musel pilně učit - snad krom Sněhuláka už nikdo nebude znát mou studentskou morálku Ale k věci. Momentálně nemám chuť se babrat s odlaďováním. Nejzajímavější bude zřejmě pro osazenstvo budova pohotovosti s heliportem. Pustím se do ní, odladím jí a pošlu do světa. Teď budu 14 dní out of order, pak se na to půjdu podívat. Zbytek špitálu na to nabalím posléze. Čas dokončení je někdy mezi zítřkem a hvězdným datem 23450.

A to máte za to, že mě tu občas někteří serete
Vytuneluju Debila Maj. Tondeho a rozloučím se s pozdravem:
Pís bradrs!
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:27
Praktik
Jsi moc hodnej! Budu držet pěsti ať se vše pěkně povede a děkuju...
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:34
Zaremba   
Neděkuj, třeba to bude jen pro okruh "zvláštních" lidí
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 19:36
Praktik
nedráždi je tady "oni" vidí všechno..a všude
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:33
Livien
Držim palce a tajně doufam, že to půjde bez problému překonvertovat do X-Plane
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:35
Zaremba   
To za prvé je dost daleko a za druhé to bude muset jít mimo mě, jelikož k X-Plan jsem ještě nepřičichl a ani to neplánuju.
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:37
xWing   
S tim si nelam hlavu ze nevies nic o XPL.
Dolezite je, aby to bol poctivy Gmax objekt s texturami.
 

XPL a Gmax    13. 2. 2011 / 18:59
Livien
a ty umíš převést gmax na obj.?
 

XPL a Gmax    13. 2. 2011 / 19:03
xWing   
To ne. Ja som to myslel tak, ze proste ked sa exportuje z Gmaxu do FSky (vysledne BGL), aby ten objekt mal texturu a nie len pridelenu farbu.
Lebo ak neni textura ale iba farba, tak vysledny objekt po prekonvertovani je v XPL sedy (hnusny)
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 18:57
Livien
My si umíme překonvertovat FS scenerky do XPL takže žádnej stres
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 20:48
kuma   
Pokud to má být komplet, neměl bys zapomenout na ubytovnu sester (známou pod jménem "U 300 stehen")
 

Heliport FNHK   13. 2. 2011 / 21:28
Stan   
aaaaaach jajj
nielen stehen...
 

Heliport FNHK - Xplane   6. 4. 2023 / 08:16
DEJV
Ahojte, vyškrábnul jsem tohle téma, protože jsem zatím nenašel nikde heliport FNHK, vím jen o základně K06...nedělal to někdo, nebo nemá to v plánu prosím ? Díkes
 

Heliport FNHK - Xplane   6. 4. 2023 / 17:04
Peter HK
Ale ten heliport tam je
 

Heliport FNHK - Xplane   6. 4. 2023 / 20:30
DEJV
tak já mám teda tuto a tam není https://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=795#
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ