FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Donation button pro autory scenerek Jeden příspěvek | Celý strom
Donation button pro autory scenerek   27. 8. 2011 / 15:49
kuma   
Protože už jsem stol let nic nevytvořil a jen konzumuju to, co tady tvoří mí pilnější kamarádi, nemohu být nařčen z hamižnosti. A proto navrhuju, aby...

ti, kteří tvoří velkolepé chrámy leteckého simulátoru (LKPR, vojenská letiště, MiG 21 atd. atd.) ale taky ti, kteří tvoří repainty, liverky (už nebudu citovat,), ale taky ti, co tvoří jednoduché scenerky (jen o maličko oživující defaultní chudobu) - prostě všichni, kteří nějak tvoří náš virtuální svět

... se nestyděli a tam, kde dávají svou scenerku k volnému stažení, taky dali tlačítko "donation" - aneb česky "dar-nedar".

Navrhuju, aby po stisknutí tohoto tlačítka následovala stránka s vhodným textem, jakože odesílaná částka je zcea dobrovolný dar darujícího obdarovanému atd. - čímž by byl vyřešen problém daní (vhodný text by jistě nekdo pomohl vytvořit, dr. Rath s tím taky neměl ve středních Čechách problém ) - a pokud by darující odfajfkoval, jakože s tímto prohlášením souhlasí, otevřelo by se okno s chlívkem na částku (tu by zvolil darující) a nějakou identifikaci darujícího, aby obdarovaný věděl, kdo mu to poslal. Pro nějakého webmastera by nebyl problém takovou stránku udělat - a mohla by se pak použít unifikovaně. Stažení produktu, samozřejmě, nesmí být tím darem podmíněno, blokováno. Darování by zůstalo propsrtě jako doprovolné gesto.

Pokud by autor měl účet třeba na PayPal, bylo by posílání nejsnadnější. Ale samozřejmě příjem peněz by si mohl každý uspořádat jak by chtěl (bankovní účet, poukázka, poštovní holub... já sám ale můžu říct, že kliknout na PayPakl není absolutně nic, ale jít někam nan poštu nebo otevírat kvůli 100,- Kč internetbanking je docela vopruz...)

Darovací tlačítko (takhle uspořádané) podle mne nikoho nemůže urazit. Prostě by tam bylo - a kdo by chtěl, tak by zmáčkl - a kdo by nechtěl, nechal by tak.

Prosím všechny choleriky (míněno v dobrém), aby sem nepsali příspěvky typu "však my známe lidi, nikdo nic nedá" - není to ve skutečnosti pravda, teprve kdo zkusí "donation buuton" instalovat - a pak mu nikdo nic nepošle, ten bude mít právo to sem napsat.

Já za sebe slibuju, že do takové virtuální kasičky, pokud bude někde zřízena a pokud si ten který produkt budu stahovat, svůj měďák vhodím vždycky. Z mladších dob totiž vím, jak obrovský kus práce nám tu autoři dávají na stříbrném podnose - a z dob současných vím, jak těžké je v určité situaci urvat čas a prostor na něco, co bych možná svedl, ale sakra jistě vím, že nemám šanci to stihnout. A těch pár korun mi za tu radost (i za ten pocit, že jsem nějak dal najevo vděk) opravdu stojí.

Howgh.
 1x  

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 00:12
Buffus
Co dodat.. Snad jen, že tu ještě chybí palec nahoru , já ho neumím lépe Kendy, nechceš to zkusit?
400 B / 15 x 15 / palec.gif
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 00:21
Kendy   
nemužem to zas přehánět. Budu spokojenej, když Jirka přidá ty poslední tři dodatkový. Jirkoooooo
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 00:22
Buffus
ok ok..
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 01:10
= M@trix! =   
však my známe lidi, nikdo nic nedá!!!
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 08:01
Cesmina
Jsi pesimista , kuma píše, že dá
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 20:34
= M@trix! =   
já jsem realista a hovořím na základě svojí zkušenosti ... i když bych to trochu poopravil "čech nic nedá!!"


 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 21:30
Kachna   
já určitě něco přihodím, ale nemám pay pall
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 21:36
Tragédie v JRD
Jako dárce si ho ani nejak slozite nemusis zarziovat. Jen na par kliku zalozis ucet, a priradis k nemu kartu, a muzes pak zaplatit jednoduse kartou.
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 21:47
Kachna   
hmm, ale musel bych mít k tomu uzpůsobenou kartu, ne,...
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 21:50
Tragédie v JRD
Tak, aby s ni sly platby po netu ... jsem tak nejak cekal, ze mas, kdyz kupujes takovy ty veci do modylku za velkou louzi .. no, a nebo muzes zalozit ucet, a pak tam ze svyho uctu poslat par penez, a pres paypal to poslat.
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 22:22
Kachna   
no, já to objednávám přes kamaráda,...
 

Donation button pro autory scenerek   28. 8. 2011 / 09:27
join1701   
Naprosto souhlasím! Také rád dám do kasičky, když se mi něco líbí. Proto také apeluji na někoho kdo Donation button udělá. A také navrhuji navíc pro toho kdo se toho programování Donation Button ujme aby s někým udělal dohodu a nějakou částí se s programátorem podělil také. To pak ruce tolik nebolí, a Donation button bude možná i dříve na světě.
 

Donation button pro autory scenerek   29. 8. 2011 / 14:32
= M@trix! =   
já bych to viděl tak, že je zbytečné vymýšlet něco již dlouho vymyšlené - služba od PayPalu je pro tento účel dostačující a přímo stvořená ... a k provedení platby není účet na paypalu vůbec potřeba (což je častá, ale lichá výmluva těch co hledají "důvod" proč to nejde) - stačí karta s povolenými internetovými platbami ...

nicméně můj skeptický pohled stále trvá ... účastním se na jednom projektu, kde máme také donation button ... počet stažení našeho výtvoru je přes 12000, obdrželi jsme stovky přízpěvků, nicméně z česka pouhých DVANÁCT !! prostě češi neradi "platí" za něco, co je zadarmo i když o tom moc rádi a plameně diskutují (no a nebudem si nic nalhávat .. i s tím placením za to co je placené to není nic moc .. ) ...
 

Donation button pro autory scenerek   29. 8. 2011 / 07:48
MzM   
viz http://www.hidmacros.eu/
...
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ