FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 12. 5. 2024, svátek má Pankrác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
TVS divert Jeden příspěvek | Celý strom
TVS divert   18. 9. 2011 / 17:53
Lejzy
http://ekonomika.idnes.cz/leteli-do-prahy-skoncili-ve-varech-kvuli-zavade-ci-volejbalistum-px7-/eko-doprava.aspx?c=A110918_163214_eko-doprava_spi

Jak velka musi byt zavada, ze nedovoli doletet ten kousek od Varu a pritom je tak rychle opravena?
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 17:58
Koprik
...to je závada "TVS"
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 18:34
Algy   
Dojde pivo.
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 20:12
Peetrs (Robert)   
No tak to je ale fakt hnus. Lidi v diskuzi sice argumentují že to je nízkonákladovka a nemáme si na co stěžovat ale tahle praxe se mi příčí. Tohle snad jde jenom v čechách !!!

Citace z článku "Důvodem byla technická závada na palubním počítači v kokpitu," uvedla mluvčí Travel Service Vlaďka Dufková."

Citace z diskuze "Mám kamaráda a pracuje u odbavení letadel, zjistil že letadlo společnosti Smart Wings, již mělo letový plán do Karlových Varů, takže to znamená že s cestou do Karlových Varů již počítal nehledě na to, že autobusy ve Varech byly dříve než letadlo a i informace z provozních služeb zní tak, že letadlo mělo přistát z Paříže."
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 20:46
Teflon_490   
No tak jestli tam mel uz i planek tak je to jasny Sila.
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 21:13
FSPilot   
Však to je ta dnešní společnost... jaké předpisy porušili? Dopravili lidi z místa A do místa B, letadlem letěli... dneska se na nějaké morální zásady nehraje...
 

TVS divert   18. 9. 2011 / 22:43
Tragédie v JRD
V době, kdy TVS začalo lítat i pod značkou Smartwings se podobné věci děly prakticky neustále - když nebyla letadla na chartery (a nebo se objevil nový obchod), tak zrušili linku smart wingsu ... Měli kvulivá tomu dost mizernou pověst, nejen u nás, ale dost i za hranicemi. Pak se to kapku uklidnilo ... tak snad se ty časy opět nevrací.
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 01:58
Tragédie v JRD
Na "vedlejším" foru zaznělo, že původne ty volejbalisty mělo odvízt jiný letadlo, který mělo fakt poruchu a zůstalo ráno v Praze.. tak to vyřešili takto. No, proč ne (stanou se i horší věci), ale v době internetu, kdy se nic neutají, to "maskovat" takto hloupě, než kdyby to přiznali ... To pak celý vypadá jen jako poněkud nešťastná snaha za každou cenu ušetřit prázdný přelet z Prahy do LKKV.
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 07:18
AJS
Zajímavý je, že jsem mluvil s posádkou tohohle letadla, a lidi skoro vůbec nebyli nasraný, většina to vzala normálně a některý byli rádi, že si ten autobus nemusí platit, přeci jen Ryanair je naučil, že když letí do města X, přistanou na letišti vzdáleném X+100km a starej se sám Pár lidí se dokonce nesměle zeptalo, zda v těch Varech můžou zůstat, že tam měli namířeno.

Nic to však nemění na tom, že to byla bouda a to se nedělá...
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 09:13
FlyArt
tak to je narez to mne pobavilo

ps: mluvci jenom dela svoji praci
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 10:54
Peetrs (Robert)   
Samozřejmě, pokud je Praha cílovou destinací tak budiž. Z Ryenu jsem zvyklej jezdit do měst busem či jinými spoji. To mi nevadí. Jedná se o to že často cestuji do cílové destinace s přestupy. Příští týden letím KTW -> BGY -> SVQ přičemž v Bergamu mám 110 minut na přestup. Když bych od začátku věděl že první spoj poletí třeba přes MXP tak bych ten spoj naplánoval jinač. Naštvaný sám na sebe můžu být jen tehdy pokud to opravdu není vina aerolinky (porucha, počasí atd...)

Proto se mi hnusí neříct těm lidem hned dopředu že se nepoletí PRAHA
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 15:45
adagio   
Mě by spíš zajímalo, zda cestujícím ve vzduchu taky oznámili poruchu. To bych se pak ani nedivil, že si nestěžovali, když byli ještě vyklepaný z "hororu", který právě ve zdraví přežili. Za to bych je ale pak zažaloval, za smyšlený šíření paniky a strachu. Na některý lidi to může zanechat psychický následky na celej život.
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 15:49
Tragédie v JRD
Heh. Něco podobnýho jsem tu psal ráno, ale pak jsem to smazal, bo se mi to nelíbilo. Ano, pokud by mi někdo v letadle řekl, že jsem ve varech proto, že byla porucha, tak (běžný) cesťák by asi byl štastný, že žije. Přemýšlivější typ by se podíval do mapy, a říkal by si, v čem ty Vary byly tak "příhodnější" pro "nouzové/bezpečnostní" přistání, než Praha, když do obou dvou je to stejně daleko, ne-li do Prahy blíž (nemluvě o vybavení pro opravu apod.)
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 16:02
adagio   
to už přemejšlíš jako letec a hlavně po incidentu. Já mluvím o pocitech, který v běžným kaštanovi vyvolá zpráva, že z důvodu drobné poruchy se bude přistávat jinde, než bylo v plánu. Půlka lidí musí mít smrt před očima a z každýho zvuku nebo záchvěvu se připosrat. Zcela zbytečně.
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 16:03
Tragédie v JRD
Proto rozlišuju běžný cesták a přemýšlivější typ
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 16:08
adagio   
to jo, jen s tím rozdílem, že právě onen přemýšlivější typ je nejlepší adept na podání žaloby za způsobenou újmu. Cesťákovi to nedojde
 

TVS divert   19. 9. 2011 / 17:38
Koprik
...eště chvíli tady takto diskutujte a TVS už vás nikdy nesveze.......Už tam někde všichni visíme na blacklistu troublemakerů.Asi jsem sentimentální, ale vždy jsem si říkal, jak se takové tiskové mluvčí spinká (i když má asi dobře placené spaní)......."Zase jsem udělala z hromady lidí blbce a nektěří na to přišli....."
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ