FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
AIR-CHILD Virtual Airline Jeden příspěvek | Celý strom
AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 15:37
Tonduš
Dobrý den virtuální piloti. Náhodou jsem narazil na virtuální leteckou společnost AIR-CHILD Virtual Airline - http://www.air-child.com/ , kde je deklarováno, že sponzoři této společnosti za každý dokončený a reportovaný let registrovaného pilota odešlou určitou částku jako charitu na UNICEF - pomoc dětem. Ze 186 virtuálních pilotů z celého světa jsem tam zatím za Českou republiku sám, snad to pro některého z vás bude inspirace se přidat.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 15:56
Jester
já bych se přidal ale nelítám na IVAO a neumím s fsacars
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 16:10
Tonduš
Létat se tam dá offline, dělám to také tak, protože neumím anglicky, tak je pro mne IVAO i VATSIM tabu. Vyhodnocovat a reportovat let lze třemi způsoby - pomocí FS Flightkeeper (payware), FsPassengers (payware), XAcars (freeware) a FSAcars (freeware). Pro znalce anglického jazyka je instalace hračka, podrobný popis je v sekci dokumenty - http://www.air-child.com/media/docs/ACH_PM_1.0.2.pdf.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 16:18
Kendy   
Myslím, že tohle by mohl klidně zaletět aspoň jeden let každej, kdo tu má co dočinění s virtuálním lítáním at už on nebo off-line. Tohle je vízva pro všechny, kdož maji srdce na správným místě a ne v kalhotách.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 16:40
Lejzy
Na IVAO se dá slušně polétat i česky. Já tak lítám často, angličtiny mám dost v zahraničí. Vynadáno jsem dostal zatím jen jednou od LKPR_DEL při 36 hodinovce.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 16:56
Vačice   
Tak jestli se to dá dělat přes FSPax, tak jim tam nějakých pár set hodin taky nalítám Koukám, že Kendy už je registrovaný
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 17:21
Kendy   
jo jsem ale jinak jsem s dalším krokem nějak v pr.... Nějaký konfigurační soubory co se dávaji do FSacarsu nebo tak nějak atd. Ikdyž si to tak nějak překládám, tak se nemužu pohnout dál. potřeboval bych nějakýho protřelejšího kolegu co mě nasměruje a pojede semnou. Kluci, je to dobrej počin, pro děti to udělám rád, jen ted nevím jak dál...
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 18:43
Vačice   
Už to máš? Kdyžtak nad tím můžem hloubat ve dvou
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:06
Kendy   
Jo, už sem to našel, ted ještě pořešit to jejich divný rezervování letů a můžu frčet. Přijde mi ale trochu divný si rezervovat let třeba na druhej den, když sám nemám jistotu, jestli se druhého dne vůbec dožiju. Maji to zbytečně moc složitý. Ted mě při tom hloubání napadá další myšlenka. Jak vůbec zjistím, že skutečně ty peníze ty "ůdajní" sponzoři pošlou. Napadá mě mě spíš to, že jestli to nejni jen nějaká vychytralá VA, která si tímhle zajištuje ůčast pilotů a smysl fungování. Jinýma slovama řečeno "mastí si akorát počítadlo". Tak průkaznost skutečného smyslu těhle letů je nějaká divná. Nerad bych zase lítal někde, kde jen pod touhle falešnou zaminkou si zvedají návštěvnost. Nikde jsem třeba neviděl oficiální logo UNICEFu. Je tam jen čistě nápis UNICEF. No nevím no...
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:15
Vačice   
Těžko říct. Mě se u nich líbí ta podpora FSPax. Bohužel jsme nenašel žádné větší aerolinky používající tento systém, ale možná jsem blbě hledal
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:17
David70
Mas recht, oficialni logo by tam jednoznacne byt melo, pokud to pod ne spada
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:22
Kendy   
mě to jen přijde divný. Zatím každý, kdo vystupoval s něčím a měl na to zaštitu, tak se jejich logo řádně zviditelňovalo. Tady jaksi postrádám i další věrohodné věci, než je jen logo UNICEFu. Ještě si rozmyslím, jestli budu mastit někomu tohle počítadlo a trochu lépe si to ověřím.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:25
Tonduš
Také jsem nad tím přemýšlel, jestli se třeba nejedná o nějaký "podvůdek", ale nakonec jsem se rozhodl, že to zkusím, co kdyby to opravdu bylo Dětskému fondu OSN - UNICEF alespoň trochu prospěšné.... Mně se právě líbí ta možnost nezávislosti - mohu se buď podřídit jejich pevným letům nebo si vybrat charterové lety a nebo si oboje upravit tak, jak se mi hodí a nebo také si vymyslet svůj let, všechno berou a po odreportování uznají, vše je tam podrobně popsáno.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 19:29
Kendy   
to ano ale v tom případě fungují jako každá jiná VA s některýma fičurkama navíc. Ovšem aby získali návštěvnost, hrají na city přes děti někde kdesi. mě to tak přijde. Nevím no, nechci skutečně mastit jenom někomu počítadlo co do aktivity pilotů a návštěvnosti. Ověřování pravosti, je u mě zatím na mrtvém bodě a prvdu zatím nelze ničím podložit.
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 17:21
Algy   
No jestli je jsem to dobře pochopil, tak jim nejde ani tak o hodiny, jako spíš o počet uskutečněných celých letů, ne? Ale je to každopádně lepší než mrskat FS jen tak zbůhdarma - i když bych radši přispíval na zviřátka než na lidi. :-I
 

AIR-CHILD Virtual Airline   5. 10. 2011 / 16:02
Kendy   
nějakou tu stovku nalítaných hodin bych mohl věnovat, to by nebyl problem. Musí se lítat jen online na síti nebo taky off?
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ