FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Létání ve formaci Jeden příspěvek | Celý strom
Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 11:45
Jerry7506
Zdravím pánové. Rád bych si ve FSX zkusil létání ve formaci. Lze to jen s někým po netu, nebo to lze i nějak offline? Případně jak se to dělá po tom netu?
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 12:35
Kendy   
Zítra tak jako každou sobotu máme multievent. Na těhle našich stránkách http://www.flightweb.eu/# se dozvíš vše co potřebuješ vědět a mužeš si to s někým hned zítra vyzkoušet. Můžeš letět s někým ve formaci nebo ve skupině...to už je na tobě.
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 12:45
Luděk Ch.
off-line to lze jedině tak, že si na letišti s provozem AI letadel počkáš na to, až nějaké bude odlétat a připojíš se k němu. Podmínkou ale je, abys měl o něco rychlejší letadlo, protože to AI na tebe čekat nebude
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 13:10
Jirka Kallasch   
To neni pravda .....pred case tu byla zminka o utilite do FSX kde sis mohl vytvorit skupinu ..... Fungovalo to nejak tak ze si udelal let ulozil jsi ho a pak jsis ho navolil jako letadlo do formace nebo tak nejak to bylo..... Slo tam nejakejch az 5 mozna vice letadel .....
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 17:51
Maso
Ano, jedna z možností je FS Recorder.
Tam si nahraješ svůj let, poté si stoupneš na stojánku o místo vedle a dáš volbu "play as traffic" (nebo tak něco) a vedle tebe se objevíš ty ve stejném letadle, v jakém si letěl před tím a to letadlo bude provádět ten tvůj nahraný let. No a tak můžeš létat sám se sebou ve formaci a když se přitom zase nahraješ a pak dáš znova play as traffic, tak už tam máš 2 letadla a tímto způsobem můžeš pokračovat a množit svou formaci do nekonečna.

Má to jen tu nevýhodu, že si musíš ten let přesně rozvrhnout, naplánovat a zapamatovat. Protože samozřejmě nemůžeš s těmi letadly komunikovat a pak nevíš přesně kdy např. změní výšku, prudce zatočí atd. To dělá problém u rychlejších strojů - stačí chvilka nepozornosti a formaci neudržíš.
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   1. 4. 2011 / 22:55
Gunterr   
Vždy jsem si myslel, že můžeš letět sám se sebou pouze ve dvojici, jelikož když dáš "play as traffic" a letíš ve formaci, není možnost nahrávání, jelikož už přehráváš svůj první let. Když jsem to zkoušel (FS9), tak ve chvíli, kdy jsem si nahrávku pustil jako traffic a následně chtěl spustit nahrávání, tak se mi nahrávka zastavila a letadlo, které jsem následoval (tedy já, když jsem se poprvé nahrával), zmizelo.
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   2. 4. 2011 / 07:27
kluk ušatá
to je divny, me to slo... i kdyz jsem teda jen delal screeny letadel stojicich na plose...
   Seznam příspěvků  

Létání ve formaci   2. 4. 2011 / 13:01
Maso
To je fakt divný, nahrávání a play as traffic funguje současně a aj je to tak popsané i v návodu, pokud se nepletu.
   Seznam příspěvků  

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ