FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 22. 5. 2024, svátek má Emil Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Videa z Londýna a Manchesteru Jeden příspěvek | Celý strom
Videa z Londýna a Manchesteru   10. 7. 2012 / 19:31
Martin Pluhař
Konečně se mi povedlo nahrát všechny videa letadel z Londýna a Manchesteru. Pokud má někdo zájem se na ně mrknout tak tu jsou odkazy:
http://www.youtube.com/user/martinpluhar12?feature=mhee
a nebo na mém webu: www.whitekingfisher.cz
 

Videa z Londýna a Manchesteru   10. 7. 2012 / 20:05
kuma   
Dvě drobné rady pro příště.
Pro podobnou práci je dobré používat stativ (teleobjektiv z ruky v nárazovém větru) a taky je dobré alespoň tenkým proužkem molitanu překrýt otvor (mřížku) mikrofonu. To udělá hodně dobré práce (a kdo tonezkusil, neuvěří, jaký je to rozdíl).
 

Videa z Londýna a Manchesteru   10. 7. 2012 / 20:24
Martin Pluhař
díky za radu, příště to vyzkouším. Ten stativ chci si koupit už hodně dlouho ale jít s nim na letiště mně ještě nenapadlo
jinak teď jsem ještě zkompletoval všechny fotografie co jsem pořídil: http://www.whitekingfisher.cz/fotoalbum/londyn-a-manchester/

na ochutnávku přidám tuhle fotografii
17172 B / 600 x 400 / IMG_3341.JPG
 

Videa z Londýna a Manchesteru   10. 7. 2012 / 21:31
kuma   
Chození po Londýně s fotovýbavou včetně stativu může mít své "stinné" stránky.

Před několika lety jsme ve třech (já a mí dospělí synové) cestovali do zbytků Tamar Street a do Maryon Parku udělat několik dokumentárních fotografií jednoho slavného místa - a kdo by to řekl, cestou z Docklands do Woolwiche (kde jsme asi opravdu svou barvou pleti byli dost výjimeční) jsme byli při vystupování z metra odchyceni policií a pod průhlednou záminkou "cvičení za účelem výcviku nováčků" perlustrovámní a velmi důkladně prohledáni. Security check na letišti je proti tomu nic (včetně sundavání hodinek, pásku, klíčů, rámu, ruční hledačky a prošacování všech brašen !!).

Pikantní bylo, že bezprostředně po prohlídce nás tří "cvičení" skončilo, veškerý verk policisté zase sbalili do dodávky a odjeli. Obdivovali jsme organizovanost a propracovanost celé akce, které se účastilo asi 12 policistů a celý elektronický security werk byl rozložen a složen během pár desítek sekund, bezchybně rozdělené úlohy týmu, byli jsme jedním policistou odvedeni od svých báglů a než jsme se otočili, bylo to hotovo. A Londýňané chodili kolem a ani se na nás nepodívali, nejvýše asi jako kdyby jen dítěti v kočárku upadlo lízátko na zem - nic víc to pro ně neznamenalo.

Dlužno doznat, že vše bylo absolutně korektní, nic se nám neztratilo, žádný materiál nebyl osvícen (pracovali jsme i s klasickými filmy), dostali jsme každý od "svého" policisty o celé akci kopii protokolu včetně telefonního čísla a maliu, kam si můžeme stěžovat - kdybychom chtěli - a jako důvod "security checku" bylo uvedeno (zaškrtnuto ve fajfkovací části na začátku protokolu) "Pohyb s podezřelými zavazadly v hromadném dopravním prostředku". V té době - nevím zda je to dosud, ale řekl bych, že ano, byo na každém rohu, na každé výlepové ploše - i na koších na vajgly - spousta úředních červenobílých plakátků s povzbudivým textem: "Vidíš něco podezřelého? Volej xxx svou lokální policiii!"

Takže jsme dospěli k názoru, že nás prostě někdo z těch east-enďanů nabonzoval, co že se to potuluje po Londýně za divné vousaté bělochy s divnými bágly...

Zajímavá zkušenost.
A ty fotky stály za to, ale to by byla kapitola sama pro sebe...
 

Videa z Londýna a Manchesteru   10. 7. 2012 / 22:08
Martin Pluhař
no - já jsem byl v Anglii autem takže jediný co by bylo u mně podezřelí je namířená zrcadlovka od Cannonu na nějaké Jumbo nebo A380
některé ty fotografie se my opravdu povedly - také díky tomu že fotoaparát mi vše během chvilky zaostří a to do té míry že je pěkně vidět tetelení vzduchu.
 

Videa z Londýna a Manchesteru   11. 7. 2012 / 09:46
Rychlokvaška
To zní jako léto 2005....
 

Videa z Londýna a Manchesteru   11. 7. 2012 / 16:09
kuma   
(edit)
July 2009
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ