FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 17. 5. 2024, svátek má Aneta Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Real Environment Xtreme Jeden příspěvek | Celý strom
Real Environment Xtreme   13. 2. 2011 / 17:06
děda Drahoslav
Jako obyčejně když u nás něco koupíš.Manual obyčejně nikde a když už,tak malo kdy v češtině.Ptáš se na toto tam,kde jsi produkt koupil,ale u nás se také málo kdy odpovídá,hlavně,že se prodá. (Nemám pravdu pane Martine Krouzo ?) V mém připadě se to tyká programu Real Environment Xtreme,které jsem koupil a je na 1 DVD a tečka.Nic víc krabička prázdna.Program je dost obsahlý,ale kde se něco o něm víc dovědět ?
Jsem z toho tak trochu rozloben,tak se o tom nechci víc bavit,ale kdo o tom něco víc ví,tak prosím poraďte kde se a jak v tomto programu plánuje to počasí a kde a jak se do čeho instaluje,nebo alespoň kde se dá dovědět něco víc.
No a čeština zní také krásně,nebo už také neni na prodej? A buďme na sebe přece hodnější.Děda.
 

Real Environment Xtreme   13. 2. 2011 / 18:20
Algy   
Ahoj dědo, docela chápu tvoje rozhořčení, nad tímhle poměrně složitym programem, ale když nejsi náročnej, stačí ho v podstatě jednou nastavit a pak už s nim ani moc hejbat nemusíš, pokud nechceš využívat jeho pokročilejší funkce.

Návod je k němu co je mi známo, jen v elektronický podobě a v AJ. Pokud bys měl zájem (i někdo jinej), můžu k němu stvořit nějakej skromnej manuál. (alespoň popsat tlačítka, abys věděl co je co).

Jinak se o něm dá zjistit hafo informací v historii tohodle fóra, popř. i jinýho fóra. Každopádně, jestli chceš, kontaktuj mě na Skype: jendys54 a rád ti to pomůžu rozjet, ať máš radost z pěknejch mráčků!

P.S. kdyby někdo poradil, jak do něj implantovat CZ, tak se rád ujmu překladu.
 

Real Environment Xtreme   13. 2. 2011 / 18:40
Jasan
Nazdar, trápím se se stejným problémem, zkusil jsem překlad angl. pomocí google, ten mohu poskytnout ale moc to nepomáhá.... zkus poslat svůj email a já to skusím poslat
 

Real Environment Xtreme   13. 2. 2011 / 19:59
leonell
Ahoj,
předpokládám, že to máš pro FSX nebo FS2004, tam nemohu sloužit.

Pokud to ale máš pro XPLANE tak tu je něco malého:
http://muj-xplane.blogspot.com/2010/05/rex-for-xplane.html

Nedodávání české dokumentace je tak trochu specialita počítačových věcí (co se týká spotřebního zboží). Jednou si mi takto stěžoval známý, prodejce domácích mazlíčků. Že prý u nich kontrolují i zda jsou přeloženy latinské názvy u křečků a přitom když si koupí něco k počítači, tak je to v angličtině a nikdo se nad tím nepozastavuje. Něco na tom je.

Na druhou stranu, když bude p.Krouza všechno překládat, tak už to tuplem bude cenově nedostupné. Jiná věc je, pokud ti po mailu neodpověděl, to bych čekal, že asi udělá.

Napiš s čím je problém, jestli už s instalací, nebo s něčím jiným.
Určitě Ti tady někdo poradí.
 

Real Environment Xtreme   13. 2. 2011 / 20:31
Matt
Můžeme se domluvit a já to tam přijedu dát dokupy
 

Real Environment Xtreme   14. 2. 2011 / 15:24
děda Drahoslav
Děkuju všem kteři měli snahu poradit.Nejspíš se Matouši obratím opět na tebe.Telefon můj maš a já mám čas kdykoli.Bojím se jen tvé máti,že tě odpoutávám od povinnosti.Ozvi se,čekám !
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ