FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 12. 5. 2024, svátek má Pankrác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pojďte fandit Jeden příspěvek | Celý strom
Pojďte fandit   29. 7. 2011 / 08:56
Milan Mikulecky
Když mají někde hrát české čutačky z druhé ligy, tak nás média většinou zásobují zprávami i o tom kdo jim vaří v hotelu. Když se koná Mistrovství světa v akrobacii kluzáků a ještě k tomu "za rohem" tak nula, nula nic. Nezaletíme tam kluky podpořit? Přemek Vávra zatím píše, že počasí není nic moc http://www.pilotinfo.cz/ ale snad se to zlepší.
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 20:44
Milan Mikulecky
Od pondělí jsem se pokoušel dostat do médií zprávy o tom, že v Polsku probíhá Mistrovství světa v akrobacii na kluzácích. Doteď z toho mám lehkou depresi - všude jsem se dozvěděl, že diváky, posluchače, čtenáře zajímá pouze fotbal a hokej, případně formule 1, ale tam se ideálně musí někdo nabourat, pak to berou. Letecká akrobacie nikoho nezajímá a když ty letadla vlastně nemají motor, tak to je vůbec divný. Závěr - povedlo se mi to propašovat jen na Novinky.cz a Český rozhlas. Teď ta prosba zkuste pls otevřít tenhle odkaz http://www.sport.cz/clanek/189484-vavra-je-po-povinne-sestave-ctvrty-a-zustal-v-boji-o-svetovy-titul.html Pokud jim dokážeme, že je víc lidí které to zajímá, udělají do budoucna samostatnou rubriku o sportovním létání. Za kluky a holky co závodí a shání sponzory, předem díky.
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 21:06
Swordfish   
To jim musíš oznámit nějakou nehodu,jinak to pro ně není dostatečně zajímavé.....bohužel
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 22:06
Milan Mikulecky
Tohle mi ani nepřipomínej v jednom médii (nebudu ani říkat kde) ale hodně velkém mi natvrdo řekli - no víte letectví není pro naše čtenáře zajímavé, ale pokud by se tam někdo zabil, tak nám určitě dejte vědět, to zveřejníme". Pak bylo chvilku ticho, já jsem zeptal zda to bylo míněno vážně, a když mi paní zástupkyně řekla, že ano tak jsem jí odpověděl, že doufám, že jí brzo přejede tramvaj aby měli jejich čtenáři o čem číst a šel jsem do ...
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 21:25
AJS
Zkoušel jsi radio Beat? To je jedno z mála, kde se věnují i menšinovým sportům, dokonce i leteckým, třeba paraglidingu apod.
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 22:12
Milan Mikulecky
Přiznám se, že nezkoušel. Šel jsem jen po těch největších - televize veřejnoprávní i obě komerční, noviny, a největší zpravodajské servery. Musím taky někdy chodit do práce ..... Tohle dělám ve svém volném čase. Přestože jsem všude byl na doporučení a mluvil se šéfy, tak všude to bylo podobné - sporťáci jsou takový zvláštní, my to necháváme na nich, atd. Tlačit na tvrdo přes majitele se mi zase nechce, to nedělá dobrotu. Teď jsem z toho jenom naštvanej.
 

Pojďte fandit - pojďte pomoc   3. 8. 2011 / 23:25
Livien
Znám se velice dobře se šéfredaktorem sportu v Právu. Vim že to neni nic moc plátek, ale pošli mi co máš a já mu to dam
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ