FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 29. 5. 2024, svátek má Maxmilián Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Úřad pro civilní letectví FP Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Úřad pro civilní letectví FP   21. 12. 2004 / 12:30
Rychlokvaška
Občas si říkám, že aspoň na tom IVAO máme jakejs takejs zkouškovej systém a FRA pro řídící, takže nemůže dělat kdokoliv cokoliv. Příklady ukazují, že je to značně na škodu a myslím, že ti co vědí koho konrétně mám namysli mi dají zapravdu ;o)

Bohužel takový systém neexistuje pro piloty, nebo aspoň ne mimo nějaké oficiální aerolinky a jiné skupiny. A existuje jich poměrně dost, kteří by něco takového potřebovali...Takže holt zbývá se dívat pouze na jeho rating a absolvované zkoušky, což ovšem notorické odmítače zkoušek malinko diskvalifikuje ;o) Ale většinu jich známe, takže o nic nejde. To jim sice neznemožní dělat všechny sabotáže které je napadnou, ale aspoň se na ně člověk stačí připravit.

Předtím, než se případně rozpoutá nějaká flamewar na téma elitních skupinek lidí, bránění přístupu, totalitní principy apod., zamyslete se nad tím co vlastně od toho lítání chcete - reálné prostředí, nebo takový prostor pro všechny, kde vám budou ostatní kazit zážitek, někdy i dost brutálně ? Já osobně mám rozhodně jasno a doufám že nebude třeba dodávat příklady, jak špatný to někdy může i taky být ;o)
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ