FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 28. 5. 2024, svátek má Vilém Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Wilco Boeing 737 - divné chování v zatáčkách (FS9) Jeden příspěvek | Celý strom
Wilco Boeing 737 - divné chování v zatáčkách (FS9)   12. 9. 2012 / 15:12
Gunterr   
Zdravím polétavstvo,

rád bych se zeptal, zda má někdo řešení problému uvedeného v titulku? Jde konkrétně o případ, kdy jsou např. dva body za sebou "blízko" a nejsou na přímce. AP začne v zatáčce neskutečně zmatkovat - obraz se začne "zasekávat", náklony i 90 stupňů, let dokolečka, velmi strmé stoupání s okamžitým následováním strmého klesání apod. Pročítal jsem jak stránky výrobce - mám nainstalován patch 9a (vlastním boxovanou verzi) a FSUIPC poslední verzi - 3.999s, neregistrovanou, tak i jejich fóra - ať už ofiko, tak neofiko.

I když vím, že Wilco nepodporuje kombinaci Win7 s FS9, na neoficiálním fóru se o "mém" problému píše - i když článek, který jsem měl vyhledat pomocí "flutter", jsem nenašel. Ptalo se tam více lidí (i lidi tu z Čech). Odpovědí bylo, že se mají snížit detaily, že procesor nestíhá, AP je zmaten (citace), a proto dělá kraviny. Naschvál jsem koukal na vytížení procesoru při letu zatáčkou a mé čtyřjádro se pohybovalo na cca 80% u prvního jádra a ve 20 - 40 % u ostatních jader. Používám FS affinity (či jak se jmenuje).

Psalo se i na některých fórech o úpravě koeficientu pro podélný náklon v souborech 73x.ini - tady to bylo: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=8&t=44155 . Když jsem se koukal do souboru, tak jsem měl stejné hodnoty.

Yoke mi ve VC dělají přesně to samé, jako je uvedeno na tom videu v článku na vatsimu, ale to "přehlížím", není to tak podstatné - možná to má ale návaznost na můj problém. Abych vyloučil možnost vlivu šumu joysticku, je v nastavení Wilca zaškrtnuto - "odpojit joy při zapnutém AP".

Létám zásadně s FS pax (vím, že tahle fíčurka sama o sobě snižuje výkon - někdy mi přijde, že je to až polovina výkonu PC), ale bez něj by to létání nemělo tu správnou zpětnou vazbu.

Jinak - UAC mám vypnuté, administrátorská práva přidělena (úplné řízení).

Mám tenhle typ velmi rád (B737 CL), nerad bych o něj "přišel" jen kvůli nějaké blbosti - někde něco zaškrtnout, něco změnit apod. Ale pokud by měl dělat stále psí kusy, asi bych jej musel opustit, jelikož mi při jeho "super truper" zatáčkách lidi občas řvou strachy.

Dík za jakoukoliv nápovědu.
Aleš
 

Wilco Boeing 737 - divné chování v zatáčkách (FS9)   12. 9. 2012 / 15:53
Fabo™   
No, obavam se, ze s tim nepohnes... Wilco737 je proste posahane ero, ktere nekde de bez problemu (treba u me na starem pocitaci) a nekde ho proste neopravis (treba u me na novem PC).

Taky je mi to lito, taky mam classicy rad, ale nebudu se kvuli tomu mucit... tak jenom rezignovane cekam na IXEG 737 do XPL (ktera ma jen jednu drobnou chybicku, a to tu, ze vyjde, alespon ze zacatku, jen jako tristovka. No a taky se trochu bojim co s navyky - IXEG dela Lufthansa verzi s prehozenymi ovladaci)
 

Wilco Boeing 737 - divné chování v zatáčkách (FS9)   12. 9. 2012 / 16:26
Koprik
Mě to takto nevyvádí, ale nepoužívám FSpax.Pak už jedině přejit na free B737-200 TINMOUSE II.,v poslední verzi je fakt luxusní včetně wide panelu a zabudované FMS od http://www.isgsim.com/!Funguje to velice slušně, navíc ten upgrade není vycucaný z prstu, spousta B732 s takto upgradovanou avionikou po světě ještě pořád lítá.
 

Wilco Boeing 737 - divné chování v zatáčkách (FS9)   12. 9. 2012 / 17:10
Fabo™   
Tinmouse je hoodne dobry. Akorat mi je lito ze nema VC. MilVizi pripravovany 732 vypada ale hodne dobre
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ