FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Současné přeladění frekvence TeamSpeak+Squawkbox Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Současné přeladění frekvence TeamSpeak+Squawkbox   4. 1. 2005 / 03:58
Buffus
Ahoj,
navod na IvAp najdes na http://www.ivao.org/softdev/ a v menu proklikej "IVAO pilot client" a uplne dole je "Manuals".

Napřed ze všeho spust FS (mluvím za FS2004, jak je to u jiných nevím) , vyber a spust nějaký let. V horni liště FSky najdeš novou záložku IVAO a z ní spusíš onen IvAp. V něm ti budou svítit červeně FP a zeleně FS MP a NET.
Klikni na MAIN - ACARS - SEND FLIGHTPLAN a zobrazí se ti okno na vyplňování letového plánu. Jeho vyplnění je na samostatnou kapitolku, ale pro tebe pro začátek pro připojení je důležité vybrat alespoň správný druh letadla: ve druhé řádce "type of aircraft" - to jsou kody letadel, ty najdeš např. na http://www.ivao.org/db/ - "Aircraft" - (např. pro BOEING 737-400 zadas do "type of aircraft" B734) a poté v úplně poslední řádce letového plánu (která bývá při prvním spouštění IvApu prázdná!), jak je "aircraft color and markings (MTL)" vybereš z roletového menu nejlepe znovu B734 a vedle vpravo nějaké Airlines. To co zvolíš v této poslední řádce, tak tě budou vidět ostatní na síti. Poté stiskni Send FPL a okno se ti zavře. Potom na IvAcu zmačkni CONN a vyplň vše prázdné ..
Jako Callsing zvol nějakou volačku letadla, VID a Password zvol tvoji registraci na IVAO , zvol nějaký server (např. IVANDE2), no a pokud máš mikrofon a repráčky, zafajfkuj Voice (TeamSpeak se ti poté také spustí sám) a po nalazení správné frekvence na radiu v letadle se ti sám přeladí do správného kanálu.
Snad ti to k něčemu bude
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ