FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 17. 6. 2024, svátek má Adolf Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Dokumentace LKPR Jeden příspěvek | Celý strom
Dokumentace LKPR   22. 8. 2011 / 11:25
Kendy   
Zdar kluci,
Mám prosbu na někoho z plochy. Vzhledem k tomu, že nejni možný to nafotit přes plot a i jiná možnost jak se k tomu dopracovat, potřebuju někoho ochotného, kdo se motá kolem palivářů aby mi v rámci možností nafotil objekty,které jsou zakroužkované na fotce. Byl bych moc vděčný a na nějakém tom simbééru....bych to i náležitě ocenil. Děkuji moc za reakce a hlavně ochotu. V případě utajení...pište SZ.
44674 B / 600 x 450 / plocha6.jpg
 

Dokumentace LKPR   22. 8. 2011 / 18:35
Kendy   
Je to zvláštní, většina měla plnou hubu keců...jak je scenerka LKPR stará, že by to chtělo vylepšit atd. Když je konečně někdo schopen a má chut...tak nikdo nejeví zájem "pomáhat"? Že by zde nebyl opravdu nikdo, kdo se hejbe na ploše? Nebo už to nikomu za vylepšování nestojí a rád si počká na (možná) placenou verzi? Kdo si je jistý, že to Aerosoft nebo Fly Tampa udělá, at sem písne. Pomalu ztrácím chut ve vylopšování LKPR pro FS2004.
 

Dokumentace LKPR   22. 8. 2011 / 18:40
Cirrus/Pindra
myslim, že zas tolik lidí tam nedělá na takovejch pozicích, aby ti (nám) to mohli hned nafotit ze všech úhlů a hlavně třeba ti, kdo jo, tak jsou právě zrovna v práci nebo na dovče... tak klid to je tim vedrem.
 

Dokumentace LKPR   22. 8. 2011 / 18:50
Kendy   
ale néééé...neber to že rejpu.....jen popichuju. Přeci jen z toho hafo lidí tady...má nějakou fotku třeba někde....atd. víš jak. To nejni mířený jen na někoho z plochy. Je mi jasný, že tam nemaká každej druhej tady. Nemusí to bejt ze všech úhlů...stačí abych viděl co přesně...jsem schopen si textury udělat...nemusí to bejt hned na fototexturu. Nečekám, že mi to sem někdo hned naservíruje. Stačí dát info do SZ, že se třeba pokusí atd. prostě abych věděl...nooo. Horko je...to máš recht.
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ