FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
O.T. Predám pedále Jeden příspěvek | Celý strom
O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 13:15
jožo
Predám pedále Saitek za polovičnú cenu (cca 60 Eur) + poštovné. Mechanicky absolútne v poriadku, blbne elektronika, hlavne brzdy. Bohužial nie som MzM.
 1x  

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 13:20
Milan Smid   
a nestava se ti, ze zustane jedna brzda zapnuta, kdyz to seslapnes, tak se vypne a kdyz to pustis, tak se zase zapne a tak podobne?

taky mi to kdysi delalo, ale nejak jsem to dal doporadku v FSX, aniz bych drbal do pedalu

jeste to nevzdavej a trochu si pohraj s nastavenim v FSX
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 14:08
HAKI
Mám podobný problém. Levá brzda je strašně pomalá v obou směrech a zůstává viset. Po mnoha úpravách nastavení řeším jakž takž problém tím, že jsem vymontoval ozubený segment od levého potenciometru a ten jsem dal ručně na doraz. Diferenci brzd dělám natáčením joysticku + button 1
většinou to funguje. Nemám problém u MiG 21 a u L-39 a L-29 je největší.
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 14:08
Tonduš
Pokud by někdo dokázal poradit, byl bych mu vděčný, protože mi to u FSX dělá taky. Pokud při pojíždění brzdím tečkou na klávesnici, je všechno v pořádku, na monitoru vlevo dole se objeví bílý nápis BRAKES v červeném políčku, který po uvolnění klávesy zmizí a letadlo pojíždí lehce dál i na malý plyn. Pokud však zabrzdím pomocí pedálů, nápis BRAKES již nezhasne a musím přidat hodně plynu, aby se letadlo znovu rozjelo a nechat dost plynu, aby pojíždělo. Na brzdění tečkou na klávesnici letadlo pak už nijak nereaguje. V lepších leadlech jako např. u B763 se na panelu také objeví varovný nápis WHEELS, který tam už zůstane po celou dobu pojíždění i letu. U FS9 takovýto problém není, nápis BRAKES zhasne jak při použití klávesy s tečkou, tak při použití pedálů a letadlo pojíždí v pohodě dál i na malý plyn, jenom tečka pak již po zabrzdění pedály také nefunguje.
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 14:20
Laco Z.
Zde prosím, možno to pomože:

http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=304844&lan=0&style=2
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=144199&lan=0&style=2
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 19:30
Tonduš
Díky tip. Postuduji to.
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 19:30
Tonduš
Díky tip. Postuduji to.
 

O.T. Predám pedále   17. 9. 2011 / 09:01
Tonduš
Ještě jednou srdečný dík za odkazy. V tom druhém to pregnantně vysvětlil s pomocí obrázků Mípa!
 

O.T. Predám pedále   16. 9. 2011 / 14:53
jožo
Nie, ja mám iný problém. Už odnova mi stred kde sa nastavuje sila odporu pedálov trochu povyskakoval. Zatlačil som naň a bolo to v poriadku. Pedále aj brzdy perfektne fungovali. Raz mi to ale vyskočilo tak, že sa to celé rozsypalo. (Po rozobratí som zistil, že na tej stredovej oske chýbala závlačka) Poskladal som to dokopy, ale zle, to ozubenie na potenciometri malo byť v strede medzi dvomi páčkami na ktorých sú struny, ktoré vracajú pedále do neutrálu. Ja som to dal pod tie páčky, nie medzi ne. Nešlo potom dať závlačku, tak som to riadne stlačil a závlačku som tam narval. Samozrejme to bolo zle a po opätovnom rozobratí a správnom zložení už to blbne. Spočiatku mi pri zošliapnutí bŕzd vychylovalo aj smerovku a krídelká a keď som brzdy odpojil tak to chvíľu šlo dobre ale potom to začalo blbnúť znovu. Buď je nejaký skrat na plošáku alebo v potenciometri, neviem. Už si s tým neviem rady. To by asi vedel urobiť MzM alebo niekto podobne šikovný, ja som to už vzdal.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ